|
Post by zoska on Jan 29, 2006 12:23:38 GMT 1
Nézzetek Atsushi szólódvd-t. Komolyan. Erotikus élmény. Kötelezõ.
|
|
|
Post by kinslayer on Jan 29, 2006 14:54:02 GMT 1
heh... szõrös bishiek? sokkot kaptam... *székrõl lefordulás, közben "Mert õ egy igazi mártíííííííír" ordítása*
|
|
|
Post by Emily on Mar 16, 2006 21:33:29 GMT 1
Olyan kis cukor... *olvad* És tök jó hangja van. *_* Egyébként Yamada Masashi, a The Back Horn énekese. Nyugaton annyira nem ismertek, én speciel nagyon bírom őket. ^^ A stílusuk... hát az van. XD Az első szám amit hallottam tőlük, valahogy egy rémségesen elb*szott népdal rockosított verziójára emlékeztetett. Elsőre kicsit sokkoló, de könnyen hozzájuk lehet szokni. www.thebackhorn.com
|
|
|
Post by Emily on Mar 18, 2006 16:11:28 GMT 1
Egyem is meg őket... Esküszöm, feltámadnak bennem az anyai ösztönök ahányszor rájuk nézek ;_; A Kat-Tun nevezetű, még a W-inds.-nél is gayebb (pedig az már durva) boybandből vannak és ha megölnek se tudom, hogy ez éppen melyik kettő a hat közül. Mondjuk szerintem én azt se venném észre, ha a Kat-Tunt összeborítanák a W-inds.-el meg a Gackt Jobbal. XDDD Istenem, de szép is a j-pop...
|
|
|
Post by marle on Mar 18, 2006 17:46:58 GMT 1
Wooow *____* Nem semmik a srácok~~~ Mármint a Kat-tunosok XD Kis helyesek *___* Hm... esetleg tudsz olyan helyet, ahonnan zenét lehet letölteni tõlük? ^^" Már mióta keresek a Kat-tuntól bármit, de még nem találtam T___T Én mostanában õket hallgatom: Antique Cafe, egészen jó zenét játszanak És minden tagjuk pasi~~~ *a szõkét többször is lánynak nevezte*
|
|
|
Post by Emily on Mar 18, 2006 17:57:03 GMT 1
Igazából én is csak kaptam pár számot egy havertól, annyira nem ismerem őket. ^^; Az egyik srácnak tiszta rockeres a hangja, a rapperük pösze, a szöszi kis bandavezér meg Gackt-fan. >_>; És egyfolytában tapizzák egymást >.<
|
|
|
Post by niquesse on Mar 18, 2006 19:45:50 GMT 1
Görlz, benéztem a topikba, és nagyon cukik a srácok... Ha szeretnék a zenéjükkel is megismerkedni, szerintetek kivel/mivel kellene kezdenem? Thx for teh help előre is.
