|
Post by zoska on Jan 10, 2006 10:13:21 GMT 1
Lenne egy kérdésem!... és mivel senki nem tud megakadályozni fel is teszem! Nem tud valaki infót a D'espairsRayrõl? vagy netán Gazetterõl? Azt tudom, hogy Új albumuk jelenik meg februárban, de más semmi... szóval...nya? Konkrétan mire vagy kíváncsi velük kapcsolatban? Valami átfogó történelem-félére? Valahol van egy jó DR oldalhoz linkem, de eltûnt... A Gazette terén meg nem nagyon vagyok érdekelt, annyira nem szeretem õket. Viszont cucc van bõven mindkét bandától, ha kérnél. Miyavi meg... Annyi a kisses kép a neten róla... Õrület. Meg azok a képek. Hát ha õ nem gay, vagy legalábbis biszex, akkor senki. Ma randomra töltök fel pár számot, amik kevéssé ismertek szerintem. Hadd mûvelõdjön egy kicsit a nép.
|
|
|
Post by zoska on Jan 10, 2006 12:25:08 GMT 1
No, 5 szám ballagott fel Megaupload-ra. Ezek most egy hónapig elérhetõek. Ha valakinek gondja van azzal, hogy miként kell letölteni az oldalról, szóljon. [url=http://www.megaupload.com/?d=CBAWZHMR ]Head Phones President - Grieve[/url] Jeanne Da Arc - MizuumiLa vie en Rose - AsaShiina Ringo – HonnouSchwein – You’re my DiseaseEzek stílusilag nagyon különbözõek. A HPP leginkább valamiféle fura metált játszik, és nõi énekese van. A JDA pop-rock. A La vie en Rose punkos rockbanda szelídebb számmal. Shiina Ringo jazzes beütésû nagyon igényes popénekesnõ. A Schwein pedig Atsushi kirándulása a kicsit elektronikus hangzás világába. Hasonló vegyesfelvágott várható estefelé.
|
|
~doll~
Junior Member
|
Post by ~doll~ on Jan 10, 2006 14:16:09 GMT 1
Nos meg van valahol a D'espairsRay fõoldala (vagy, hogy hívják az ilyet) de sajna japánul nem tudok olvasni így ha küldene valaki egy linket ahol olvahatok a banda tagjairõl átfogóbban akkor nagyon örülnék!^^ Gazetterõl pedig mostanában hallottam, h Aoi állítólag már házas és gyermeke is van... nem tudom, hogy ez mennyiben igaz... Az új albumról pedig annyit tudok, hogy Nil a címe és valamikor februárban jelenik meg, viszont arra kíváncsi lennék, hogy fejlõdtek e vagy valami vagy csak hozzák a szintet? Miért lenne Miyavi gay? Nekem is van egy csomó képem róla, de nem látszik annyira nõiesnek(szerintem), de lehet, hogy csak nekem van kevés...(kb.150) Remélem nem bánod ha én is lopok azok közül a számok közül?^^
|
|
|
Post by Emily on Jan 10, 2006 14:55:34 GMT 1
Miyavi? Á, totál gay. De hogy feltűnési viszketegsége van, az is 100. XD Mondjuk azért Sakitot sem kell félteni, a legújabb visszatérési kísérlete elképesztően szánalmas, viszont valaki végre közölte vele, hogy a lila meg a kék nem az ő színei.
|
|
|
Post by marle on Jan 10, 2006 15:50:15 GMT 1
Zos, köszi a számokat ^-^ Én várom az esti adagot ^-^ Miyavi meg fix hogy legalább biszex. Olyan nincs, hogy nem az És igen, tényleg vannak eléggé khöm... képei ^-^ *legújabb kedvencei az esküvõiruhások (lásd: boldog újévet! bannerem)*
|
|
|
Post by tiril on Jan 10, 2006 15:55:36 GMT 1
Zos: Schwen??Atsusival?úgy, mint Atsuhi Sakurai??? *nagyra tágult, fangirl szemek*
Miyavival kapcsolatban meg, bár annyira nagyon nem vagyok belemerülve a témába, egyetértek Marleval...minimum bisex...
