|
Post by zoska on May 26, 2006 7:39:31 GMT 1
Eltávozom az idei Deg-adagomat megtekinteni, de ígérem, hogy hozok majd nektek is valamit. legrosszabb esetben élményeket. Legjobb esetben meg kölcsön Kyo-t (de csak ritkán, csak keveseknek, és csak úgy, ha tökéletes állapotban kapom vissza ^^).
|
|
|
Post by marle on May 26, 2006 10:45:33 GMT 1
Érezd a lehetõ legjobban magad~~~ *becsomagolja magát bõröndbe és Zos poggyászának adja ki magát*
|
|
|
Post by kinslayer on May 26, 2006 10:47:22 GMT 1
Érezd a lehetõ legjobban magad~~~ *becsomagolja magát bõröndbe és Zos poggyászának adja ki magát* Nem ér!!! Azt én akartam!!! *mivel a csomagnak nem kell útlevél, mint tudjuk...* Tényleg érezd magad jól, Zos... nagggyon jól... Prímán!!!
|
|
|
Post by zoska on Jun 3, 2006 8:49:50 GMT 1
Út megvolt, mint ahogy azt többen hallották már msn-en. Részletes beszámolót meg másolok be SoJ-ről ^^
Röviden: az úttal ha nem is volt minden egészen rendben, de gond nélkül eljutottunk a szálláshoz, ami szintén nagyon rendben volt. Másnap mindenki shoppingolt nagyokat, vettünk mindenfélét, megnéztük kicsit Berlint, bár esett, ami komoly aggodalommal töltött el mindenkit. Estére nagyjából elállt az eső, elmásztunk a Columbia Halle elé, ahol pokoli sorok kanyarogtak, amitől mindenkinek elment a kedve. A hangulatpangást tetőzendő eleredt az eső, és a várakozás további másfél órájában kitartóan zuhogott. Mire nagy nehezen bejutottunk, már inkább poénnak tűnt a bőrig ázás. Nem keveredtünk el egymástól nagyon, de az új kordon-rendszer miatt, amit sikerült idén felállítaniuk, nagyon durva tolongás ment a jó helyekért. A koncert maga nagyon színvonalasra sikeredett, Kyo idén énekelt, nem csak üvöltött, a srácok is kitettek magukért. Tökéletes kezdés volt a Clever Sleazoid, és hallottuk az új számot is, ami annyira nem tetszett, de hátha a stúdió dob majd rajta valamit. Abszolút pozitív volt a koncert hangulata, látszott, hogy igazi rutinra tett szert a banda az elmúlt egy év külföldi turnéin. Kyo is kezdett befordulós-pattogós kis manóból showman-be átvedleni. Nekem a koncert vége nagy élmény, mert elkaptam (izé, észrevettem, ahogy a földre esik) Kaoru pengetőjét, szóval most van egy ilyen örök kabalám. Egyébként koncert után szintén shoppingoltunk egyet, legyártottak végre pár nagyon kis pofás pólót, úgyhogy egyencuccban mentünk haza. Gyalog. Megint. De nem votl olyan vészes. Ma sem volt gond, bár mindenki bekómált a vonaton páróránként, de itthon vagyunk, egyben.
|
|
|
Post by zoska on Jun 22, 2006 6:29:01 GMT 1
Na meg lettem rugdosva (hulye angol billentyuzet) szo szerint , hogy linkeljem a jrock-bulit, tehat ime
|
|
|
Post by marle on Jul 7, 2006 18:26:35 GMT 1
Actual Dir en grey update: Az új kislemez és PV július 26. kerül nyilvánosságra, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. A srácok messze nagyon jól néznek ki mostanság, ami persze nem garantálja, hogy ugyanolyan színvonalas lesz a clip, mint régebbi masterpiece-eik, a zene viszont nekem tetszik *hallott belõle részletet* *meg látott pár másodperces szakadozós részletet is a PV-bõl, de nem nyilvánít véleményt* BTW, a legújabb official képek: link, mert lusta vagyok feltölteni őket
|
|
|
Post by Emily on Jul 10, 2006 21:02:42 GMT 1
új Diru PV előzeteseEbből annyi iderül ki, hogy 1, perverz kis klipp lesz 2, Kyo is elkapta Kaoru titokzatos betegségét ( szakáll) Bocs, ezt muszáj volt. xD Bár nem hallgatok GazettE-t, Uruha tökéletes combjai azért engem is... öhhh... megérintettek. *-* Oh igen, de még milyen mélyen...
|
|
|
Post by arctica on Jul 10, 2006 21:21:51 GMT 1
Emily: nyugodtan. Akár többet is. *Arctica ritkán szokott olvadni ilyenekre, de most aktív halmazállapotváltozáson esik át*
|
|
|
Post by Emily on Jul 11, 2006 0:22:26 GMT 1
|
|
|
Post by Emily on Jul 12, 2006 18:53:38 GMT 1
|
|
|
Post by kinslayer on Jul 16, 2006 13:14:15 GMT 1
|
|
|
Post by Emily on Jul 19, 2006 10:40:06 GMT 1
ÁÁÁÁÁ, halál!! ;D ;D ;D Miyavi: 185 cm Keiyuu: 156 cm A PS Company legmagasabb és legalacsonyabb énekese. Jól összerakták őket. Egyébként tök jó kis mini-koncertet adtak.
|
|
|
Post by nyikasz on Jul 24, 2006 0:07:18 GMT 1
|
|
|
Post by nyikasz on Jul 24, 2006 0:08:08 GMT 1
|
|
|
Post by Emily on Jul 24, 2006 0:43:38 GMT 1