|
Post by wilwarin on Aug 29, 2005 20:56:17 GMT 1
Most egy hármason munkálkodom. Mióta Zos említette a Brian Molko/Ville Valo párosítást, nem tudom őket kiverni a fejemből. De hogy 'ne legyen olyan unalmas' a dolog, adtam még hozzájuk valakit. Szerintem ma sem fogok aludni, nagyon belelendültem a dologba. ez azt jelenti, h hamarossan olvashatjuk majd??!! és ki a harmadik??...vagy azt még nem tudhatjuk??
|
|
|
Post by zoska on Aug 29, 2005 21:15:58 GMT 1
Ohmy… Ville-Brian ruuulz! Alig várom már, hogy kész legyen a fic. Akárki is a harmadik, rosszul nem sülhet el a dolog
|
|
|
Post by Emily on Aug 29, 2005 21:23:31 GMT 1
Nos, a harmadik személy annyira nem közkedvelt, mint Ville vagy Brian, de én nagyon szeretem. Nem szeretném összecsapni, de szerintem hamarosan kész lesz (vagy ma éjjel vagy holnap, meglátjuk).
|
|
|
Post by Alida-Erdogan Atalay Fan on Aug 31, 2005 8:37:00 GMT 1
Eszméletlen miket találtatok csak ámulok.Egyébként biztos hogy a HIM fronembere és a Placebo frontembere is homo. Lehet látni rajtuk.És ezek a képek tanulságosak.Hát amiket itt láttam....kicsit mocskosak. De nem baj ettõl jön az embernek azaz slash-ernek ötlete az íráshoz.
|
|
|
Post by Emily on Aug 31, 2005 8:44:57 GMT 1
Ville és Brian biszexek, ez tény. Lily meg...ehhh...az a pasi úgy hetero, mint én *legyint*
|
|
|
Post by Alida-Erdogan Atalay Fan on Aug 31, 2005 9:17:40 GMT 1
|
|
|
Post by wilwarin on Aug 31, 2005 11:12:45 GMT 1
Emily megnéztem itt is Lily-t meg kerestem máshol is...mert itt keveset látok belöle meg nem Ville mellett van mostmár teljesen képben vagyok most éppen az Apocalyptica-Ville-Lauri számot hallgatom hmm...
|
|
|
Post by Emily on Aug 31, 2005 11:29:18 GMT 1
Bittersweet? Nem vagyok annyira oda érte... Lauri hangja valahogy totál elnyomja Villét. Amúgy külön-külön mindhárom bandát szeretem.
|
|
|
Post by wilwarin on Aug 31, 2005 12:12:33 GMT 1
Bittersweet? Nem vagyok annyira oda érte... Lauri hangja valahogy totál elnyomja Villét. Amúgy külön-külön mindhárom bandát szeretem. igen azt a számot nekem nincs vele semmi bajom...sõt a külön-különröl nem tudok nyilatkozni...ugy még nem hallottam õket... vagy nem emléxem.... csak Laurit hallottam mostanság
|
|
|
Post by Emily on Aug 31, 2005 12:20:27 GMT 1
Az Apocalyptica sokkal jobb külön, sokkal intenzívebb. Főleg a saját szerzeményeikben, de a Metallica feldolgozásaik is nagyon jók. Ville pedig százszor jobban énekel a HIM számokban, többet ad magából. A Bittersweet-ben nekem egyedül Lauri jött le, a többiektől valahogy többet vártam. De lehet hogy csak azért, mert amúgy nagy HIM és Apocalyptica rajongó vagyok.
|
|
|
Post by wilwarin on Aug 31, 2005 12:35:40 GMT 1
igy már érthetõ, mivel én az Apocalyptica és a HIM számokat nem ismerem igy nekem ez egy jó szám de vsz Lauri egy kicsit befolyásol
|
|
|
Post by zoska on Aug 31, 2005 16:39:43 GMT 1
Én úgy vagyok vele, hogy Lauri az elején jó volt, még tetszett is az elsõ pár szám a bandától, de mostanra kimondottan idegesít a hangja. A Bittersweet pedig pont az õ nyávogása miatt (bocsánat a rajongóktól, de a hangja már olyan magas, hogy fülsértõ) a szám élvezhetetlen. Ville kellemes basszusa csak néhol csendül fel, akkor is elnyomja Lauri.
|
|
|
Post by Emily on Aug 31, 2005 17:02:00 GMT 1
Szerintem Villével annyi baj van a Bittersweetben, hogy egyszerűen alig kapott szerepet. Majdhogynem csak háttérénekes, miután Lauri belép. Ennyire nem szokott mélyen énekelni, alapjába véve bariton lenne, marha nagy hangterjedelemmel (hogy a láncdohányzás meg az asztmája mellett hogy csinálja...). Imádom ahogy a hangjával bánik. Megemelem a kalapom bárki előtt, aki olyan minőségben énekel egy HIM számot, ahogy ő. Egyébként hallottam Linde szólóalbumáról pár számot és jesszusom... Esküszöm, vagy 5 percig csak bámultam magam elé az első szám után. Olyan rohadt mély hangja van a pasasnak, hogy az kész. Kicsit Elvis-es...csak mélyebb. Valahol a basszus alatt. Nagyon komoly. Nemtom hogy tudja Ville mellett mindig a felső szólamot énekelni és hogy eddig hogy nem tűnt ki a hangja.
|
|
|
Post by zoska on Aug 31, 2005 17:05:44 GMT 1
Jujjj, ha nagyon szépen megkérlek, fel tudnád pakolni Linde számait valahová? Mondjuk YouSendIt-re. Iszonyú hálás lennék, mert most nagyon felkeltetted a kíváncsiságomat.
|
|
|
Post by Emily on Aug 31, 2005 17:29:19 GMT 1
s40.yousendit.com/d.aspx?id=30EG126OI5VAQ03JQS48KNSDFXEgyébként tulajdonképpen nem is Linde szólója ez az album, de ő van a borítón és az ő egyik művészneve alatt adták ki, na meg ő mutatta meg vele magát a legjobban. lol Meglepi: ez egy HIM side-project, amit eredetileg poénnak szántak és összesen 5 napot töltöttek az egész albummal. Szóval Lily énekel és gitározik, Mige basszus mint mindig, Ville pedig....dobol. És nem is rosszul. Ja, és totál nem HIM, inkább olyan '90-es évek eleje rock, a Knockin' on heaven's door feldolgozása is rajta van.
|
|