|
Post by nigellanoir on Jul 2, 2005 23:01:01 GMT 1
|
|
|
Post by marle on Jul 3, 2005 11:07:00 GMT 1
Uff... naiv Marle... Pedig csodálkoztam is, hogy hogyhogy ök ketten..... ^^"""" De most már legalább kezdem sejteni ki az a csaj... Van egy csomó közös képem róla meg Gacktról.... Félmeztelenül.... (vagy meztelenül is van? )
|
|
|
Post by Neji on Jul 3, 2005 11:25:16 GMT 1
Van egy csomó közös képem róla meg Gacktról.... Félmeztelenül.... (vagy meztelenül is van? ) Hát hallod ez pedig nem mindegy ;D ;D ;D Tessék elökotorni öket! -szépen néz-
|
|
|
Post by tiril on Jul 3, 2005 15:05:16 GMT 1
ha valaki elmagyarázza, hogyan töltsem fel, hát én szivesen megcsinálm
|
|
|
Post by marle on Jul 3, 2005 17:51:13 GMT 1
|
|
|
Post by Neji on Jul 3, 2005 18:10:37 GMT 1
o.O uh...micsoda képek! Csak az a csaj nem kéne oda...
|
|
|
Post by marle on Jul 3, 2005 19:42:58 GMT 1
Ebben látod, egyet értünk
|
|
|
Post by nigellanoir on Jul 3, 2005 20:04:01 GMT 1
Ebben látod, egyet értünk Csatlakozom én is a paktumhoz... vágjuk ki a csajt a képrõl... milyen jó kis manip lehetne belõle, ha odamontíroznánk helyette valamelyik pasast.
|
|
|
Post by Neji on Jul 3, 2005 22:50:20 GMT 1
|
|
|
Post by zoska on Jul 7, 2005 12:29:25 GMT 1
Nem tudom, hogy csak bennem merült-e fel, vagy másnak is szúrja valahol a szemét, hogy a jrock-ipar legslashelhetõbb figurájáról (Miyavi az természetesen ) milyen kevés fic születik? De ha ti olvastatok már igazán jót róla, akkor valaki megdobhatna vele…
|
|
|
Post by Neji on Jul 7, 2005 12:35:27 GMT 1
Tudnál képet linkelni róla? Esetleg valami ismertetöt...mármint hogy ki is ö... Szégyen, de nem tudom...-elbújik-
|
|
|
Post by zoska on Jul 7, 2005 13:18:18 GMT 1
Oh, már hooooogyne ^^ Nagyon szívesen adok felvilágosítást jrock-témában, mert úgyis mostanában ez az állandó beszédtémám. Miyavi tipikus irritáló, pimasz kölyök, aki tisztában van a szexuális kisugárzásával, és megfelelõ idõközönként lekap mindenféle bácsit nyílvánosan. A Dué le Quartz nevû indies visual bandában kezdte a karrierjét (ekkor volt 17-18 éves. Most 21-22 lehet.), mint gitáros. Itt még olyan nagyon lányos volt, hogy némely képet kétszer is meg kell néznem, hogy ne olvadjak el, hogy „jaaaaj, de kawaii japán tyúk”. Aztán a banda feloszlott, és úgy tûnik, hogy Miyavi volt az eladható a srácok közül, méghozzá szólóban. Ezért aztán nagyon hamar elkezdett énekelgetni (tegyük hozzá, a hangja nem jó, nem képzett, viszont aranyos). A stílusa a popos rock és a rockos pop között ingadozik hol erre, hol arra. De ami miatt õ igazi sztár lett, az tényleg az egyénisége. Meg hát ugye az a szép kis arcocskája… Én jelenségnek tartom. Jókat röhögök rajta. De nem azért, amiért Gackton. Gackt esetében az egyéniség annyira el van nyomva, hogy csak egy profi mûanyag-embert látunk. Viszont tudjuk, hogy van valami a szokásos pózok meg álarcok mögött. Még ha az a valami nem is olyan tökéletes, mint amit látunk, de van valami. Miyavi esetében amit látunk, az maga az ember. Csak itt az a szomorú valóság, hogy ez mind (az egó és a pimaszság) õ. Se több, se kevesebb. Tehát az õ esetében kár a mélységeket kutatni, mert azok nincsenek. Na és akkor pár kép, randomra:
|
|
|
Post by ruka on Jul 7, 2005 14:56:55 GMT 1
Yaaay, hogy meddig tartott ez a konferenciaaa....
Yay, hogy amíg nem voltam Miyaviig jutottunk *heaaart*
Sziaaa Zos!!! ;D Jó látni téged ^^
*el, mert leragadnak a szemei és még este after party, ahol jó lenne nem bealudni, tekintve, hogy lesz karaoké [elõre kuncog]...kyah...*
|
|
|
Post by marle on Jul 8, 2005 10:33:40 GMT 1
Miyaviról van egy rakat képem meg egy albumom, de eddig semmit nem tudtam róla, szóval tök jó, hogy ezeket leírtad, Zoska
|
|
|
Post by zoska on Jul 8, 2005 13:03:35 GMT 1
Hát ha már Miyavi, akkor nagyon ajánlom a Last indies live koncertjét, mert az frenetikus. Én hülyére röhögtem rajta magam. Ehh, amikor a sráchoz vágja a törölközõt... Na és akkor pár kép bishounenekrõl (akiket mondjuk kevesebben ismernek, mint Miyavit, vagy a Dirus srácokat): Oh, Tora.... Õ az Alice Nine gitárosa (?). Gyönyörûûû! A bal felsõ srácot kell nézni Sid nevû banda egyik tagja, még a nevét sem sikerült kiderítenem. A zenéjüket nagyon szeretem, és hát ez a srác több, mint szép. Õ pedig a Nightmare-es Ni-ya, akinek igencsak vicces jeleneteibe lehet itt-ott bukkanni Yomival és a többiekkel. Nos, a Nightmare egy igencsak slashelhetõ együttes.
|
|