|
Post by Emily on May 10, 2006 18:51:51 GMT 1
Hát... igen... =/ Egyébként feltöltöttem az összes Trax cuccomat, 74 MB csomagolva -> klikk
|
|
|
Post by Emily on May 12, 2006 8:41:21 GMT 1
*ájultan esik össze* Nem érdekel, hogy egyre sz*rabb, amit csinál. Akkor is gyönyörű. ;_;
|
|
|
Post by marle on May 12, 2006 10:21:30 GMT 1
*_______* Miyavi~~~~ Wow
|
|
|
Post by Emily on May 13, 2006 18:40:42 GMT 1
*cough*ribanc*cough* *,*
|
|
|
Post by marle on May 13, 2006 20:42:32 GMT 1
Õ... Õ ki? *gondol valakire de nem biztos benne*
|
|
|
Post by lustaEmy on May 13, 2006 20:56:06 GMT 1
Még mindig Myv... xD
- Emy
|
|
|
Post by Emily on May 14, 2006 10:04:00 GMT 1
Úristenúristen.... fáj a hasam, az arcom, mindenem. xDDDD Ezzel embert lehetne ölni. xDDDD Aham... szóval pár hete beszéltük Zossal, hogy Gackt a meztelenkedős reklám után már nem igazán tornázhatja lejjebb magát. És mekkorát tévedtünk. Gackt legújabb reklámja: klikkMost... most asszem megyek és meghalok...
|
|
|
Post by Neji on May 14, 2006 15:42:13 GMT 1
oO *lesett link*
Az említett mélypontot nem ismerem, de ez...*sokk* oO"""""""""
|
|
|
Post by marle on May 14, 2006 18:14:39 GMT 1
Ahh, akkor jól gondoltam XDDD Csak olyan más volt itt az arca ^^" *rohadt bénán hangzik, de ez van XD*
Uhh, ez a videó... Én is láttam már, és... guh, nagyon kész XD Jó (avagynem nem) tudni, hogy Gackt tánca még mindig... khöm, lenyûgözõ XD Meg az ízlése is, már ami a reklámokat illeti XDDD A fém lovacskásat láttad? XDDD Az is még egy nagyon beteg dolog XD
|
|
|
Post by zoska on May 15, 2006 6:10:14 GMT 1
Ajjjaj... Volt lejjebb út. Pedig nem. Nincs. Ez már csak az én éber rémálmom. Komolyan. Ti ezt nem linkeltétek. EZ nem létezik...
Atyaúristen!
|
|
|
Post by tiril on May 15, 2006 18:15:31 GMT 1
khm..Gackt...GACKT....te jó ég.....nem tudtam eldönteni, hogy most sírjak-e vagy nevesek....őszintén szólva szánalmas....komolyan már csak arajongók meg a szilikon tartja össze...phúj...*visszagondol szép Malice Mizeres időszakra* Ez azért NAGYON mély pont...még tőle is...
|
|
|
Post by ruka on May 19, 2006 9:03:23 GMT 1
WTF? ?!!!!!!! *hatásszünet* *sokkos* *remeg* *meghal* *lefagy* *etc* Ez meg mi...? Most ez komoly, ez reklám, ezt nézik? *mered a képernyõre* *megnéz újra* *zavart nevetés* Ez komoly. Jó, ezt még meg kell emésztenem, a látvány magáért beszélt. Nem csodálkoznék, hogyha a Pokémont megfilmesítenék, hogy õ lenne a fõszereplõ.
|
|
|
Post by Neji on May 19, 2006 10:08:08 GMT 1
naneeee...Rukaaa ezt ne! *falatkaparós sírvaröhögős* pokemon...wáááá...*vizuális típus...-.-* Amúgy jelentem, megleltem a kis meztelenes reklámot...hát...ööööh*zavart* érdekes...-.- Viszont, amit meg szeretek, az a lovacskás... az bájos *ill löktt, de tecc ;D *
|
|
|
Post by Emily on May 20, 2006 19:28:21 GMT 1
Mondanám, hogy a harakiri szép szokás volt, kipróbálhatná, de akkor kin röhögnénk? ^___^ És kiről születnének ilyen jófej képregények? xDDDD *sírva röhög* Cuki Kyo/Toshiya momentum: klikk ^^
|
|
|
Post by kinslayer on May 20, 2006 20:52:57 GMT 1
Mondanám, hogy a harakiri szép szokás volt, kipróbálhatná, de akkor kin röhögnénk? ^___^ Harakiri? Ugyan... Én inkább a menedzserét jutsuznám le......... hogy ez mennyire szar volt már.... az viszont tetszett, mikor rászakadt a fal................ képregény rulz!
|
|