|
Post by Emily on Mar 23, 2006 13:53:58 GMT 1
Nyálas, agyatlan romantika... de szép is az.... <3
Mi? Deg? DVD? Nagyon le vagyok maradva mostanában a srácokat illetően. ;_;
|
|
|
Post by zoska on Mar 23, 2006 17:50:58 GMT 1
It withers and withers bootleg-cucc (a The Pirate Bay-en szerintem még letölthető), és az európai körútról készült a nagy része. Érdekes... Kyo pokolian hamis, a közönséget sokat mutogatják, és fejbevágóan nyilvánvaló, hogy sokat változott a banda az utóbbi időben. Ezen a DVD-n volt ráadásanyag a két új PV, a Dead Tree (ami szerintem abszolút közepes, néhol már-már nevetséges, határozottan kár érte, bár az tény, hogy a srácok helyesek, már persze azok alapján, amennyi látszik belőlük, szóval csak néhány pillanat alapján megállapítva) meg a Merciless Cult (ami nekem még nincs meg, mert koncert-PV lett, amit már kicsit unok, de majd egyszer...).
|
|
|
Post by Emily on Mar 27, 2006 14:30:42 GMT 1
=/ Én 1-2 évet adok nekik maximum. Valahogy már nem az igazi a dolog... Úgy utálom, mikor így 'kihűl' egy banda. ;_;
|
|
|
Post by zoska on Mar 27, 2006 21:08:48 GMT 1
Én ezt így nem mondanám, hogy már nem sokáig húzzák. Szerintem munka lett nekik a zene, ami normális így sok-sok év után. De minek oszlanának? Nem a bandával van a gond (legalábbis nekem első ránézésre nem az jön le), hanem a ténnyel, miszerint a zene már nem igazi kihívás, de máshoz meg úgysem nagyon értenek, és azért még mindig ez élteti őket. Na jó, csak magyarázkodom... Igazából arról van szó, hogy belebetegednék, ha oszlana a Deg....
|
|
|
Post by Emily on Mar 27, 2006 21:21:57 GMT 1
Szerintem meg pont hogy unják már... elvégre a 'felnőtt' életük jó részét együtt dolgozták végig, talán szeretnének mást is kipróbálni. Végülis már megkezdődött az oszladozás, ha nem is olyan komolyan. Kyo szeretne szólózni, ez biztos. Shinya többször mondta, hogy szeretne producer lenni a Deg után. Persze, ezt lehet a banda mellett is csinálni egy ideig, de ezeknek a 'csak dolgozok itt meg ott egy kicsit a fiúk nélkül' eksönöknek általában tagcsere meg oszlás a vége. Én tuti bedepizek, ha szétmennek, de sajnos a statisztika nagyon abba az irányba mutat.
|
|
|
Post by Emily on Apr 15, 2006 16:06:51 GMT 1
XDDD Ja, Zos, amúgy megnéztem a Dead Tree PV-t... ;;; Hááát, a Kodou után ez kicsit... off.
|
|
|
Post by zoska on Apr 17, 2006 14:55:56 GMT 1
Hát jah, olyan tipikus pontpontpont darab a Dead Tree. De csak lesz jobb is végre. Valami új.
Feloszlott a Pierrot. Nem voltam nagy rajongó, de azért szíven ütött a dolog (a fő ok az volt, hogy alig egy hónapja feloszlott a Deadman is, és őket sem ismertem eléggé, de a tudat, hogy már nem is fogom, kissé elkeserít). Fogynak a 90-es évek nagy bandái. De nem, a Deg halálába én is belehalnék egy kicsit. Csak őket ne... Menjenek, szólózzanak, éljék a kis életüket, és akkor adjanak ki valamit, amikor tényleg megérett rá az anyag, meg ők is. Legyenek olyanok, mint a Buck-Tick.
|
|
|
Post by Emily on Apr 17, 2006 18:52:11 GMT 1
... Micsoda? A Pierrot? %!+!%!/%!/%/3423 Ok, most megyek és szétrúgok valamit.
|
|
|
Post by Emily on Apr 18, 2006 18:01:29 GMT 1
youtube.com/watch?v=eRtgjD7gb1E&search=le%20quartzHa már az oszlásoknál tartunk. Utolsó Dué le Quartz koncert, utolsó dal. Hát... derekasan bevallom, ezen elbőgtem magam. Zokogó Miyavikra és Sakitokra sajnos nem vagyok immunis. Nagyon durva... utálom, amikor vége van valaminek.
|
|
|
Post by zoska on Apr 18, 2006 18:23:08 GMT 1
Nem akarok elkiabálni semmit, de talán jön a Calmando Qual Bécsbe. Ők az utóbbi időben a legfigyelemreméltóbb új banda. A PV-ik nagyon indies darabok, hogy jobb nem belegondolni, de azért nagyon jó mind. Nem nagyon gondolkoznék, hogy érdemes-e menni rájuk, ha tényleg jönnének.
