|
Post by BessideBacard on Aug 1, 2005 13:21:17 GMT 1
Egyet visszalépve az oldalról van egy olyan rész, hogy "Vallo + Zoltan". Ki a fene az a Zoltan? Valami pokoli szerencsés hazánkfia valahol messze? Sajnos nem valószínû: Böcsületes nevén Jussi-Mikko Salminen, amúgy meg Zoltan Pluto. Bár, arra azért kíváncsi lennék, hogy honnan szedte a nevét.
|
|
|
Post by Emily on Aug 2, 2005 11:18:34 GMT 1
Hmm, Playboy interjú-részlet a Metallicával (elnagyolt fordítás by me). PLAYBOY: Rossz érzéseid vannak a metál-iparban tanúsított magasfokú homofóbia miatt? ULRICH: Pontosan. De tényleg, vajon Kirk és én miért dugjuk le a nyelvünket egymás torkán időről időre a kamera előtt? A metál világnak oda kell baszni, amivel csak lehet. Mikor elkezdtük a bandát, mindenki folyamatosan szidta a melegeket, ezzel bizonyítva a heteroszexualitását. "Oh, rohadt buzi".Ettől most tökösebb pasi leszel? Ezt sosem értettem. PLAYBOY: Már hallhattuk, amint James a buzi szót használja a vicceiben. Ez őt homofóbiássá teszi? HAMMETT: Um, valószínűleg. Jamesnek nincs sok tapasztalata meleg emberekkel és ez nagy mértékben előidézheti a homofóbiát. Ezen a területen még fel kell világosodnia. ULRICH: Én tudom hogy homofóbiás. Ebből ne is csináljunk kérdést. Szerintem a homofóbia a saját szexualitásod megkérdőjelezése és az iránta tanúsított bizonytalanságod.
|
|
|
Post by Emily on Aug 2, 2005 11:24:36 GMT 1
Vajon miért beszél Lars ilyen indulatosan Jamesről? Hmm hmm... Ki tudja, mi történt anno 20 éve, mikor egy két ágyas szobában lakott az egész banda~ Fiatalság, bolondság... ;D
|
|
|
Post by bes on Aug 8, 2005 9:45:17 GMT 1
Találtam valami szépet, tökvéletlen... Brian Moloko (ha jól tudom) a Placebo-ból... Egy picit sötét hátul, így nem látszik túl jól a haja... pedig az csak erõsíti az összhatást.
|
|
|
Post by Emily on Aug 20, 2005 14:10:44 GMT 1
Bri!!!!!!!! Úgy imádom! Bár mostanában felszedett pár kilót és rövid a haja, mondjuk hogy nézett már ki jobban is... De a lényeg, hogy vajon Brian és Stef sosem...*khhm*? Nehéz elhinni. És Steve heteroszexualitásával kapcsolatban is vannak kétségeim. Valahogy mindig túl lelkesnek tűnik, mikor Brian a nyakán csüng. És Steffel is smároltak már nem is egyszer. Meg eleve, aki bandát csinál Brian Molkoval, akinek már csak a 'Vigyázat! Két lábon járó homoerotika!' felirat hiányzik a homlokáról... Istenem, imádom a Placebo-t, most is azt hallgatok. www.sucker-love.com/Itt van róluk jó sok fincsi képecske, fanservice, részeg bolondozások és a képek Bowie-val stb... geocities.com/men_in_vinyl_hot_pants_rule/stories.htmlItt pedig a legjobb angol Brian/Stef ficek by Laine (akinek erősen ajánlott minden írása, imádom a csaj stílusát).
