|
Post by zoska on Jan 16, 2006 16:23:31 GMT 1
Még csak belefutottam a ficbe, de tényleg iszonyú jó. Le kellene fordítani. Egyszer. Valakinek.
|
|
|
Post by Emily on Jan 16, 2006 18:06:40 GMT 1
Itt van pár angol nyelvű Dir en Grey fic, amit említésre méltónak találtam. Az elmúlt 2 évben olvastam róluk kismillió írást, de igazából százból ha egy olyan, amit többször is szívesen elolvasnék. Incubus by War Tokoyami Shinya/Kyo Perverz Shinya és (nem is oly) ártatlan Kyo... Tulajdonképpen PWP, de a misztikus háttér sem elhanyagolható. A cím szerintem már sejtet valamit... Shinya no yutso hana by Aluminum Siren (Ha a link nem működik, keresőbe beírva megtaláljátok.) Shinya/mindenki5 részes sorozat, minden fejezet egy külön virág, egy külön ember. A történeteket egyedül Shinya köti össze. Édes, szentimentális kis sztorik. I'll - Parody by Bowie Spawan Egy Die/Kyo fic paródiája. XD Különösebben nem fűznék hozzá semmit. Az 'igazi' Kyo-t és Die-t az írónő kényszeríti az eredeti fic elolvasására, ők pedig kommentálnak... Billet Doux by Gackt no Hime Kaoru/Kyo, Die/ShinyaAranyos. Nagy irodalmi alkotásnak nem mondanám, de egy olvasást megér. ^^ Kaoru/Kyo összejövős fic. Chicken SoupDie/ShinyaDie beteg, Kaoru hazaküldi próbáról. Shinya pedig utánamegy... Megjegyzés: Awwww Reconsctruction by M. Bear Kyo/Gackt, Kyo/ShinyaGackt szakít Kyoval a karriere érdekében. Évekkel később mindketten sztárok és ismét összefutnak... After This - Reconstruction: Part II by M. Bear Kyo/Shinya, Die/ToshiyaA fenti fic folytatása, immár (szerencsére) Gackt-mentesen. Gift of the Muji by M. Bear Die/ShinyaEz naon naon kis bejövős. Fear and You and I by M. Bear Toshiya/Shinya Toshiya próbálja "megfejteni" Shinyát. Szép. Elgondolkodtató.
|
|
|
Post by marle on Jan 18, 2006 6:23:03 GMT 1
Ano.... valaki tudna mutatni légyszi egy Dir en Grey - Fukai dalszövegfordítást...? *esdekel* Sehol nem találtam o.O
|
|
|
Post by zoska on Jan 18, 2006 8:33:22 GMT 1
Marle, íme, from Tsukiyo (ezért imádom azt az oldalt olyan nagyon...)
FUKAI
Yura yura yura yura My heart flows with FUKAI And yura yura yura yura the sea flows ... see?
Yura yura yura yura my heart flows with FUKAI And yura yura yura yura the pain of crooked love deepens
Deeper and deeper goes the deep cut As I cry and cry, it was winter when I cried And bloom bloom the flowers bloomed It was the Crazy bloomed blood makeup
I couldn't find the answers So I held you as many times as I cried I tried hard to hide the tears from you, just you
I stab a sword of weakness to my heart as the reason for the tears and my shattered heart I want to kill the moment
Without you, my life means nothing The letter I wrote is a farewell with tears I want to drown in the sea Your affection in me is the same reason that our love can never be I want to drown in the sea As I drown into the cold sea I look up at you lknowing I can not reach I look for your voice and love
|
|
|
Post by marle on Jan 18, 2006 22:58:13 GMT 1
Zos, köszönöm
|
|
|
Post by zoska on Jan 19, 2006 10:49:58 GMT 1
Elolvastam a Wasuremono-t. Fájóan reális. Shinya... Istenem, Shinya karaktere elõször lett olyan egy ficben, amilyen valóban lehet. Jaj, nagyon tetszett. Most itt pityergek. Jó lett volna igazi hepiend, de nincs, csak az üresség marad a fic után, úgyhogy most keresek valami édes sztorit, és próbálok nem gondolni rá többet.
|
|
|
Post by Emily on Jan 19, 2006 16:09:34 GMT 1
Elolvastam a Wasuremono-t. Fájóan reális. Shinya... Istenem, Shinya karaktere elõször lett olyan egy ficben, amilyen valóban lehet. Jaj, nagyon tetszett. Most itt pityergek. Jó lett volna igazi hepiend, de nincs, csak az üresség marad a fic után, úgyhogy most keresek valami édes sztorit, és próbálok nem gondolni rá többet. Hát igen... Tulajdonképpen nincs is vége a történetnek. Nekem olyan érzés volt olvasni még harmadjára és negyedjére is, mintha én is ott lennék és belelátnék az életükbe, de csak egy bizonyos pontig. Legszívesebben folytatásért ordítanék, de az sajnos nem lesz... Lehet hogy jobb is ez így.. Olvasd el a Gift of the Muji-t, ugyanettől az írónőtől. Abban is megvan ez a szürkeség, ugyanakkor a kiút is. És Shinya abban is hihetetlenül 'él'.
|
|
|
Post by Emily on Jan 22, 2006 18:18:57 GMT 1
*rémült sikoly* Mi az ott, borosta!? Ezek szőrösödnek is!? *egy világ dőlt össze benne*
|
|
|
Post by zoska on Jan 22, 2006 19:35:01 GMT 1
Oh, ezek szerint kicsiny lelked még nem érintette meg a szakáll rémsége... Van szakállas-Hyde, illetve szakállas-Toshiya képem, meg van talán hasonló Gacktról, meg Kaoruról, stb. Úgyhogy igen, sokkoló módon õk is szõrösödnek. Ezt be kellene tiltani. Rémes.
|
|
|
Post by Emily on Jan 22, 2006 20:12:55 GMT 1
Kagrrával kapcsolatban még nem... Amúgy láttam már pár szőrnövesztési-kísérletet, pl Kaorutól... durva...
|
|
|
Post by zoska on Jan 22, 2006 20:56:47 GMT 1
Kaoru még férfias is. A feminin pasiknál botrányosan ronda a mindenféle szõr. Ha jól rémlik, a PK-s csajokkal jutottunk arra, hogy pártot alapítunk a szõrös bishiek ellen. Lehet csatlakozni
|
|
|
Post by Emily on Jan 22, 2006 21:59:44 GMT 1
Azért Kaoru is elég furán nézett ki azzal a pamaccsal... XDDD Csatlakozom! Indulónk van már? ;D
|
|
|
Post by Emily on Jan 22, 2006 22:01:23 GMT 1
|
|
~doll~
Junior Member
|
Post by ~doll~ on Jan 25, 2006 20:07:33 GMT 1
|
|