nanaberu
New Member
Mrs. Terachi
|
Post by nanaberu on Oct 18, 2009 17:25:46 GMT 1
Aww, egy Aoi/Miyavi ficc.... már majdnem twincest, nem? Hehe, tényleg ;D Nem lenne kedved ilyet írni? Egy garantált olvasód lenne
|
|
|
Post by zoska on Oct 18, 2009 19:21:09 GMT 1
Kettő Mindig is imádtam a hasonló srácokat egymáson.
|
|
|
Post by Luthien Lovemagic on Oct 18, 2009 19:55:58 GMT 1
zozka, nana: Már készül egy, csak lassan Egy másik meg fejben van, s várakozik
|
|
anneke76
Junior Member
hivat?sos ?lmodoz?, ?s lelki szemetesl?da - ?lland? szolg?latban l?v? gyerekfelvigy?z?
|
Post by anneke76 on Oct 31, 2009 22:46:20 GMT 1
ehhem... *Anneke belopózik, körbenéz és torkot köszörülve, halkan megkérdi* Ki hogy van itt, az An Cafe-vel? Én lenni nagy Miku-fan *szemlesüt, sóhajt*ez van... A zenéjüket is nagyon imádom, nekem minden bánatom el szokott múlni, ha hallgatom õket... Nem régen ismerem a bandát, de totál rákattantam... Hm... Asszem, ennyi... Aki szintén szereti, az tegye fel a kezét! Na, én itt se voltam...! *Anneke csendben elsunnyog* uhm... Tettem fel egy kis izét a romantika kategóriába An Cafe fandomban... akit érdekel, csekkolja le. Na tényleg mentem...
|
|
|
Post by Luthien Lovemagic on Nov 5, 2009 0:22:22 GMT 1
Az An Cafe-val még csak ismerkedek, de eddig jónak tűnnek:)
|
|
anneke76
Junior Member
hivat?sos ?lmodoz?, ?s lelki szemetesl?da - ?lland? szolg?latban l?v? gyerekfelvigy?z?
|
Post by anneke76 on Nov 5, 2009 23:59:10 GMT 1
Ennek örülök... ^^ Én sem ismerem õket régóta - max fél éve - de nagyon a szívembe lopták magukat... *szomorú is, h most szünetelni fognak* Na további jó zenehallgatást és szép napokat!
|
|
|
Post by Luthien Lovemagic on Nov 6, 2009 0:04:16 GMT 1
Abbahagytak egy turnét és pihennek, vagy egy ideig nem zenélnek együtt?
|
|
anneke76
Junior Member
|
Post by anneke76 on Nov 6, 2009 22:13:56 GMT 1
a hivatalos bejelentés szerint, 2o1o január 4. után a tagok a saját útjukat kívánják járni, és egy ideig felfüggesztik a tevékenységüket, mint An Cafe... :/
|
|