|
|
|
Post by Emily on Aug 20, 2005 18:59:57 GMT 1
Hmm, szóval Placebo. Próbálok valami rendezett kis ismertetőt írni róluk (persze slasher szemszögből ) Valóban, nekünk talán az énekes/gitáros Brian Molko lehet a legérdekesebb. Biszexuális, drogos, x-dresser... Egy pénzes amerikai bankár apuka és mélyen vallásos skót anyuka gyermekeként született Brüsszelben, ahonnan aztán folyamatosan költözött a család. Luxemburgban járt gimibe, itt ismerkedett meg Stefan Olsdallal, a Placebo basszerosával, bár saját állításuk szerint 7 év alatt kb 3 szót szóltak egymáshoz. Luxemburgból Londonba ment színjátszást tanulni (ekkor már keményen nyomta a drogokat meg a sminket, jórészt a szülei boszantására)és pár év múlva itt futott össze Steffel, aki szintén Londonban tanult zenét. Stef hallotta Briant játszani egy bárban és kitalálták, hogy csinálnak egy bandát (aminek asszem Ashtray Hearts volt a neve). Aztán blablabla, dobosváltás és blablabla, végül Brian egyik barátnője révén találkoztak Steve Hewitt dobossal, aki akkor egy másik bandában játszott, ami blablabla feloszlott és végre megalakult a Placebo mostani felállásában. Stefan egyébként meleg, Steve pedig hetero, nőtlen és van egy Emily nevű kislánya. Amúgy Steve-et is kapták már le, miközben Steffel smárolt, nem hiszem hogy sok ember lenne, aki elhiszi neki hogy full str8. (^ Stef, Bri, Steve) Zeneileg nagyon is rendben vannak (szvsz), én nagyon szeretem őket a fanservice-tól függetlenül is.
|
|
|
Post by Emily on Aug 21, 2005 13:24:59 GMT 1
Ezt a képet szeretem még róla:
|
|
|
Post by Emily on Aug 22, 2005 9:36:17 GMT 1
Ííí, Zos, mit találtam neked. www.angelfire.com/vamp/sucrepilule/others2.htmlVille/Brian fic ... valszeg valami ilyesmi lenne, ha összejönnének. Itt amúgy Ville ül, lehajol vagy Brian talált magának egy létrát? Az egyik CD borítón is úgy néz ki, mintha egymagas lenne Steffel.... sámlit hord magánál?
|
|
|
Post by zoska on Aug 22, 2005 20:48:53 GMT 1
Itt amúgy Ville ül, lehajol vagy Brian talált magának egy létrát? Az egyik CD borítón is úgy néz ki, mintha egymagas lenne Steffel.... sámlit hord magánál? Sámlit… Vagy japó cipõt A fenti képen, milyen hosszú Brian nyelve! Félelmetes… Mondjuk nem csak öltögetni kéne, hanem orvult átdugni a srác szájába, és kész (látszik, hogy kibújt belõlem a slash-fangirl, de ez van). Jaj, a ficet meg olvasom is! OMG, ettõl a párostól szerintem simán el tudok olvadni! Két pasi ilyen erõs kisugárzással… Brian meg örök kedvenc. Elõször a hangjába szerettem bele, mert ahogy énekel, az kimondottan borzongató élmény. Aztán az a gyönyörû szeme… Meg hát a látens-attitûd… Akinek nem tûnik fel, hogy legalább bi a srác, az vagy vak, vagy tagadja a melegek létezését. Jaj, és milyen édes kis bújós dög! *olvad-olvad* kisbetûs megjegyzés Emynek: jó, hogy újra itt vagy. Nélküled ez a topic is halódik, és nem jutok hozzá az aktuális Brian vagy Ville-adagomhoz. *Zoska önzõ dög*
|
|
|
Post by Emily on Aug 22, 2005 21:29:25 GMT 1
Először őszintén szólva nem tetszett Brianben valami..nem is tudom...ahogy a szavakat csavarja azzal a fellengző akcentusával, az exhibicionista hajlamai... De aztán jobban beleástam magam a zenéjébe és úgy általában az életébe. Tulajdonképpen ő sosem állította magáról, hogy olyan rohadt tökéletes lenne, sőt... Valamilyen szinten Kyo-ra emlékeztet, de mintha még önpusztítóbb lenne (drogok, a súly-problémái...). Mostanában mintha kezdene kiégni, őszintén remélem hogy összeszedi magát, mert kár lenne érte. lol Miért, próbálta ő valaha is titkolni, hogy biszex? Még büszke is rá. És akkor sem hiszem el, hogy Steffel soha nem volt köztük semmi komolyabb *makacs slasher* Öhh...nemtom mennyire fog tetszeni a fic, mindenesetre Ville/Brian is van benne egy jó adaggal. Ezt most találtam (Brian-centrikus): www.prettyboys.org/PBUArchive/archive/0/saga.htmlJajj, és Laine Brian/Stefan sorozata is kötelező! *nagyban reklámoz* geocities.com/men_in_vinyl_hot_pants_rule/stories.htmlEgy zseni ez a csaj, nem hiszem hogy bárki le tudná körözni RP slash-ben.
