|
Post by Emily on Apr 2, 2006 18:13:23 GMT 1
Én egész héten My Chemicalt hallgattam. Amennyi elfojtott feszültség van bennem... Ha már én nem ordíthatok, majd ordít helyettem más, én meg hallgatom. És ez a Frank/Gerard téma... találtam egy csomó jó slasht róluk. Eddig nem tudom, miért nem jutott eszembe MCR ficeket keresni. ^^; Talán mert Gerard olyan elcseszettül nézett ki a régebbi képeiken. Viszont mióta leállt a drogokkal... *_* Komolyan nem nézem ki belőle, hogy majd' 30. Ha mégis érdeklődnél majd utánuk, akkor olyanokat tölts le, hogy Give 'em Hell, Kid ; Cubicle ; To The End ; The Ghost of You ; Thank You For The Venom. A Helena sz*r, akárki akármit mond (általában azt szokták ajánlani). =/
|
|
|
Post by MarChi on Apr 2, 2006 18:23:25 GMT 1
Megjegyzem. Legalábbis azt, hogy hova van felírva Én még mindig a HIM slash-eknél tartok Már majdnem végeztem Laine oldalával. Csak nekem egy kicsit lassan megy, lévén szótáraznom kell rendesen (éljen a MoBiMouse!) Kicsit nõiesre sikerednek a karakterei, de határazottan élvezem õket!
|
|
|
Post by Emily on Apr 2, 2006 18:27:59 GMT 1
Ugye? Annyira jól ír, hogy már az se érdekel, ha mindenki totál OOC.
|
|
|
Post by MarChi on Apr 2, 2006 18:42:03 GMT 1
na igen, folyton bömbölnek a fiúkák nála De imádom, amit Lindével mûvelt Emléxel rá, milyen sorrendben készültek el a történetek? Kíváncsi lennék rá. Mikor én odataláltam, már az Almost Perfect is elkezdõdött pár fejezete. Vannak még valahol hasonló fic-ek? Lassan végzek vele Már csak a Placebo rész van hátra... bár még reménykedem benne, hogy folytatod a fordítást
|
|
|
Post by Emily on Apr 2, 2006 20:07:03 GMT 1
Persze, pl Laine yahoogroup-ja, itt szokta először megjelentetni a dolgait, + itt vannak más írók is. Ha regisztrálsz, akkor Nikki-től (yahoo-n Mary Good vagy slice_o_nick) olvass feltétlenül. Na, nála nem bőgnek a fiúk. Főleg original-t ír, ha jól hallottam, akkor nemrég jelenette meg a rockfic.com az egyik ficjét. Tényleg baromira tud. groups.yahoo.com/group/rock_fiction/Aztán a livejournal is tele van jó ficekkel, csak keresgélni kell egy kicsit. Hogy milyen sorendben voltak? Ööö... asszem First Time For Everything, Not Just Any Guy, Almost Perfect. Bár igazából mindegy, egyedül a First Time... és a Not Just... esetében ajánlott ez a sorrend.
|
|
|
Post by Emily on Apr 3, 2006 18:50:24 GMT 1
|
|
|
Post by MarChi on Apr 4, 2006 19:14:30 GMT 1
Jóllátom, hogy õ is ragasztószalaggal tartja össze a gatyáját Köszi a linket! keresgélek. De ha találsz egy különösen jót, azért szóljál légyszi.
|
|
|
Post by Emily on Apr 5, 2006 16:58:53 GMT 1
|
|
|
Post by zoska on Apr 5, 2006 20:04:44 GMT 1
Jé, My Chemical Romance... Az első klipjük nagyon tetszett (ohakishullalányonazaruha), a srác meg határozottan felkeltette az érdeklődésem, de a többi számuk olyan kis laposka...
Viszont találtam egy olyan bandáról valahol a livejournal-on képeket, akik elnyerték a "lazán a leggayebb együttes" címét (persze csak a nyugati mezőnyből, mert a keletiek verhetetlenek ilyen téren ^^), úgyhogy bármennyire is noname a banda, majd keresek róluk képeket, mert tanulságosak. Meg van egy francia klip, amiben van egy 8 másodperces tömeg-petting bevágás. Félmeztelen srácok egymás szájában... Arra vadászok már jóideje.
|
|
|
Post by karlchen on Apr 8, 2006 20:43:32 GMT 1
na arra kiváncsi leszek:D
|
|