|
Post by brigichan on Oct 9, 2005 11:17:33 GMT 1
Brigichan: igeeeen, Petrával együtt szenvedtük végig a berlini utat, egy kabinban (ne4m azért, mert egymás társasága volt szenvedés, félre ne tessék érteni, csak hosszú volt az út, meg fullasztóan meleg a vonat). Münchenbe most sajnos nem jutok el (ohmy, anyagilag kissé leterhelt most a japán 0.), de jövõre... Jah, igen, állítólag jövõre jön a Gazette, a Nightmare, meg Miyavi. Komolyan mondom, elõre örülök, mert mindhármat szeretem. Újabban különösen a Nightmare-re vagyok rákattanva, mert ritka-beteg egy társaság. Töltök fel pár apróságot szerintem még ma, mert azokat érdemes látni. Marle: bah, megvan a PV, amibõl az avatarod van, mégsem esett le, hogy ismerõs volna... Na, akkor most *zoska el, pv megkeres, megnéz, nyáladz* opciót futtatjuk, asszem. Kiyoharu: hát, vegyes érzelmekkel viseltetek az úriember iránt. Nagy arc, szeretem, mint jelenséget, és elismerem a tehetségét, de a hangját nem nagyon tudom megszokni (megjegyzem, és a SADS-es korszakát szeretem a legjobban, bár a szóló meg a Kuroyume sem rossz). A külsejét tekintve meg az abszolút csalódás az volt, amikor láttam róla aktot. Megkeresem, és beteszek párat. Szóval... Hogy is mondjam... Meg van öregedve. Vékonyka... És meztelen. Szóval nem bishie, sajnos. No és a pv-i: nekem a Sister meg a Mind Breaker nagyon tetszett, az Emily-t szerintem meguntam, az a gond. De a Sister, az telitalálat. Szép, igényes (hetero) erotika. Viszont szigorúan 18+. Gyih... Ez a meztelen-ágyas-fotó ütött, mint állat... Egyébként szerintem sem az a kimondott bishie. Nekem fõként az öltözködési stílusa jön be. Nagyon extravagáns. Persze lehet, hogy egy jó stylist a titka az egésznek, de na. Szerintem tetszetõs. A hangja különösebben nem tetszik: sok helyen erõlködõnek és nyávogónak tûnik, ami némiképp távol áll tõlem... Ha hang, akkor Kirito, Hyde, vagy esetleg Vidoll-vocal. Mástól el tud kapni az idegbaj... Az említett együttesek hova jönnek majd koncertezni? Remélhetõleg közel? Örülök, hogy ismeritek egymást Petrával. Nagyon szeretem azt a csajt, évek óta levelezünk.
|
|
|
Post by zoska on Oct 9, 2005 11:19:01 GMT 1
|
|
|
Post by ruka on Oct 9, 2005 11:56:29 GMT 1
Wááááhhh!!!!
*drools* *drools*
Ez-ez...nyámi~~!!!
azt hiszem a napom hátralévõ részét (az unalmas hasznos és helyes dolgok helyett...) tudom már mivel fogom tölteni...
Aki, Kyo, Toshiya~~ lovelove!!
Jó, moderálom magam...khmkhm...
Zos eszméletlen képeket linkeltél be, kösziköszi~~
|
|
|
Post by marle on Oct 9, 2005 12:16:00 GMT 1
Aki~~~! Aki~~~! Aki~~~! *hál Zosnak nagyon a képekért* És Kyo is.... *______* *imádja azokat a pasikat. Meg of xourse Toshiyát is XD*
Én a fentebb említett meztelen pasikát nem ismerem, de.... nem bishie... ^^"
Wee~~~! *el videókat tölteni*
Amúgy látta már valaki a DeG legújabb PV-jét? (Clever Sleazoid)
|
|
|
Post by zoska on Oct 9, 2005 12:33:37 GMT 1
Oh, igeeeen! Már másfél hete megvan a Clever Sleazoid, és szinte naponta megnézem (van úgy, hogy többször is). Olyan, mint msotanában az összes, szóval nekem tetszik, de hiányzik belõle az a plusz, amitõl igazán ütne.
A szöveg, csak mert érdemes elolvasni:
Wake up you’re dead
Doing meaningless shit over and over I’m just a third-rated star covered in blood See the prince on the rocking horse, his polishied face looks cool I’m just gonna spill my guts on you
Under the name of Justice You can’t break my soul * Under the name of Justice Kill yourself Think, you moran Fall out of line you cockroach
Right, left, front, and back, it overflows with despair and pain They say this anger, this emotion, and this passion is all a lie Wither… I’m not even trying to justify myself
* Repeat
** The dark dark Sunday, the blood stains You can’t save yourself The dark dark Sunday, the blood stains One day I will fuck your parents
This is the last time Welcome to the garden of destruction
聲も出ないくらいに...そんな今に一人と氣付く(koe mo denai kurai ni... sonna ima ni hitori to kidzuku
The night is cold and long The night sky is deep and wide
|
|
|
Post by marle on Oct 10, 2005 7:32:46 GMT 1
Fuh.... nekem többszöri megnézés után bejön, és végre a bogarakat is megszoktam *iszonyat rovarfóbiás és éjfél körül, mikor elöször megnézte, kicsit sokkolt a csótánybizé mikrofonnal meg golfütõvel... ^^""*
Igazából a színvilága az, ami nagyon megfogott/bejön... ^^"
Ezek a videók nagyon készek!!! XDDD A Zappy-sen ki az a jobb szélen álló fehér felsõs? XDD Hogy az milyen kis pervi pillantásokat vetett a másik két bishie-re! XDDD *el Nightmare videókat keresni*
|
|
|
Post by brigichan on Oct 10, 2005 16:16:55 GMT 1
Ütõs egy dalszöveg...