|
|
|
Post by Emily on Aug 22, 2005 21:43:36 GMT 1
Apróbetűs megjegyzás Zosnak: nem baj, elszórakoztatjuk mi egymást *el Brian és Ville képeket keresni* ;D Hmm, amúgy Ville mellett Lily-t sem kéne azért elhanyagolni. Hmm hmm...
|
|
|
Post by zoska on Aug 22, 2005 22:28:37 GMT 1
De még mennyire hmm-hmm… Félmeztelen pasikról miért nem lehet újságot kapni? A nagymellû tyúkokról bezzeg van.
|
|
|
Post by Emily on Aug 23, 2005 6:51:32 GMT 1
De még mennyire hmm-hmm… Félmeztelen pasikról miért nem lehet újságot kapni? A nagymellû tyúkokról bezzeg van. Hát, nesze neked Magyarország. =/ Még mindig azon a rockmagazinon csüngök, amit júniusban kaptam finn barátomtól. Tök jó, mégha a szöveget is érteném... de jó sok kép van benne. ;D Viszont Ville sz@rul néz ki a címlapon. Legalább a haját növessze meg, ha már minden áron el kell híznia. Vííííí, Briiii~ (asszem inkább a múltban élek és a régi képeket nézegetem a fiúkról... l)
|
|
|
Post by zoska on Aug 23, 2005 14:22:41 GMT 1
Laine ficjei félelmetesen jók! Elolvastam a Brandon Boyd / Brian Molko-s ficet, meg a következõt, amiben Brian már a Brandonnal való szakítását heveri ki Stefan segítségével, és OMG! A csaj nagyon tudja, hogy mi az, hogy felforrósítani a hangulatot, pláne az elsõ ficben. Azt hiszem, a mai napom leginkább ezekkel az írásokkal telik majd. Tényleg, Emily, nem akarsz lefordítani belõlük egyet? Mert szerintem érdemes volna…
|
|
|
Post by Emily on Aug 23, 2005 17:31:59 GMT 1
Laine ficjei félelmetesen jók! Elolvastam a Brandon Boyd / Brian Molko-s ficet, meg a következõt, amiben Brian már a Brandonnal való szakítását heveri ki Stefan segítségével, és OMG! A csaj nagyon tudja, hogy mi az, hogy felforrósítani a hangulatot, pláne az elsõ ficben. Azt hiszem, a mai napom leginkább ezekkel az írásokkal telik majd. Tényleg, Emily, nem akarsz lefordítani belõlük egyet? Mert szerintem érdemes volna… Én megmondtam, eszméletlen a csaj. Ráadásul baromi jó fej. De, már gondoltam rá hogy fordítok tőle, ha lesz rá időm, bár a kedvencem egyértelműen az amit most ír, a First Time for Everything (Lily Lazer/Ryan Dunn). Olvass tőle Ville-t is, szerintem nagyon eltalálta a pasast. Egyébként a Freddie-Boy (Steve Hewitt/Fred Durst) is qrva nagy, szétröhögtem rajta az agyam. ;D
|
|