|
Post by marle on Jul 1, 2005 20:24:37 GMT 1
*nagyon szépen néz* Ha egyszer összefutunk, van esély rá, hogy kölcsön adod? Ezek szerint jó volt?!!! Szerettem volna én is ott lenni, de abban a pillanatban képtelenség volt kijutnom Ha ez a koncert jó volt, elképzelhetö, hogy jönnek még, nem? Még akár közelebb is (Bécs)... *reménykedik*
|
|
|
Post by zoska on Jul 1, 2005 20:56:52 GMT 1
Bécsben én nem nagyon reménykedem, Párizsban viszont még fellépnek (úgy volt, hogy oda is megyünk, de nem jött össze a dolog, sajnos). Jövõre mondjuk szerintem megint esélyes pár európai koncert. Én Münchennek tudnék még örülni, az viszonylag közel van.
A Malice-cuccok meg szerintem ki is vannk írva, úgyhogy persze, szívesen odaadok bármit. Egyébként ez mindenre igaz. Ha valaki keres valamit, szóljon nyugodtan, hátha megvan, mert akkor nagyon szívesen megírom.
|
|
|
Post by marle on Jul 2, 2005 7:11:25 GMT 1
A párizsi dologról épp tegnap éjjel sikerült olvasnom Azt hiszem, oda se nagyon fogok kijutni.... Öhm... Bécsben miért nem reménykedsz? Ennek nagyon tudnék örülni
|
|
|
Post by tiril on Jul 2, 2005 9:47:06 GMT 1
ÉN is szívesen segítek......mert az látni KELL )meg a másik filmjük is megvan, de mivel akkor már Klaha volt az énekesük és ő volt a drakulagróf, inkább felhagytam a nézésével....Amúgy mekkora mázlista vagy Zoska, hogy kijutottál a koncertjükre.....ohh....én is akaroooooook....
|
|
|
Post by zoska on Jul 2, 2005 11:02:55 GMT 1
Neeeeem-neeeeem, a Drakula Yu~ki volt, Klaha a hõsszerelmest játszotta, akinek a nagy vámpír elcsábítja a kedvesét. Egyébként az egy jó kis film volt, az apáca-Mana miatt minimum kötelezõ megnézni. Meg Közi se volt semmi (magyarul itt látszott, hogy õ is egy bishounen, csak ne fessék túl) ^^
Errõl jut eszembe: lesz Eve of Destiny (Közi új bandája) koncert szeptemberben Pesten. Érdemes kinézni.
A bécsi Diruben meg azért nem reménykedem, mert Bécsben sem túl élénk a visual-élet, hogy finoman fogalmazzak.
Na de vissza a témához: nem tudom, hogy érdekel-e bárkit is, de pont mostanában olvastam egy olyan fanfic-et, amiért teljesen odavoltam. Ha valaki látta a [KR]Cube videót, akkor annak biztos mond valamit, hogy annak a háttértörténetét meséli el. Eszmééééletlen! Most nem tudom belogolni, mert éppen frissítgetik a strawberryshinya.net-et, de ha valakit érdekel, átküldöm.
|
|
|
Post by tiril on Jul 2, 2005 11:18:45 GMT 1
Ok....helet, sőt biztos rosszul mondom, mivel gackt hiányábn nem néztem meg csak a legelső jelenetet, de lehet hogy most majd rászánom azt a másfél órát és végigézem.......közi új bandája itt pesten? ??Mikor hol???
|
|
|
Post by zoska on Jul 2, 2005 11:30:14 GMT 1
Hát a mikor és a hol még nem egyértelmû, de a hivatalos oldalon ott van a pesti koncert is a többi európai között. Egyébként már azt hiszem másodszor járnak majd Magyarországon.
|
|
|
Post by marle on Jul 2, 2005 12:38:38 GMT 1
Erröl van egy érdekes emlékem... ^^" A legelsö PV, amit a Malice Mizertöl láttam, a Gardenia volt, abban pedig már Klaha énekel. Én meg azt hittem, Gackt és hónapokig ebben voltam, amíg rá nem jöttem, hogy Jé, Gackt akkor kiszállt a MM-böl....... ^^""" Waah, szuperek lehetnek azok a filmek A fic, amiröl beszéltél, ismerös nekem, én is olvastam egy hasonlót, de nagyon szívesen megnézném majd, mi van a link mögött.... *reménykedik, hogy pesti koncert eeeegyszer megvalósul...........*
|
|
|
Post by zoska on Jul 2, 2005 13:35:25 GMT 1
Máshol is megvan a fic. A címe Black, Black Heart. Itt találjátok.
|
|
|
Post by marle on Jul 2, 2005 14:35:21 GMT 1
Igen, ezt olvastam én is
|
|
|
Post by zoska on Jul 2, 2005 19:44:28 GMT 1
|
|
|
Post by nigellanoir on Jul 2, 2005 20:58:29 GMT 1
Nem semmi egy kép...
|
|
|
Post by tiril on Jul 2, 2005 20:58:34 GMT 1
Ha emlékezetem nem csal, akkor ez egy fehérneműreklám.....asszem...megvan videón....majdnem hagyatt estem mikor megláttam félmesztelenül gacktet...huh....szegény csaj...szerencsje hogy nincs varázserőm különben számos ragya borítaná a pofiját..^^
|
|
|
Post by marle on Jul 2, 2005 21:27:40 GMT 1
Ááááááh!!! ez a kép.... imádom!!! És ö ott.... Hyde!!! Behalok, gyönyörü! Honnan van? Tiril azt a reklámot nincs kedved feltölteni ide....?
|
|
|
Post by zoska on Jul 2, 2005 21:36:12 GMT 1
Igen, ügyes kis képmanipuláció. És a hölgyike még hasonlít is Hyde-ra oldalról... Egyébként egy angol fórumról van, szóval az eredeti lelõhelyét nem sikerült kideríteni, csak úgy csórtam
|
|