|
Post by MarChi on Jan 7, 2006 17:05:05 GMT 1
Így könnyebb kiénekelni a magas hangokat?
|
|
|
Post by karlchen on Jan 7, 2006 18:55:50 GMT 1
Hát lehetséges...sőt valószínű
|
|
|
Post by Emy on Jan 7, 2006 20:48:14 GMT 1
Ugye? Egyszer tuti kipingálok így egy pasit! És a szemeit is hozzáfestem Csak még ki kell találnom, hogy hogyan bénítom le addig XDDDD Jaja, erre már én is gondoltam... A legutóbbi barátomat próbáltam meg egyszer kisminkelni, de teljesen fel volt háborodva a dolgon. Van egy haverom, akinek egy playboy nyuszi tetkója van...khm... intim helyeken... Azt azért megnézném egyszer (vagy hússzor)
|
|
|
Post by MarChi on Jan 7, 2006 22:55:35 GMT 1
Most olvasom, hogy Lindebaba eltörte a kezét : ( lehet mégsem lesz Bécsben koncert : ( *miért csinál integetõ figurát a szomorú smilieból a fórum?* Megtaláltam a YouTube-on Ville pocitetkó videóját www.youtube.com/?v=-1lUjZUBt5w
|
|
|
Post by karlchen on Jan 9, 2006 19:46:33 GMT 1
mi??hogy törte el??szegény... huu az a video nagyon sexy:))
|
|
|
Post by MarChi on Jan 10, 2006 16:15:46 GMT 1
Hanyattvágta magat a szilveszteri buli után a csúszos utcán... de nem 100%os a forrás. Én is vissza-visszaléptettem, ahogy a pocián matat a pasas
|
|
|
Post by MarChi on Jan 13, 2006 6:51:44 GMT 1
Basszus, jól értem? VALO: 'I DON'T KNOW IF I WAS RAPED' Finnish rocker VILLE VALO is unsure if he was raped after being given a date rape drug and robbed in a bar in Minneapolis last October (05).
But the HIM frontman insists it would serve his attacker right if he was sexually assaulted - because he was suffering an uncomfortable condition at the time.
Valo explains, "At that point I had a horrendous case of haemorrhoids - which often happens on tour - so it would have served that particular party right if they had taken their wicked way with me.
"Haemorrhoids and all the evil things that happen in the anal area. That would have been my revenge." Remélem kacsa...
|
|
|
Post by Emily on Jan 13, 2006 14:19:18 GMT 1
Nem hallottad még? Már írtak is róla jónéhányan ficet.
|
|
|
Post by karlchen on Jan 13, 2006 18:23:25 GMT 1
valaki lefordítaná nekem??hülye vagyok angolból:'(
|
|
|
Post by MarChi on Jan 14, 2006 17:17:08 GMT 1
Emily: Még nem hallottam róla... ill. arról már igen, hogy drogot csempésztek az italába és kirabolták, de hogy lehet hogy meg is erõszakolták.... háááát reméljük csak ifétlen tréfa. Egyébként hl lehet ilyen ficeket olvasni? Bocsi Karlchen, rossz vagyok fordításban. : ( Valami olyasmi, hogy Ville nem biztos benne, hogy mi történt pontasan akkor este, mert nagyon kiütötték és aranyere is van (már amiatt is részvétem szegénynek), de szerinte meg is erõszakolták.
|
|
|
Post by Emily on Jan 14, 2006 17:25:00 GMT 1
Nem azt írja, hogy megerőszakolták, csak azt, hogy ha megerőszakolták volna, akkor valszeg rájuk ragasztott volna egyet s mást. XD Nem, biztos nem erőszakolták meg. Azt azért megérezte volna.
|
|
|
Post by MarChi on Jan 14, 2006 17:33:28 GMT 1
Ennyire félreértettem? *upsz* Egyet s mást rájukragasztott volna? na akkor most ijedjek meg?
|
|
|
Post by Emily on Jan 14, 2006 17:44:58 GMT 1
Ennyire félreértettem? *upsz* Egyet s mást rájukragasztott volna? na akkor most ijedjek meg? Szerintem nem a mi problémánk, hanem a kedves menyasszonyáé (és Lilyé? ). XDDD
|
|
|
Post by MarChi on Jan 14, 2006 17:50:30 GMT 1
Nem volt ez egy kicsit gonoc megjegyzés? Átkutattam vagy 800 Lily képet egy piszokassú orosz siteról, és nem találtam köztük egy intimebb képet sem Villével : ( Csak fodrászkodó Villét.
|
|
|
Post by Emily on Jan 14, 2006 18:09:37 GMT 1
Én? Gonosz? Soha! XDDD
Lehet hogy így próbálják leplezni *javíthatatlan fanatikus rajongó*
|
|