Egyébként jön Európába az Ayabie is. Ők is vicces banda ^^
|
|
|
Post by Emily on Apr 18, 2006 18:34:42 GMT 1
Valószínűleg kicsit furán érezném magam egy ilyen koncerten. Mármint... nem is tudom, a legtöbb j-rocker számomra kicsit ijesztő. o.O; Túl sok köztük a fanatikus. Lj-n is elképesztő embereket találni. Hogy így lesz öngyilkos meg úgy, meg magára tetováltatta ennek az énekesnek meg annak a gitárosnak a nevét... *borzong* Sose tetováltatnám magamra Kyo nevét vagy festetném szőkére a hajam, bármennyire is imádom és tisztelem a pasast.
Na jó, mondjuk én általában minden tömegből kilógok egy kicsit meg amúgy se szeretem az ilyen kiruccanásokat. ^^; Nem is beszélve arról, hogy egy fillérem sincs és előreláthatólag nem is lesz még pár hónapig. =_=;
|
|
|
Post by Emily on May 8, 2006 7:43:00 GMT 1
Na de meghaltunk.... Öööööö.... The Trax!!Igazság szerint koreai banda, de egyrészt a szövegek közül jópár japánul/angolul van, másrészt Yoshiki-sama felfedezettjei. Ez látszik is. Marha jók, teljesen rájuk vagyok most kattanva. Slashelhetőség szempontjából: Hmm hmm....
|
|
|
Post by marle on May 8, 2006 12:15:46 GMT 1
*____________* *hálás amiért magyar tesztlap után ilyen képeket nézegethet XDD*
Hmhm... Yohiki-t mondtál? Akkor talán... talán.... *___* Valami helyet nem tudsz egészen véletlenül ahonnan zenét/videót lehetne tûlük letölteni? ^-^
|
|
|
Post by Emily on May 8, 2006 13:06:02 GMT 1
Tölthetek fel tőlük, ha gondolod. ^^ Egyébként én is mIRC-en találtam pár számot egész véletlenül. A teljes nevük egyébként ' Typhoon of the Rose Attack on X-mas. xD A fenti két cukorfalat Rose és Attack (Typhoon és X-mas nekem spec annyira nem jön be). Rose egyébként... ááá, az a srác kész. xD Kedvenc színe a rószaszín, szereti a szoknyákat és ha 'girl'-nek vagy 'Princess No Rose'-nak szólítják (No MinWoo az eredeti neve). xDDD Amúgy nem slashelhető a lelkem. Ja, és a netes naplójában órákat áradozott arról, hogy hogy találkozott Miyavival és hogy 'Miyavi Rose hercegnő hercege'.
|
|
|
Post by Emily on May 8, 2006 14:54:54 GMT 1
Na akkor... (Ha valami megtetszett, szóljatok és még töltök fel.) The TraxPont sikerült a koreai számaikat feltöltenem. ^^; Mondjuk a koreai közel nem olyan brutális mint mondjuk a kínai, nem hiszem hogy túl nagy sokk lenne annak, aki már hallott j-rockot. Over the Rainbow
*sigh* Ez annyira szép. Imádom Typhoon hangját. VampireEz speciel japán. Eléggé érezhető az erőteljes Yoshiki-hatás. =p PARADOXRose rappel. xD Nem tudom, miért olyan vicces, ne is kérdezzétek.... *fetreng* Ehhez itt a video, amiből kiderül, hogy Rose tényleg egy kis hercegnő. Kicsit furcsa, kicsit pszichopata, de hercegnő. Blaze Away video. Jaj, ebben Rose naon kis szép. Kagrra,BoufuraEz a szám örök kedvenc attól a perctől kezdve, hogy meghallottam. Ennél brutálisabb basszust még soha nem hallottam, legalábbis nem japán zenében. Ja, és aki ezt a dalt legalább fele ilyen jól elénekli Isshi után, annak örök, fanatikus csodálója leszek. SatsukiAhhh.... Ez a szám nagyon Kagrra,. Talán a legjobb dal a San-on. A video is gyönyörű lenne; van benne kalitka meg gyertya meg meseszép kimonós japán leányka, de sajnos Isshinek még mindig senki nem szólt, hogy nem tud táncolni és a szőke sem az ő színe... Mindenestre itt egy link. Ja, amúgy tudjátok mit kell nézni? Kagrra no Su-t! xDDD Már egy ideje megy ez a show, fél órás kis részek a banda életéből és mindennapjaiból. Hát, nem egy ötletet adtak már a fiúk jövőben írandó ficekhez... Itt megtaláljátok az on-line is megnézhető részeket.
|
|