|
|
|
Post by brigichan on Oct 15, 2005 14:30:48 GMT 1
Na mi van, lányok, miért pang ez a topik? De ha már slash... Egy hete jutott el hozzám egy számomra új Vidoll PV (bár ki tudja, valójában mikori lehet), Homo Trash Crap a címe... ami sejttet pár dolgot... www.megaupload.com/?d=F3X7X8KC Végtelenül ostoba egy videó, és újból megmutatja, mivé is korcsosulhat egy alapvetõen jó hangból és remek hangszerelésbõl álló, kiváló banda... Pedig milyen szépek voltak... *szereti õket* *elnézést megint a nagy képekért*
|
|
|
Post by zoska on Oct 15, 2005 22:27:58 GMT 1
Oh, már a Vidoll sem a régi? Pedig a pár éves dolgaikat úgy szerettem. Van egy DVD-ny mindenfélém tõlük, nem néztem még meg mindent, de amit láttam, tetszett. Mondjuk több helyen felbukkant a hír, hogy jónéhány tag kicserélõdött. *Zoska reménykedik, hogy Tero meg Jui még nem hagyták ott a bandát*
Én a napokban egy igen érdekes dologba futottam bele: Kuroda Michihiro-tól a Revue-be (majd szerintem felpakolom valamikor). Ha létezik olyan, akkor az a PV minimum 22+ az erotikus tartalom miatt. Az én állam akkor esett le, amikor kiderült, hogy a Gravi egyik hivatalos CD-jét a Shining Collection-t õ meg a bandája dobta össze, tehát õ volt Ryuichi énekhangja. Az Iceman azóta feloszlott, és a másik tag pl. a The Seekers-ben folytatta a karrierjét, ahol az énekes bácsi a legnõiesebb jelenség, akit valaha láttam. Szóval õk is f*sza hetero banda lehettek...
|
|
|
Post by brigichan on Oct 20, 2005 14:12:39 GMT 1
Oh, már a Vidoll sem a régi? Pedig a pár éves dolgaikat úgy szerettem. Van egy DVD-ny mindenfélém tõlük, nem néztem még meg mindent, de amit láttam, tetszett. Mondjuk több helyen felbukkant a hír, hogy jónéhány tag kicserélõdött. *Zoska reménykedik, hogy Tero meg Jui még nem hagyták ott a bandát* Hehe, fogalmam sincs, õk kicsodák. Egy kezemen meg tudnám számolni, hágy jrock banda tagjait ismerem név szerint... szégyen vagy sem, én nem ezért hallgatom õket, hanem a zene miatt.
|
|
|
Post by zoska on Oct 20, 2005 17:25:24 GMT 1
Tero a dobos, Jui meg az énekes. Én se nagyon szoktam emgjegyezni a neveket, csak azoké ragad meg, akiket valamiért szimpatikusnak tartok. Ez természetesen a zenétõl indul, a PV-kel folytatódik, és a cikkeknél meg képeknél végzõdik. Aki ezeken a rostákon túljut, arról kijelenthetem, hogy szeretem.
|
|
|
Post by Emily on Nov 13, 2005 16:58:24 GMT 1
Oh yeah...
|
|
|
Post by zoska on Jan 9, 2006 11:57:29 GMT 1
Éppen aluszkálni akartam lépni, de elõtte felnéztem a Sound of Japan fórumára, és mit látnak szemeim? Ezt: Ráadásul tegnap jött le Atsushi szóló-DVD-je, ami több, mint erotikus. Hátöhmigen. Aludni akartam. Ezek után vagy nem tudok, vagy nagyon de nagyon szép álmaim lesznek. Neji, nem tudom felnézel-e, de ha már nem ment át a Kotodama, éppen teszem fel YouSendItre, úgyhogy majd délután berakom a linket, és le tudod szedni.
|
|
~doll~
Junior Member
|
Post by ~doll~ on Jan 9, 2006 15:23:58 GMT 1
Lenne egy kérdésem!... és mivel senki nem tud megakadályozni fel is teszem! Nem tud valaki infót a D'espairsRayrõl? vagy netán Gazetterõl? Azt tudom, hogy Új albumuk jelenik meg februárban, de más semmi... szóval...nya?
|
|
|
Post by Emily on Jan 9, 2006 19:23:19 GMT 1
|
|