|
Post by nigellanoir on Jun 27, 2005 20:39:07 GMT 1
Ide jöhet minden J-rock slashsel kapcsolatos beszélgetés, kép stb.
|
|
|
Post by marle on Jun 27, 2005 20:48:55 GMT 1
Éséséséééés.... Ketten együtt!!!! o.O Nejinek ígértem egy ToshiyaXKyo ficet, amit izé.... már írok csak valahogy nem sikerül... ^^"
Igeeen!!! ÉS You meg csak kis fellángolás, és talán Hyde-ot próbálta feledni vele! Mou.... a Moon Childnak nem akarnak valami sidestoryt csinálni? Például, hogy hogy nött fel a vámpír mellett a gackt formálta kissrác, vagy valami *_____*
Mary Sue karakterek.... >.< Igen, a feleség az tuti az. A Mary Sue karakterek csak bekapavrnak mindenbe és lenyúlják a legjobb pasit(kat)
|
|
|
Post by ruka on Jun 27, 2005 20:58:17 GMT 1
yaaay
ide írok, mert ide írni kell, mert jrock rulz és újfent nagyon értelmes voltaaam!!
fuhh, olyan Gackt és egyéb - az egyéb szó alatt bármi értendõ - videóim vannak....oh my...ha valakinek kell vmi csak szóljon és...wháiii XD
Jaaaj, You csak egy kis fellángolás, ez tuti...de Gackt a Mizer korszak óta egyre csak süllyed...van az a ciki macis koncertje, aminél az ember nem tudja, hogy sírjon vagy nevessen, esetleg mindkettõ -.-. Lehet h Mana tényleg jó hatással volt a srácra, bármely értelemben XD
Oh, Toshi...oh Kyo...és ohh ruka nem jut szóhoz... írd meg azt a ficet...cserébe írok neked...akármit...[ez lehet, hogy elhamarkodott ígéret volt XD] *chu*
|
|
|
Post by marle on Jun 27, 2005 21:09:04 GMT 1
A Gackt-os videóit aranyat érnek, komolyan! XD *visszaemlékszik a "Gackt tangát reklámoz" címüre és kedves társaira. Az fix, hogy gackt a Malice Mizeres korszakában ezerszer jobb volt, mint most.... Mondjuk miután kivált, születtek még szuper számai, de az még akkor volt, amikor Ren és Masa vele voltak.... Múltkor láttam egy koncertfelvételét.... Huh.... Ismered? Arittake no Ai De. Megváltozott. De! Bizonyított: táncolni még kndig nem tud XDD Írom én, írom... ^^" És ooooh.... Vigyázz, mert a végén még a szavadon foglak!
|
|
|
Post by ruka on Jun 27, 2005 21:34:35 GMT 1
kövi bulcsin, ha gondolod ismétlünk és újra megnézzük azokat a videókat.
Mondjuk a Ren és Masa-s korszaknál is voltak durva dolgok. [note: gondolj a jelmezes mars koncertre, mikor ren bevágta magát a színpad közepére és Gacktnál is bénábban táncolt ^^'' ciki volt...nagyon XD]
Viszont a vanilla koncertfelvétel...az yay XD
Le a Mary Sue karakterekkel!!
Fogj szavamon, most bármire vevõ vagyok amíg jrock és überhot masszõsök.
|
|
|
Post by marle on Jun 27, 2005 22:02:47 GMT 1
*nagyon vihog* Igazad van, Ren ha akar, képes túltenni Gackt-on! XD Az a koncertfelvétel nagyon kéééész! Még most is rámjön a röhöghetnék, ha eszembe jutnak az ugráló macik a színpadon.... XD Rosszabb, mint valami Pokemon cosplay, most komolyan! ;D Vanilla koncertfelvétel.... *______* *elökap CDk* *keresgél* *megakarja nézni* J-rock videókat bármikor/bárhol szívesen nézek, úgyhogy következö bulin természetesen nem bánom, ha beszúrunk egy-kettöt XD Vigyázz, mert a végén még egy hosszú.hosszú kívánságlistát nyújtok át neked ^^ Amúgy izé.... Ismered azt a koncertfelvételt, ami izé.... Ami az egész Toshi/Kyo fic ihletöje volt...? A szám címe Hydra.... Amikor Toshiya megharapja Kyo fülcimpáját, belecsókol a nyakába, majd végignyalja azt? ;D Nagyon szexik.....
|
|
|
Post by ruka on Jun 27, 2005 22:14:20 GMT 1
Ááááhh *fangirl scream*
Mééég nem láttaaam, méég neeem...MUTI!!! MUTI!!!
khmkhm...tûrtõztetem magam ^^', bár nem lesz könnyû^^
YAY!! Akkor a jrock videókat is beszúrjuk. Összes béna tánccal meg mindennel.
