|
Post by zoska on Aug 31, 2005 17:40:04 GMT 1
Hálám üldöz! Este, amikor szép lassan le lehet tölteni a dolgokat, le is szedem, aztán véleményezem a dolgot.
|
|
|
Post by Emily on Aug 31, 2005 17:43:01 GMT 1
|
|
|
Post by Emily on Aug 31, 2005 17:46:01 GMT 1
Hálám üldöz! Este, amikor szép lassan le lehet tölteni a dolgokat, le is szedem, aztán véleményezem a dolgot. Nincs mit, jó szórakozást. Bár mondom, 5 nap alatt írták és vették fel a számokat, amolyan 'lazításként', szóval ez közel sem az a HIM-től megszokott 120%. Egyébként miután kiderült, hogy tulajdonképpen ők követték el ezt az albumot, utána állítólag páran észrevették, hogy más zenészeknek már gitározott fel számokat egy bizonyos Daniel Lioneye. Ez a Lily olyan kis szerény. *megpaskolgatja a szőke buksiját*
|
|
|
Post by zoska on Sept 13, 2005 20:21:36 GMT 1
Jaj, köszi szépen, hogy feltöltötted, csak akkor már nem volt idõm írni, mert éppen cuccokat pakoltam. A számok nem rosszak, leginkább azt tudnám írni, hogy érdekesek, pozitív értelemben véve természetesen. Semmi HIM-szerû nem volt bennük, de azért néha meghallgatom õket...
|
|
|
Post by bes on Sept 16, 2005 14:15:05 GMT 1
Lehet, hogy nem kellene beleszólnom, szépen elbeszélgetek itt mellettetek, csak örülök: Megtaláltam! Eric Szmanda drága (aki off, mert színész), szoknyában Marylin Manson "Saint" c. videójában... www.uploadit.org/gallery/12828Az élet szép! Akkor is, ha csak monologizál az ember!
|
|
|
Post by Emily on Sept 16, 2005 15:58:08 GMT 1
Wow, nem rossz Tényleg, tegnap láttam egy pasit fekete nadrágban és hosszú fekete szoknyában... És ráadásul még jól is nézett ki. Lehet hogy mégiscsak fejlődik szerény kis országunk?
|
|
|
Post by bes on Sept 16, 2005 16:26:55 GMT 1
Lehet hát! Kár, hogy felénk nem császkál senki ilyen cuccban... Nõnemûek se...
|
|
|
Post by bes on Sept 23, 2005 14:07:51 GMT 1
Na jó! Ez nem igazán Emil.Rulez!, de máshova nem illik, és én már hónapok óta errõl beszélnék, ha nem hangozna olyan hülyén! axel.hu/cikk/axel.hu/41096
|
|
|
Post by Emily on Sept 26, 2005 19:39:30 GMT 1
Harrharrr, Laine felülmúlta önmagát *fellegyezgeti magát* Esküszöm, ennél izgatóbb ficet még életemben nem olvastam.... Csak egy kis ízelítő: “Sucking you so hard you’d come right down his throat…” “Oh, f*ck, yes…” His breath is coming in pants now, and he can’t be far off, judging by the whimpers he’s releasing between words. “Who’s that boy, Ville?” I whisper, shocked at my own bravery but absolutely dying to hear him say it. “Tell me…” “Oh, God,” Ville moans. I don’t think I’ve ever been this hard in my life, and I can’t help grinding my hips a little against the mattress. F*cking Christ -- I’ve been with some beautiful women in my lifetime, but none of them could possibly hold a candle to how f*cking hot Ville’s making me right now… and he’s not even here. “Who is he?” I ask breathlessly. I can picture Ville right now -- his eyes squeezed closed, his full, red lips parted, his pale forehead luminous with a light mist of sweat… his hand pumping his c*ck… geocities.com/men_in_vinyl_hot_pants_rule/stories.htmlA cím 'Not Just Any Guy', de előtte nem árt elolvasni a 'First Time For Everything'-et...bár igazából érthető anélkül is. Én megfojtom ezt a nőszemélyt, ha holnap reggelre (reggel? bah, hajnal...) nem lesz fent a kövi rész. >< Túlságosan rászoktam, hogy fél 5-kor Laine-ficeket olvasgatok...
|
|
|
Post by bes on Oct 5, 2005 11:07:01 GMT 1
Tudom, hogy nem kellene belebeszélnem abba, amit nem értek, de ebbe olyan fél órája botlottam. Tudom, minidg, mindenhová azt írom, hogy botlok, de tényleg csak botlok! De, hogy mit is akartam.... Kérdés: Jól értem a poént?
|
|
|
Post by zoska on Oct 5, 2005 15:54:30 GMT 1
Áááh, Bam! Megy a Viasaton a Viva la Bam, amibe véletlenül futottam bele, aztán szép lassan leesett, hogy iiigen, ez õ, Bam Margera. Imádom a srácot! És tényleg slashelhetõ az úr, nagyon is.
|
|
|
Post by Lare on Oct 7, 2005 8:17:50 GMT 1
Kiváncsi voltam azokra az emberekre akikrõl írtok... mert kevésnek találtam a képeket és Google-n keresgéltem képeket és ebbe a képtárba buktam bele... usuarios.lycos.es/sweet_obsession/ha jól sejtem ez valami rajongó leányzó...
|
|
|
Post by bes on Oct 10, 2005 15:04:14 GMT 1
Áááh, Bam! Megy a Viasaton a Viva la Bam, amibe véletlenül futottam bele, aztán szép lassan leesett, hogy iiigen, ez õ, Bam Margera. Imádom a srácot! És tényleg slashelhetõ az úr, nagyon is. Az õ?!?! Mondjuk most már Viasatot se látok... Én leginkább az szerettem volna kérdezni, hogy a pólója tényleg azt akarja sugallni, amit gondolok, vagy csak én látok rémeket??!!
|
|
|
Post by zoska on Oct 12, 2005 22:00:09 GMT 1
Most nézek egy rakás Placebo cuccot... Basszus! Ez az ember... Jaj! Olyan, hogy ha élõbe találkoznék vele, nem állnék jót magamért. Egyébként a legutóbbi élmény a Protege moi volt, amit franciául énekel ugyebár, és valami fantasztikus! Ha egy ilyen srác suttogna bármely normális ízlésû nõnemû (és jónéhány hímnemû) fülébe franciául szép dolgokat, garantáltan beindulna a hormonmûködése.
|
|
|
Post by Emily on Oct 13, 2005 15:56:59 GMT 1
Na, lássuk miből élünk... Bam és a Ville-tervezte tetkója (és neeem, nem a gyönyörű hasát kell nézni ) Hmm-hmm... Khm-khm... ...no comment... *lol* Csak hogy teljes legyen a napom, Lily kiengedett hajjal *spontán orgazmus*
|
|