|
Post by zoska on Aug 23, 2005 19:47:14 GMT 1
A barátnõmnél voltam a hétvégén, és neki van német VIVA-ja (nekünk csak magyar jutott…), és ott láttam egy klipet. A Tokyo Hotel nevû édes kis német banda eddig állítólag egyetlen klipje volt. A kölykök nagyjából 15-16 évesek, hihetetlenül szépek, és mint azt a banda nevébõl sejteni lehetett, a japán rockra hajaznak ( hála istennek a külsõségeket tekintve is). Komolyan mondom, ha német kislány lennék, beleszeretnék az énekes srácba. A zenéjük is jó, depresszív rockot játszanak (ami mondjuk a korukra való tekintettel kicsit furcsa). Ismeritek õket?
|
|
|
Post by Emily on Aug 23, 2005 19:53:29 GMT 1
Nem hallottam még róluk, de majd rájukkeresek. A németek egyébként egyre értelmesebbek rock-ügyileg.
|
|
|
Post by zoska on Aug 23, 2005 20:00:44 GMT 1
Az énekes srác. *olvad-olvad*
|
|
|
Post by Emily on Aug 23, 2005 20:06:38 GMT 1
De ééééédes (Bár őszintén szólva kicsit pedofilnak érezném magam mellette... )
|
|
|
Post by zoska on Aug 23, 2005 20:36:59 GMT 1
Hát mellette egyértelmûen pedofília lenne csorgatni a nyálunkat (meg akkor egyébként is csak összekócolnám a haját, és megkérdezném, hogy mit tud õ a depresszióról), de így a monitor vagy tévé túlfelérõl még nincs az egészben semmi kivetnivaló.
|
|
|
Post by belldandy on Aug 23, 2005 20:52:24 GMT 1
Én se hallottam még róluk, de jól hangzik... rájuk kerestem a neten, de csupa szállóhelyet dob ki... Valami konkrétabb weboldal pl. nincs?
|
|
|
Post by marle on Aug 23, 2005 21:15:24 GMT 1
Végigolvastam az egész topicot és OMG OMG OMG!!!! Kiderült, hogy Briant már vagy két éve imádom, csak a nevét nem tudtam és ezért nem esett le a dolog, hogy ki ö!!! Hüüü, ez a német banda engem is nagyon érdekelne.... Majd rájuk keresek Soulseek-en, hátha kidob valamit
|
|
|
Post by zoska on Aug 23, 2005 21:17:34 GMT 1
Én is most kerestem rájuk a neten (és sikeresnek bizonyult a dolog, mert a Tokyo Hotel meg a rock szóra már reagált a google), és a hivatlos oldalukat.
|
|
|
Post by marle on Aug 23, 2005 21:35:49 GMT 1
Milyen kis aranyosak.... És milyen gyönyörü ajkai vannak az énekesnek! Meg szemei... A zene is tecc, bár nekem hiányzik belöle az a izonyos depresszió (mondjuk nem tudok túl jól németül és a szövegben van minden... ^^" (uh, nekem nem újdonság, hogy 'pedofil' vagyok... ^^" Mondták már rám párszor... .______.) Soulseek sajna semmit nem akar találni róluk....
|
|
|
Post by Emily on Aug 23, 2005 21:42:55 GMT 1
Én is smároltam már 14 évessel... >_>; (hozzátenném, hogy minimum 20-nak nézett ki, volt vagy 180 centi 80 kg) ^^;;;;
|
|
|
Post by zoska on Aug 23, 2005 22:28:19 GMT 1
Nekem meg szerintem a japán fiúcskák iránt tanusított érdeklõdésem mellett némi pedofília simán elfér Egyébként tényleg 15 az énekes kölyök, és jól tippeltünk Arianával, az egyik gitáros tényleg az iktertestvére. Úgy az igazi, ha kicsit több rajta a smink. De most tûnt fel, hogy ez erõsen a slash-részlegbe íródott. Pedig rájuk azért úgy mégse kéne gondolni. Kicsik még. Bár biztos vagyok benne, hogy olyan nagyon ártatlankák nem lehetnek, mert a német leánykák már biztosan megrontották õket. A zenéjük meg a korukhoz képest nagyon jó. Lesz az jobb is. Az énekes – egyébként Bill a neve – szerintem borzasztó tehetségesnek indul, csak a mutálás ne nagyon tegye tökre a hangját (mert nagyon úgy tûnik, hogy azon még nem esett át a kis drága).
|
|
|
Post by Emily on Aug 23, 2005 22:44:42 GMT 1
Hah, rájöttem kire emlékeztet ez a kölyök. Tisztára mint a szomszéd srác, csak fiatalabb kiadásban. Lehet holnap átmegyek és megkérdezem, hogy nem sminkelhetném-e ki. (valószínű)
|
|
|
Post by Emily on Aug 23, 2005 23:09:04 GMT 1
|
|
|
Post by zoska on Aug 23, 2005 23:10:05 GMT 1
|
|
|
Post by Emily on Aug 23, 2005 23:25:36 GMT 1