|
Post by Alida-Erdogan Atalay Fan on Jun 29, 2005 4:48:08 GMT 1
Hello mindenkinek! Nos izlések és pofonok de ez nem nekem való.Jó lehet hogy azért írom ezt mert nem ismerem de ha ti szeretitek én be is fogom a szám. Nem szokásom mások kedvencét leírni azért olyan b.... nem vagyok. A jövõben azért még benézek és ismerkedek vele hátha egyszer nekem is megtetszik. Még egy kérdés:HOGY TUDTOK TI BETENNI KÉPET?NEKEM NEM MEGY VAGY LEHET HOGY ÉN VAGYOK BÉNA.
|
|
|
Post by nigellanoir on Jun 29, 2005 7:55:09 GMT 1
Mûködött... te jóságos ég, akkorát röhögtem a pasasnak a higanymozgásán... ;D ;D ;D És ezek a szövegek meg a hangja meg a hajuk... lolz. Azt szerintem jól teszed. Btw, én is most ismerkedek a mûfajjal. A kérdésedre választ kapsz a Basic board Kérdések a fórum használatával kapcsolatban témában, mert ez itt off.
|
|
|
Post by marle on Jun 29, 2005 9:14:30 GMT 1
Az értülök hogy benéztél ide Ma reggel átnéztem a számítógépen a mappáimat és olyan Gackt-os videókat találtam benne o.O Gackt fürdönadrágban, békatalppal, úszógumival, lélegzö csövel parádézik egy vécében Meg megtaláltam két koncertfelvételt, ami a Gackt can't dance-ben is benne van XD Jó kis reggeli ébresztö volt XD Kivillanó pocak, kábé köldökig érö dekoltás... Nyammi
|
|
|
Post by ruka on Jun 29, 2005 10:03:29 GMT 1
We~~~!!!
Tökjótökjó!!!
Szóval higanymozgás, uhm, igen... van egy reklámfelvétele, amin szõke hajjal, teljesen meztelenül ugrándozik....
azt is feltöltsem? XD
Yay, meg valaki csinált paródiát róla: "Gackt can't dance" és a "Gackt still can't dance".... ezeket mindenképpen fel fogom tölteni, mert még mindig lefordulok tõlük a székrõl.
*elugrándozik*
|
|
|
Post by nigellanoir on Jun 29, 2005 10:32:10 GMT 1
Arra a reklámfelvételre kiváncsi lennék... ;D
|
|
|
Post by Kíra on Jun 29, 2005 11:10:43 GMT 1
Hyde & Gact tényleg jól néznek ki Bár én nem vagyok fangirl azért tudom értékelni öket... ^^ (Japán zenéböl Laruku az jó, de inkább az X jön be szentimentális okokból.)
|
|
|
Post by ruka on Jun 29, 2005 13:04:36 GMT 1
|
|
|
Post by marle on Jun 29, 2005 16:32:01 GMT 1
marle.uw.hu/papalapped.mpgEgy kis koncert. Gackt, narancssárga ruha, hasig érö dekoltázs, iszonyatos tánc és... gyönyörü hang ^^ Én az X-et nem ismerem.... ((
|
|
|
Post by Kíra on Jun 29, 2005 21:52:31 GMT 1
Az X [-Japan] egy kemény metál/rockos banda volt, amíg Hide (nem összekeverendö Hyde-dal) fel nem akasztotta magát részegen. Ök írták az X the movie zenéjét és cirka ennyit tudok róluk Szóval némi sikeres Google skillz után: 1982-ben alapította Yoshiki és Toshi. További három tag Taiji (basszus gitár), Pata (gitár) és Hide (gitár) csatlakoztak az elkövetkezendö pár évben. Taiji kilépett, helyette jött Heath, majd 92-ben lettek X-Japan hogy ne keverjék öket az amcsi X-szel. 97/98 Szilveszteri koncert után Hide felakasztotta magát. Képeknek csak URL-t adok meg, mert nem akarok direct linkelni. CsoportképYoshikiCsoportkép 2 - Heath, Hide, Yoshiki, Toshi, Pata balról jobbra Toshi és Hide
|
|
|
Post by marle on Jun 30, 2005 10:25:51 GMT 1
Jaaaah, hogy X = X-Japan! Így máris ismerös! ;D Köszi az infót róluk ^^ Pár dalokat ismerem és hallgatom, de többnyire semmit nem tudok rólauk, csak annyit, amennyit a Sound of Japan-en olvastam róluk ^^"
|
|
|
Post by ruka on Jun 30, 2005 11:01:24 GMT 1
nekem meg [van] volt (mivel ruka gépe = káosz, ez nem tudható) minden albumuk...
és van egy koncertfelvételem...amih...ööhm...érdekes, az fix ^^ [és az tuti a gépen van, mert azzal találkoztam a Gackt cuccaim között]
Ha gondolod, majd belenézhetünk
|
|
|
Post by tiril on Jul 1, 2005 13:39:59 GMT 1
IMÁDOM gackt -samat.....nekem ő volt az első jrockos élményes és ő is maradt a vezető, bár tény, mostanság jóval lejebb adta a színvonalat mint amennyire én elviselem......dea ttól még nagyon szeressem.....a malice mizeres filmjében szerettem bele teljesen...amit egy francia osrzági gót kastélyban filmeztek, és így még jobban beleszerettem és megtetszett a gyönyörű zenével aláfestett némafilm.
|
|
|
Post by zoska on Jul 1, 2005 18:11:40 GMT 1
Áh, én maximálisan elfogult vagyok a Diru-tagokkal. Elképesztõek élõben! Mikor megláttam õket, nem láttam a könnyeimtõl. Áh, Kyo… Az õ karjában volna jó lenni, mert az õ esetében még az sem számít, hogy egy 160 cm-es kis törpe, aki a nyálát csorgatja a színpadon, és akkorákat esik, hogy félteni kell a testi épségét ^^
Gackt meg csak a Mizer-es korszakában érdekel, a mostani dolgai inkánn némi szánalommal töltenek el.
Egyébként a Buck-Tick-es Atsushi is ott van a bishounen-ek között, akiket szívesen birtokolnék, a Merry-s Neroról már nem is beszélve. De még aaaannyi ember ugrik be így hirtelen. Ha gondoljátok, majd illesztek be képeket.
|
|
|
Post by marle on Jul 1, 2005 18:18:49 GMT 1
Tiril... Neked megvan az a film? ? H-Hol szerezted? *már kábé egy éve hajt utána, de még a hírét se hallotta senkinél* Tényleg, már szerettem volna kérdezni töled a PK fórumon is, hogy milyen volt a Diru koncert? ;D *rettentö kíváncsi*
|
|
|
Post by zoska on Jul 1, 2005 18:29:36 GMT 1
Tiril... Neked megvan az a film? ? H-Hol szerezted? *már kábé egy éve hajt utána, de még a hírét se hallotta senkinél* Tényleg, már szerettem volna kérdezni töled a PK fórumon is, hogy milyen volt a Diru koncert? ;D *rettentö kíváncsi* Öhm, a film nekem is megvan, ha minden igaz. Szinte mindne netrõl leszedhetõ Mizer-cucc megvan... A koncert meg... Nincs rá szó! Elétem egyik legnagyobb élménye volt! Elképesztõ! Csúcs! Félmeztelen srácok, eszméletlen tombolás, õrült hangulat...
|
|