|
|
|
Post by Emily on Mar 18, 2006 20:41:05 GMT 1
*_* Jesszus... nem lehetnék csak fele ennyire gyönyörű!? ;_;
|
|
|
Post by Emily on Mar 18, 2006 21:25:56 GMT 1
Görlz, benéztem a topikba, és nagyon cukik a srácok... Ha szeretnék a zenéjükkel is megismerkedni, szerintetek kivel/mivel kellene kezdenem? Thx for teh help előre is. Hát... ez teljesen attól függ, hogy egyébként milyen a stílusod. Pop: nem árt egy kis Gackt-ot hallgatni, ha szereted ezt a stílust... én speciel ki nem állhatom a pasast, de ő a legismertebb. ^^; Aztán W-inds., Kat-tun, egy kis Shazna.... édi kis boybandek. Hölgyek közül Utada Hikaru-t és Hamasaki Ayumi-t szokták ajánlani, Utada tényleg jó, Ayumi nálam megint a 'deszétrúgnámafejét' kategória. ^^; Rock: egyértelműen Dir en grey, hide, X Japan, L'arc en Ciel (én nem szeretem őket, de muszáj legalább megemlíteni a bandát, lehet pont ők fognak neked bejönni) aztán Miyavi, The Black Horn, Dué le Quartz... ez úgy kezdésnek nem rossz és nem is kevés. Goth: Ööö... a Malice Mizer ide jön? Megint egy népszerű banda amit nem bírok, úgyhogy elnézést minden rajongótól, ha nem találtam el a kategóriát. ^^; Nem vagyok egy nagy goth fan, egyedül a D'espairs Ray-t szeretem. ^^; Punk: Heh... megint Miyavi. XD Ő egyébként a pop, soft rock és alternatív kategóriában is benne van. Egyéb: Kagrra, - őket naon szeressem, japán folk-rock-szerűséget játszanak, igazán érdekes a stílusuk. Aztán Kyo szólóalbumát is érdemes meghallgatni... az konkrétan nem tudom, melyik kategóriába illene, de nagyon jó. Részemről őket tudom ajánlani, majd mások még kiegészítik a listát. Mivel elég finnyás vagyok, kb minden 50-ik banda szokott megtetszeni és akkor tőlük próbálok mindent beszerezni. Ezért sok olyan 'nagymenő' van, akit nem ismerek. ^^;
|
|
|
Post by niquesse on Mar 18, 2006 21:44:13 GMT 1
Nagyon kösz Em. Töltögettem tegnap pár Dir en Grey meg X Japan számot de valahogy úgy éreztem nem jól kezdtem el. Rock, goth jöhet! (Rem így értetted, h a stílusomtól függ.) Mire ezt mind megtalálom... szeressük a guglit
|
|
|
Post by Emily on Mar 18, 2006 22:13:18 GMT 1
|
|
|
Post by marle on Mar 18, 2006 23:20:48 GMT 1
Emily igazából már mindent felsorolt, ami nekem is eszembe jutott, kivéve... SID!! Nem nevezném õket jrock bandának, de jpopnak sem, a zenéjük igen érdekes és nekem nagyon bejön ^-^ Szóval a magam részérõl csak ajánlani tudom még akkor is, ha nem tudok kategóriába sorolni ^-^ Aztán... Asian Kung-Fu Generation: nem jrock, de nem is jpop, valahol a kettõ között ingadoznak gyors, pörgõs, hangszercentrikus számokkal (képeket ne keress a tagokról, mert kiábrándulsz XDD), ilyen a Siam Shade és az Orange Range is. Mindhármat ajánlom figyelmedbe, ha a Dir en Grey vonualt nem jön be. Igazából ennyi. Az Alice Nine-ba és a BLOOD-ba is belehallgathatsz, de szerintem nem annyira kiemelkedõek. Az Alice Nine viszont eye candy, szóval ha másért nem, hát ezért érdemes kicsit utánuk nézni ^^" És ne feledkezzünk meg Hyde (A L'Arc~en~Ciel énekese) szólóalbumáról se, ami tele van gyönyörû számokkal [és az a hang *___*] Hm, igazából ennyi, ami hirtelen eszembe jutott. Jah, és ne hagyjuk ki az Antique Cafe-t se
|
|
|
Post by Emily on Mar 19, 2006 13:09:07 GMT 1
Ööö... mit csinálnak....? o.o
|
|
|
Post by Emily on Mar 19, 2006 13:10:10 GMT 1
|
|
|
Post by zoska on Mar 23, 2006 13:08:16 GMT 1
Heh, micsoda... dorama-sztár áradat! Vagy legalábbis úgy tűnik (me mostanában sok doramat néz, és szerelmetes a nyálas, agyatlan romantikába).
Ancafé... Ohmygod! Boo túl kawaii. Nekem már gyomorforgatóan az.
Megint megyek egyébként Deg-re, de így a DVD után (OK, mondjuk csak bootleg, de akkor is) kicsit szkeptikus vagyok. Láttátok a cuccot?
|
|