|
Post by Emily on Aug 28, 2006 11:14:02 GMT 1
|
|
|
Post by ruka on Oct 13, 2009 19:41:53 GMT 1
*jött itt is topicot lehelni* Pont most volt a Miyavi koncert, ezért mivel az a legfrissebb jrockos élményem ("Gackt és a botox"-on kívül), ezért ezt hoztam elő. Amúgy odavagyok Miyavi hátáért. Nem szeretem a tetoválást, de az ő hátán... olyan... szép. img-fotki.yandex.ru/get/20/atsushi243.0/0_84b8_80f67837_L
|
|
|
Post by Neji on Oct 13, 2009 19:54:15 GMT 1
|
|
|
Post by Luthien Lovemagic on Oct 13, 2009 21:18:29 GMT 1
Amúgy odavagyok Miyavi hátáért. Nem szeretem a tetoválást, de az ő hátán... olyan... szép. [/url][/quote] Na, meg a Hyde hátán lévő anygyalszárny Az is nagyon ott van *képzeletben megsimizi Hyde-chan hátát, meg mást is *
|
|
|
Post by Luthien Lovemagic on Oct 13, 2009 21:21:58 GMT 1
*fangirl sikít* Legközelebb én is megyek. Gyere minél hamarabb, Miya!
|
|
|
Post by zoska on Oct 14, 2009 14:14:38 GMT 1
Nektek mi az abszolút kedvenc párosotok?
|
|
|
Post by Neji on Oct 14, 2009 17:47:33 GMT 1
Fura, de a jrockból nekem nincs. De a Diruval mindig szívesen olvasok ficeket. (KyoxToshi *________*) Gackt meg örök fav, szal vele akárki jöhet. Na jó... a Gackt/Ueda nem.....@___@;;
|
|
|
Post by zoska on Oct 14, 2009 18:04:07 GMT 1
Na jó... a Gackt/Ueda nem.....@___@;; Olvastál már olyat? Muti Nekem az abszolút kedvencem Kyo meg... bárki. Kyo a legkreatívabban felhasználható szereplő, róla szól az írásaim tetemes része. Különösen kedvenc kedvencem a Kyo/Ruki, meg a Kyo/Kaoru párosítás. Az utóbbiban rengeteg lehetőséget látok, az előbbi meg egyszerűen csak nagyon szép. Jaj, meg van egy titkolt páros/hármas, amit nagyon szeretek a mériszú ficünk óta. Nanami az ötletgazda, én csak továbbgondoltam a lehetőségeket. Shou meg Hiroto együtt is nagyon helyes, és a ficben bekeveredtem közéjük én ;D
|
|
|
Post by Neji on Oct 14, 2009 18:14:19 GMT 1
Direktlinkelni ronda dolog, ne tegyétek (Neji summant egyet)
http://www.hesz_omoi.extra.hu/averps.html - itt egyből az első 2 fic. Avenone írta, aki amúgy remek író, csak ez a páros nekem nem esett jól. De különösen az ókori történeteit megéri olvasni <3
|
|
|
Post by Luthien Lovemagic on Oct 14, 2009 20:42:17 GMT 1
Kedvenc párosom a Hyde/Tetsu, meg újabban megkörnyékezett a Hyde/Miyavi. Igen, igen egy újabb regényötlet a sok másik mellé ;D
|
|
nanaberu
New Member
Mrs. Terachi
|
Post by nanaberu on Oct 15, 2009 6:51:11 GMT 1
Nekem az abszolút kedvencem Kyo meg... bárki. Kyo a legkreatívabban felhasználható szereplő, róla szól az írásaim tetemes része. Különösen kedvenc kedvencem a Kyo/Ruki, meg a Kyo/Kaoru párosítás. Az utóbbiban rengeteg lehetőséget látok, az előbbi meg egyszerűen csak nagyon szép. Csatlakozom, csatlakozom, csatlakozom. Annyit hozzáteszek, hogy mostanában némiképp letaglózott az Aoi-mániám. Mert Aoi szééép. És felőlem akár buta is lehet, vagy bunkó, de legalább gyönyörűséges. Olyan, mintha Miyavi tetoválásmentesített, érettebb, kevésbé közönséges, javított kiadása lenne.
|
|
|
Post by Luthien Lovemagic on Oct 15, 2009 9:50:24 GMT 1
nanaberu: Nem véletlenül Aoi az avatarom^^ Az a pasi tényleg gyönyörű
|
|
|
Post by Luthien Lovemagic on Oct 15, 2009 9:52:29 GMT 1
Olyan, mintha Miyavi tetoválásmentesített, érettebb, kevésbé közönséges, javított kiadása lenne. Oh, akkor másnak is feltűnt a hasonlóság ;D Mondjuk én mindkettőt imádom
|
|
nanaberu
New Member
Mrs. Terachi
|
Post by nanaberu on Oct 15, 2009 21:47:07 GMT 1
Aww, egy Aoi/Miyavi ficc.... már majdnem twincest, nem?
|
|
|
Post by Luthien Lovemagic on Oct 15, 2009 22:57:06 GMT 1
Aww, egy Aoi/Miyavi ficc.... már majdnem twincest, nem? Hehe, tényleg ;D
|
|