|
Post by nigellanoir on Jun 28, 2005 18:04:05 GMT 1
Huh, ez a J-rock nem az én stílusom, de a 2. és az 5. kép nagyon ottvan! ;D ;D ;D
|
|
|
Post by marle on Jun 28, 2005 18:15:02 GMT 1
Kár, hogy annyira Toshiya nem jön be neked (de talán majd a többiek *evil grin*)
Vaaan, igeeeen! Mind Forest koncertfelvétel! és.... wáááá!!! Izé.... írjam ki? :S És ha belinkelném ide? Vagy ha van még valami amit szeretnél, kiírom azt is CD-re ^^ Mert egy koncertfelvételre elpazarolni a CD-t.... *__*
Igeeen.... GacktJOB.... Gackt... You... Masa.... Ren..... Oww~~~!! A koncertek koreográfiáját gyakorolják, ne~~? ;D *elgondolja, mit csinálhatott Gackt és Masa közönség nélkül.... a színpadon.... egymáson... You és Ren mellett......* *___* *blush*
|
|
|
Post by nigellanoir on Jun 28, 2005 18:46:02 GMT 1
Kár, hogy annyira Toshiya nem jön be neked (de talán majd a többiek *evil grin*) Rakjatok képet és kiderül, a japán pasik között is vannak helyesek (pl. Stephen Chow, lol ;D).
|
|
|
Post by Neji on Jun 28, 2005 18:50:09 GMT 1
Uh...ezek a képek! o.O -elakadt a szava- Imádom! Annyira jó kis rucik!
|
|
|
Post by marle on Jun 28, 2005 19:09:29 GMT 1
Neji: tudtam, hogy neked tetszeni fog XDD (vajon miért?) Tényleg, a videót amit átküldtem (a ToshiyaXKyo) végül sikerült megnézned? Nigesz (ugye nem baj, ha én is hívlak? ) : itt van pár kép Hyde-ról.... Ha ö se vonja magára a figyelmet, átadom a terepet valaki másnak XD akkor jutatok Gactot.... Vagy ötlete valakinek? ^^' Hyde.... oww~~~ GYÖNYÖRÜ!!!
|
|
|
Post by nigellanoir on Jun 28, 2005 19:23:07 GMT 1
Nigesz (ugye nem baj, ha én is hívlak? ) : itt van pár kép Hyde-ról.... Ha ö se vonja magára a figyelmet, átadom a terepet valaki másnak XD akkor jutatok Gactot.... Vagy ötlete valakinek? ^^' Hyde.... oww~~~ GYÖNYÖRÜ!!! Nyugodtan hívjál így. Hm... a második kép valahol megragadott, de nyugodtan bombázzatok tovább. ;D
|
|
|
Post by Neji on Jun 28, 2005 19:27:59 GMT 1
Jaj de szép! O.o -olvad!- Nigesz vigyázz, feröz! A vidit persze, h. láttam, igaz fejjel lefelé^^.
|
|
|
Post by marle on Jun 28, 2005 19:40:12 GMT 1
Jaj, tényleg, említetted is ^^ A második képen a legszebb ;D Itt van egy kis utánpótlás ^^ (szóljatok, ha túl sok képet szúrok be ^^")
|
|
|
Post by ruka on Jun 28, 2005 19:44:28 GMT 1
|
|
|
Post by nigellanoir on Jun 28, 2005 19:47:54 GMT 1
[Itt van egy kis utánpótlás ^^ (szóljatok, ha túl sok képet szúrok be ^^") Ezért ezen a fórumon tuti senki nem fog neked szemrehányást tenni, lol. ;D ;D ;D Sõt, köszönet értük. Ruka: ez a Gackto srác a kedvencem eddig, neki jön be legjobban az arca.
|
|
|
Post by marle on Jun 28, 2005 19:51:17 GMT 1
Hm..... Wáiiiii~~~~~~~~!!!!! (A negyedik kép kint virít a falamon! XD)
Gackt-sama~~~~~~!!! *fangirl mode on* Szexi és helyes és szexi és helyes és.... ááááh, a szöke állt neki a legjobban XDD
400 mega??? Te jó ég!!! Az én 2200 Hyde képem összesen 130 mb! Hány Gackt-os képed van.....? *szépen néz Rukára* Csere? ^^ Kiírod nekem öket légyszi CD-re? ^^"
|
|
|
Post by ruka on Jun 28, 2005 19:51:18 GMT 1
TUDTAM!!! Én megmondtaaam!! Nem hiába volt nekem egy éve obsession!!! WE~~~!!!
*konfettizápor* *sakura* *etc*
Mindjárt linkelek egy vanilla koncertfelvételt....
vagy még az korai....? *smirk*
|
|
|
Post by nigellanoir on Jun 28, 2005 19:59:08 GMT 1
és.... ááááh, a szöke állt neki a legjobban XDD Nekem sötét hajjal jobban tecc.
|
|
|
Post by ruka on Jun 28, 2005 20:11:24 GMT 1
Gackt-ot azért szeressük, mert olyan kis béna XD
komolyan a tánctehetsége a padlót verdesi ^^' mindjárt feltöltöm és meglátjátok...
Marle kölcsön adom a CD-m, az úgy jó? nem tudom hány kép, még elõzõ nyári jrock és lovely stuff mániámból maradt rám ^^
|
|
|
Post by ruka on Jun 28, 2005 21:59:49 GMT 1
|
|