|
Post by Neji on Jul 27, 2005 21:24:27 GMT 1
Itt lehet minden zenészekkel kapcsolatos slashes témát megbeszélni^^
|
|
|
Post by Emily on Jul 27, 2005 21:34:08 GMT 1
Jajdejójajdejó Akkor kezdem én. Tehát Ville Valo, a HIM frontembere és Bam Margera rendező & deszkás. Először is hallott már valaki rajtam kívül a Vam fandomról, vagy ha nem, akkor érdekel valakit? Magamnak nem kezdem el kivesézgetni a témát. ^^; Az biztos, hogy nagyon gyanús ez a két fiatalember, főleg mivel Ville saját bevallása szerint biszex, Bam pedig Ville fanatikus rajongója (és a *fanatikus* nem túlzás, sőt...)
|
|
|
Post by zoska on Jul 27, 2005 21:36:33 GMT 1
Én még nem hallottam Mr. Bam Margera-ról, de a Ville kapcsán felröppent hírek hamar eljutottak hozzám is, szóval nagyon érdekelne a dolog. Pl. ha tudsz, megdobhatnál minket egy-két jobb fichez vezetõ likkel, meg mesélhetnél jó sokat, mert ha a többieket nem is, de engem nagyon is érdekel a téma.
|
|
|
Post by Emily on Jul 27, 2005 21:52:07 GMT 1
Először is, ahol minőségi ficeket lehet találni: www.rockfic.com , természetesen a HIM-nél és motherlovemelon fic-jeit keressétek (ő írta majdnem mindet egyébként). Csak regizés után olvashattok, viszont legalább nem fizetős oldal és nagyon jó ficjeik vannak. Amiért a fandom létrejött: a, Ville folyamatosan Bam-en csüng, amikor csak együtt vannak (és ez szó szerint, fizikailag értendő) b, Bam minden államokbeli HIM koncerten ott van és már-már gyermeki lelkesedéssel rajong a bandáért, főleg Ville-ért. c, Egyforma tetkót csináltattak. Amiért gáz a dolog: Ville a közelmúltban jegyzett el valami modell nőszemélyt *francba*. Pár kép a milliónyiból: (A képek lehet, hogy nem akarnak majd bejönni, gyengus szerverek....)
|
|
|
Post by Emily on Jul 27, 2005 22:01:22 GMT 1
Egyébként a HIM alapból totál gay. Ville és Mige: nem egy alkalommal voltak ott puszik + egy kicsit több... Na és ott van Lily. Kizárt dolog, hogy hetero lenne. Ville valszeg csak azért nem mászik rá annyit, mert ő és Mige unalmasnak találják. Szegény Lily-baba...
|
|
|
Post by zoska on Jul 27, 2005 22:25:33 GMT 1
Ville és Mige: nem egy alkalommal voltak ott puszik + egy kicsit több... Na ez kimondottan érdekelne. Lehet valahol vajon képeket, vagy felvételeket látni errõl? Csak mert a fanservice bizony a gyengém. Az eljegyzett modell-tyúkhoz meg: hát szerintem az még nem nagyon jelenti azt, hogy Ville hetero. Max. annyit, hogy nem teljesen meleg, és kész.
|
|
|
Post by Emily on Jul 27, 2005 22:34:19 GMT 1
Ville biztos nem hetero, ezt az is bizonyítja, mikor rajtakapták egy rockfesztiválon, amint az egyik banda férfi dobosával csókolózik. Utána ő nyilatkozta, hogy biszex.
Próbáltam Mige + Ville-t linkelni, de keresővel egyelőre csak 'not found'-okat találtam, mikor ki akartam nagyítani a képeket. Mindenesetre Ville és Mige szeretnek játszadozni, na meg Lily-t cseszegetni. Amúgy Mige és Lily ennek ellenére sokat vannak együtt, például kettesben szoktak vakációzni is.
|
|
|
Post by zoska on Jul 28, 2005 0:01:06 GMT 1
Nekem mindig is a legkézenfekvõbb párosításnak mondjuk egy Ville meg egy Brian Molko tûnt, ha a rockiparban kellett slashelhetõ figurákat keresni. És így jobban belegondolva... Hmmm... Valóban nem is lennének rossz páros. Kimondottan ihletõ mindkét pasi.
