|
Post by Emily on Aug 25, 2005 6:59:38 GMT 1
Na, Zos, lebeszéltem Laine drágával, úgyhogy lassan belekezdek valami fordításszerűségbe (bár hogy mi lesz ebből...).
|
|
|
Post by zoska on Aug 25, 2005 12:23:19 GMT 1
(bár hogy mi lesz ebből...). Hát remélem, hogy minél hamarabb magyarul is rock-slash... Én már nagyon várom
|
|
|
Post by Emily on Aug 25, 2005 12:35:34 GMT 1
Ehh...elkezdtem a Januárt, Laine örül én meg idegbajt kapok a kilométeres mondataival. De egész jól haladok, ma estére vagy holnapra lehet hogy készen is leszek, amennyiben nem jön közbe semmi.
|
|
|
Post by zoska on Aug 25, 2005 15:07:24 GMT 1
Weeeh! De jó! Az a fic eddig a kedvencem, már ha van olyan Laine ficjei közül. Rúzsos-selyemruhás Brian rulz!
|
|
|
Post by Emily on Aug 25, 2005 15:18:25 GMT 1
lol Neki is a kedvence, meg is értem. Hmm, már a közepe táján tartok, eddig szerintem nem olyan szörnyű.
|
|
|
Post by Emily on Aug 26, 2005 8:06:01 GMT 1
Hmm, valszeg megcsinálom a többit is. Legalábbis ami eddig készen van a Bri/Stefan sorozatból (Laine: Oh, I am DEFINITELY going to continue with Bri/Stef. I've had the idea for the next part for AGES, but "When He Dances" actually cut in on that, and now I have to get this one out. Maybe once I get less absorbed with this one, that'll be my next. I LOVE those two. ;o) ) Van egy olyan érzésem, hogy még nyugdíjasan is ezen fogunk ücsörögni ^^;;
|
|
|
Post by wilwarin on Aug 29, 2005 8:14:50 GMT 1
Sziasztok
Nem ir, vagy irt valaki magyarul olyan ff-t amiben Lauri van? Vagy ha már többen emlitettétek a 30 STM-t akkor esetleg egy Jaredes ff?
|
|
|
Post by Emily on Aug 29, 2005 17:05:23 GMT 1
Lauri mint a The-Rasmus-énekese-Lauri? Nem tudok róla. lol Egyszer álmodtam róla, pedig nem is a kedvencem a banda. Egy régi épületben voltunk és hirtelen az egész megtelt emberekkel és dobtak egy koncertek. Lauri előttem ugrált (nem színpadon, csak simán előttem) és éneklés közben kiesett az egyik fülbevalója és odaszólt nekem, hogy vegyem fel (és ezt úgy, hogy senki nem vette észre hogy nem énekel ) Én meg felvettem a fülbevalót és láttam hogy el van törve, ő meg mondta, hogy csináljak vele valamit... Esküszöm, életem egyik legdilisebb álma volt.
|
|
|
Post by zoska on Aug 29, 2005 18:14:11 GMT 1
Szerintem magyarul egyébként sem született még rock-fic. Bár ki tudja, lehet, hogy ha rajongói oldalakon nézel körbe, találsz párat.
|
|
|
Post by Emily on Aug 29, 2005 18:28:30 GMT 1
Én most írogatok egyet Zos, you've created a monster *evil grin* Te adtad hozzá az ötletet.
|
|
|
Post by wilwarin on Aug 29, 2005 20:13:14 GMT 1
Lauri mint a The-Rasmus-énekese-Lauri? Nem tudok róla. lol Egyszer álmodtam róla, pedig nem is a kedvencem a banda. Egy régi épületben voltunk és hirtelen az egész megtelt emberekkel és dobtak egy koncertek. Lauri előttem ugrált (nem színpadon, csak simán előttem) és éneklés közben kiesett az egyik fülbevalója és odaszólt nekem, hogy vegyem fel (és ezt úgy, hogy senki nem vette észre hogy nem énekel ) Én meg felvettem a fülbevalót és láttam hogy el van törve, ő meg mondta, hogy csináljak vele valamit... Esküszöm, életem egyik legdilisebb álma volt. ;D Igen õrá gondoltam... pár napja filozok azon, h mégis kivel lehetne õt összehozni... de sajnos eddig mindig csalódnom kellett mikor közelebbröl megláttam egy-egy énekes képét... érdekes álom /lehet most naon elszurtam, mert még ezt a válaszolok valamire nem probáltam/
|
|
|
Post by wilwarin on Aug 29, 2005 20:18:03 GMT 1
Szerintem magyarul egyébként sem született még rock-fic. Bár ki tudja, lehet, hogy ha rajongói oldalakon nézel körbe, találsz párat. ez elszomorit... eddig még csak itt olvastam rock-ficket... reméltem, h esetleg csak én nem tudok róla és van magyar oldal valahol. Nem tudtok esetleg ajánlani egy-két oldalt? Gondolom 30 STM-ról meg már ne is álmodjak...
|
|
|
Post by Emily on Aug 29, 2005 20:19:14 GMT 1
Lauri...Hmm, életben Ville és Lauri nagy barátságban vannak, ha jól tudom.
|
|
|
Post by wilwarin on Aug 29, 2005 20:25:21 GMT 1
Lauri...Hmm, életben Ville és Lauri nagy barátságban vannak, ha jól tudom. ;D ;D ;D nem is rossz ötlet.... én elöször gondoltam Paul Mccoy-ra...de megláttam ugy, h 2 mp-nél több ideig látható a képen és már elis vetettem az ötletett...
|
|
|
Post by Emily on Aug 29, 2005 20:45:57 GMT 1
Most egy hármason munkálkodom. Mióta Zos említette a Brian Molko/Ville Valo párosítást, nem tudom őket kiverni a fejemből. De hogy 'ne legyen olyan unalmas' a dolog, adtam még hozzájuk valakit. Szerintem ma sem fogok aludni, nagyon belelendültem a dologba.
|
|