|
Post by marle on May 8, 2006 15:50:25 GMT 1
Kyaaaaah, köszi~~~~ *alig várja hogy tölthessen* Izé.... a linkek nem mûködnek ^^" Ennek a zenekarnak nagyon beteg a neve XDDD *szakad* Miyavi Rose hercegnõ hercege? ~~~~~ *agyi kapacitás a nulla alatt*
|
|
|
Post by Emily on May 8, 2006 15:59:16 GMT 1
Gah, nem igaz... >.<; Kis türelmet, mindjárt megfixálom a dolgokat....
xD Jaja, teljesen bele van zúgva Miyaviba a lelkem. Egyem is meg. <3 Biztos sok közös témájuk lenne. Rózsaszín rucik, anorexia....
|
|
|
Post by Emily on May 8, 2006 16:04:51 GMT 1
Kész, elméletileg most jók. Valamiért lj-stájlban mindenhova kiraktam az "-eket. >_>;
|
|
|
Post by Emily on May 9, 2006 12:08:24 GMT 1
Nah, vért izzadva úgy-ahogy lefordítottam magyarra, amit Rose a blogjában Miyaviról és a megismerkedésükről írt. Linkelek, mert hosszú: klikk klikk ^-^(Egyébként mikor azt írja hogy 'R így meg úgy', akkor magáról beszél. ^-^; Néhol kicsit érthetetlen, egy angolul épp csak elboldoguló koreai lány fordította az eredetit. azért a lényeg lejön. )
|
|
|
Post by marle on May 9, 2006 12:28:29 GMT 1
Baaaaasszus!!!!!! Ez hullaéééééédes!!! *elolvadt* Wááááááái *_____* Wihihihi *ördögi kuncogás* Nagyon édes XDDD És milyen kis lelkes XDDD
(BTW add me back on LJ? *puppy eyes* Izé... felvettelek barátnak XD
Köszi a linkeket még egyszer~~ *rohan tölteni*)
|
|
|
Post by Emily on May 9, 2006 12:47:56 GMT 1
^-^ Added. Más. Legjobb interjú a világon: klikk1, csak Kyo, a többiek nélkül 2, a gyerekkoráról és a Deg előtti időkről 3, őszintén, komolyan, hülyülés nélkül Még jobban beleszerettem a pasasba. <3 Ha ez egyáltalán lehetséges... Fukai élőKyoKyoKyooooo~~~ ;_; És Shinya. *.* Ezt szerintem százszor meg tudnám nézni és ugyanúgy elvarázsolna, mint elsőre. És Kaoru is egész értelmesen nézett ki fekete hajjal...
|
|
|
Post by Emily on May 9, 2006 12:51:14 GMT 1
Ennek a zenekarnak nagyon beteg a neve XDDD *szakad* 'A rózsa tájfunjának támadása karácsonykor' xDDD Hát igen.... De azért az emberek még mindig könnyebben megjegyzik azt, hogy 'Rose', mint a 'No MinWoo'-t, vagy az 'Attack'-ot 'Kang Jung-Woo' helyett.
|
|
|
Post by marle on May 9, 2006 17:28:04 GMT 1
Ez az interjú.... Emily, imádlak. Végre van Kyoról egy kis képem. Ezt a pasit én úúúgy meg akarom ismerni T____T
A videó pedig love Q__Q Asszem én is megnézem még párszor. Viszont egy szöveget szívesen megnéznék hozzá, mert nem az eredetit énekelte Kyo...
Yuuup XD Beteg egy név XD És tényleg jobban hangzik mint a koreai XD Bár engem fõleg az ütött ki hogy -ahogy észrevettem- a zenekar tagjainak nickjeibõl áll össze XDDD
|
|
|
Post by Emily on May 9, 2006 18:30:49 GMT 1
Nekem mondod? =_= Fél karom odaadnám, ha megkaphatnám egy órára... Na, akkor csak jól hallottam hogy más a szöveg. Nekem mondjuk még Shinya a szívem csücske... Mindig is imádtam a jó dobosokat (én is az akartam lenni kis csíra koromban, mikor még azt hiszi az ember hogy lehet belőle rocksztár... xD) és Shinya... Ááá, hihetetlen az a könnyedség és intenzitás, amivel játszik. Yoshiki büszke lehet rá. ^-^ Amúgy tegnap támadt egy nagyon pszicho ötletem.... Mi lenne, ha Shinya és Rose taliznának? xD Catfight! A két kis Yoshiki... Rose egyébként naon beteg. Láttad a Paradox videóját? Ha tízszer nem dobja el az egyik dobverőjét, akkor egyszer sem. + brutális a felszerelése. *.* *csöpög* De akkor is nagyon gáz, amit abban klippben csinál... xDDD Az a rap naon nem hiányzott bele. lol Eddig nem vetted észre? Pedig ki is emeltem az első betűket.
|
|
|
Post by Emily on May 10, 2006 0:04:58 GMT 1
... hát igen... Említettem már, hogy megőrülök a klasszikus ázsia szépségekért? *meredten bámulja a képernyőt*
|
|
|
Post by marle on May 10, 2006 4:38:35 GMT 1
Shinyát különösebben nem kedvelem (valószínüleg egy fanfic tehet róla), viszont a játékáért meg egyenesen oda vagyok *___* Ahogy ez a srác verni képes a dobokat, az fúha... *___* Pedig ki nem nézi belõle az ember ^-^ (van olyan ismerõsöm akinek mikor mutattam képet róla, körberöhögött h na nehülyéskedjek már, õ dobos?) Kaoru játéka nálam top *mindig is gitár-centrikus volt és insert "kis csíra" szöveg here* XDDD, amit az a pasi tud a gitárral, az is hihetetlen *_____* (ld: Mushi) Nah azt a talit megnézném XD Bár egy MYV/Rose talival is ki lennék békülve~~~ Yuuup *____* *most nézett videókat mert tegnap nem mûködött a youtube T_T* Nagyon jók a srácok~~~ Rose tényleg nagyon beteg, de nagyon ott is van, és az énekes is kis helyes szerintem ^-^ Deh, észre vettem XDD *csak most fogta föl h vannak akik ennyire betegek XDD*
|
|
|
Post by Emily on May 10, 2006 9:01:29 GMT 1
Waaaaah *behalt* Azért nem semmi, mit ki nem lehet hozni emberekből... Rose előtte: Rose utána:
|
|
|
Post by kinslayer on May 10, 2006 10:16:48 GMT 1
Bjutifúl.............
*értelmesebbre nem futja*
|
|
|
Post by Emily on May 10, 2006 11:42:27 GMT 1
Pffff.... királyságos... Most jött a hír, hogy Rose kilépett és szólózni fog. Na, erre kíváncsi leszek...
|
|
|
Post by marle on May 10, 2006 13:29:39 GMT 1
Kis helyes az elsõ képene is ^-^
Hát... sok sikert neki...
|
|