|
|
|
Post by Emily on Jul 28, 2005 0:05:38 GMT 1
Ugh, Ville és Brian? Két ribanc... szép ribancok, mind2 biszex... de valahogy túl hasonlóak ahhoz, hogy egy pár legyenek. Külön-külön mindkettő jól megslashelhető. Egyébként nem fogjátok kitalálni, mivel van tele a net.... Metallica slash! Először kicsit kiakadtam rajta, de jobban belegondolva.... Kirk és Lars pl nem egyszer smároltak nyilvánosan. Kirk meg...uh... szerintem a felesége is csak egy utolsó kétségbeesett próbálkozás volt a heterosága bizonyítására. De hát így jár az, aki rocksztárként lilára festi a lábkörmeit....
|
|
|
Post by zoska on Jul 28, 2005 0:23:31 GMT 1
Jujj, lila lábkörmök... Errõl a legjobb (egyébként meleg) barátom jut eszembe, aki múltkor lenyúlta a körömlakkomat, és kifestette vele a lábkörmeit. És hát mi más lett volna, mint lila... Persze lemosta egy idõ után, de addig otthon ugyanolyan körmökkel mászkáltunk. Az meg igaz, hogy Ville meg Brian nagyon hasonlóak, ezért aztán párként én sem tudnám elképzelni õket. No de egy egyéjszakás vad szex... Huhh, hát az nagyon is elképzelhetõ lenne. És már a gondolatba beleborzongtam. Hajaj, körülöttük aztán biztos izzana a légkör. Két ribanc... Mindig is érdekeltek az ilyen párosok (jrock- meg egyéb téren csak egy dolog szárnyalná túl Villét meg Briant: Toshiya meg Miyavi. Náluk nagyobb ribancokat el sem tudok képzelni.)
|
|
|
Post by Emily on Jul 28, 2005 0:34:05 GMT 1
Toshiya/Miyavi/Kyo Már olvastam olyat, nem rossz, nem rossz... Az én meleg on-line bátyuskám szívgörcsöt kapna, ha valaki körömlakkal fenyegetné. Képtelenség a pasas, még az ékszereket vagy a hosszú hajat sem tudja értékelni. Öcsém körmét is ki akartam lakkozni, az is elküldött a fenébe. Hogy ilyenkor mi bajuk van... Viszont az ex-barátomnak volt egy micimackós hajráfja, amit az egy éves unokahúgától tulajdonított el. Na, az durva volt (főleg a hosszú szőke hajához) Azért nőiességből is megárt a sok....
|
|
|
Post by zoska on Jul 28, 2005 0:46:08 GMT 1
Hát én a fekete körmökre nagyon bukom, és ezért is tökéletes a rockipar, mert ott igencsak gyakori jelenség. Brian Molko egyik ezeréves képén szerettem bele a látványba, és azóta ezzel nagyon könnyen le lehet venni a lábamról. De az a baj, hogy nálunk tényleg úgy reagálnak rá a srácok (még a rockerek is), hogy hát õk nem b*zik, ilyesmit õk aztán magukon el sem tudnának képzelni. Pedig a hajráfok, meg hasonlók tényleg simán beférnek náluk a machos dolgok közé.
|
|
|
Post by Emily on Jul 28, 2005 0:50:10 GMT 1
|
|
|
Post by zoska on Jul 28, 2005 0:59:37 GMT 1
Hát ha eljutna az ország odáig, hogy a rocker szó nem jelentene egyet a sörvedelõ, igénytelen, zsíros hosszúhajú, elnyûttpólós tizenévesekkel, akkor boldog lennék. Kb. olyan kellene, hogy legyen a színvonal, mint mondjuk Japánban, vagy bizonyos amcsi meg európai bandák körében. Tehát némi smink, klassz cuccok, új és igényes hangzásvilág, show a színpadon, és nyitottság. De nálunk nemhogy az elképzelhetetlen, hogy fanservice legyen, hanem az is, hogy legyen olyan, akinek ez tetszik. Tényleg, érdekelne, hogy milyen nagyobb bandák fanservice-elnek. Te/ti tudsz/tudtok ilyesmirõl? A ficet meg nagyon köszi, mindjárt el is olvasom.
|
|
|
Post by Emily on Jul 28, 2005 1:04:51 GMT 1
Őszintén szólva...passz. Ázsiai bandákon kívül kevesen vállalják ezt fel, de hát keleten mindig is mást jelentett a homoszexualitás, mint nálunk. Metallica és HIM akikről én tudok, de ők sem színpadon. Sajnos.
|
|