*rájött a nevetõgörcs*
[emlékszel mikor elkezdtük táncolni a vanilla koncertfelvétel bravúrosan kidolgozott koreográfiáját? egyik PK-esten volt még régebben XD]
mondom, egy kívánságod lehet XD
|
|
|
Post by marle on Jun 27, 2005 22:42:20 GMT 1
j-rock video beszúrási akció megkezdve! XD Sose találod ki, mi van a link alatt (vagy mégis?) marle.uw.hu/waiii.aviHehhe *evil grin* ;D
|
|
|
Post by ruka on Jun 28, 2005 13:10:32 GMT 1
tegnap- ma is érzem hatását- agyilag....igen mélyre süllyedtem XD
YnM és PoT részek nézése elõtt megnéztem ezt a videót és...khm...
jól harap a srác...és khm...mondjuk Kyonak kicsit absztarkt kontaktlencséje van, és hehe...szívesen látnám ruha kontaklencse nélkül....azt hiszem linkelkehtnénk képeket....khm....*el régi jrock mappáihoz keresgélni*
[umm Boldog Szülcsinapot Kislány *loves ya sweetie ^^*]
|
|
|
Post by Alida-Erdogan Atalay Fan on Jun 28, 2005 14:01:57 GMT 1
|
|
|
Post by Neji on Jun 28, 2005 14:15:02 GMT 1
A J-rock az japán rock.
Semmi gond.
|
|
|
Post by marle on Jun 28, 2005 17:13:37 GMT 1
Uh.... tegnap éjjel igen jó állapotban lehettél XD Viszont az a videó, igen!!! És áá~~~h!!! Láttad?? Láttad utána Toshiya arcáááát? Úgy nézett a közönségre, mintha azt akarná közölni, hogy "Ez a überszexi énekes csak és kizárólag az enyém!!!" A kontaktlencse tényleg nem semmi, de nekem bejön... Meg... fúúú~~~ *lenyugszik* Köszi ^^ Itt is Hm... mindjárt töltök fel "pár" képet uw-re és aztán.... szerintem halálra fogjuk kényeztetni egymást a videókkal/fényképekkel XD
|
|
|
Post by ruka on Jun 28, 2005 17:34:54 GMT 1
ne is mondd, ne is mondd.... megtaláltam a régi videókat... Gackt can't dance, Gackt still can't dance meg a Fire....kész, kész Yay, amúgy You [nem te ] is annyira aranyos. Oh...GacktJOB...oh...*nosebleed* [Jrock együttes férfi tagjai meglehetõsen nyitottak szexuális téren ^^, de ezt majd ti is tapasztaljátok]
|
|
|
Post by marle on Jun 28, 2005 17:55:29 GMT 1
Oooh, a régi klasszikusok! XDD Az elmaradhatatlan videók XD Én is azokat nézegettem tegnap este XD Meg találtam egy Mind Forest koncertfelvételt és whááááá!!! Nemcsakhogy a dal gyönyörü (még mindig), de még Gackt is iszonyat jól nézett ki *heart* Ismered? Sötétbarna ruhákban, sötétbarna hajjal zöld fénnyel megvilágítva énekel. Iszonyat 'táncot' vág le az elején meg a végén, amikor nincs ének XD Gakct-sama~~~~ You~~~ ige~~~n!!! Wá, megtaláltam azt aktjait Gackt-tal XD De még mindig Masa-t csípem a legjobban a kis aranyos fejével XD A Mars koncert alatt kitett magáért Föleg a Vanilla-ban Pár kép a gyönyörü Toshiya-ról:
|
|
|
Post by ruka on Jun 28, 2005 18:01:54 GMT 1
Igeeehn!! *drools* Izé...Toshiya sexy, egy kis poci itt, egy kis poci ott, és ruka boldog. Lehet, hogy lassan nekem is linkelni kéne... *lusta dög* MIND FOREST-es koncifelvéteeel???! Woooow, az kiírod, kiírod.... !*puppy dog eyes no jutsu* Please...tudod, you are my sunshine~~~!!! Masa...ohm, igen, gondolj bele...GacktJOB: Gackt, You, Masa, Ren... [mondjuk a Mizer-es korszak akkor is jobb volt... bár Mana egy bitch ]
|
|