|
|
|
Post by Emily on Jan 10, 2006 16:00:10 GMT 1
Olyan állati aranyos ez a kép XDDD Akiya <3 Akiya smink nélkül ;;; (én vagyok vak vagy így még fiatalabbnak tűnik!?)
|
|
|
Post by MarChi on Jan 10, 2006 16:06:26 GMT 1
Zos, én is nagyon köszönöm a számokat, abszolút kezdõ vagyok a területen. Nagyon snassz megkérdezni, hogy mirõl szólnak a számok? Viszonylag keveset értek belõlük... mondjuk úgy semmit.
|
|
|
Post by Emily on Jan 10, 2006 18:06:49 GMT 1
Nyah, mivel úgy látom érdeklődő akadna, de kevesen ismerik a Kagrrát, itt egy kis ismertető/kedvcsináló. A banda
Alakult: 1998 Nevek: CROW -> Kagrra -> Kagrra,Stílus: visual kei, neo-japanesque (neo-japán), folk-rock TagokNév: Shinohara Hitoshi Művésznév: Isshi Pozíció: énekes / szövegíró Egyéb: elképesztő hangterjedelmű, tehetséges énekes. Ezen kívül 'kanji otaku', a japán kultúra és irodalom bolondja, énekesi pályafutása mellett íróként is tevékenykedik. Slashelhetőség: magaaaas. Név: Akiya Kazuhiro Becenév: Akiya, Aki Pozíció: vezérgitáros Egyéb: Energetikus, kreatív, óriási tehetség a fiú. Mindig hoz valami újat, többek között ezért olyan izgalmas minden új Kagrra, album. Név: Yamada Naoki Becenév: Nao, Naoran Pozíció: basszusgitáros Egyéb: A basszus különösen fontos szerepet kap a számaikban, ezért Nao talán jobban 'kiélheti' magát, mint a basszerosok általában. Név: Izumida Shinichirou Becenév: Izumi Pozíció: dobos / bandavezér Egyéb: pénzügy, reklám, imidzs... mondjuk hogy nem egy oldalú a fiú. Egyébként generációk óta öröklődik a dobolás a családban. Dinamikus, erős dob és máshol nem igen hallott technikák - talán neki van a legnehezebb dolga a mai rock és az ősi japán zene ötvözésénél. Név: Hashidani Shin Becenév: Shin Pozíció: ritmusgitáros Egyéb: fő zeneszerző, egyébként igen visszahúzódó, nincs vele könnyű dolguk a rajongóknak. ^^; Zene (később töltök még fel) IhoukyouKisaiAo no SouretsuSetsunaru kotoba
|
|
|
Post by marle on Jan 10, 2006 18:37:07 GMT 1
Hmhm... +D'espairsRay+ -re visszatérve... Nem tudok róluk szinte semmit... 1999-ben alakultak, de csak mostanság kezdték õket észre venni... Mindazonáltal nagyon jó zenét játszanak a Coll-set albumuk legalábbis ezt mutatja Énekes: név: Hizumi szülinap: március 2. magasság: 169 cm súly: 50 kg hobbi: számítógépek Gitáros: név: Karyu szülinap: december 7. hobbi: elvileg... kikötözve lenni... Bass: név: Zero hobbi: szeret... kikötözni embereket... Dobos: név: Tsukasa szülinap: március 6. magasság: 171 cm súly: 49 kg hobbi: rajzolás Umm... mindazonáltal nem tudom, mennyire valósak az infók... ^^" És hogy ilyesmire kíváncsi voltál-e. Én csak ennyit tudok... ^^" Ha esetleg valaki igényt tart a +D'espairsRay+ Garnet címû PV-jére, fel tudom tölteni... Vagy a Coll+set albumot, vagy a Maverick single-t ^-^
|
|
~doll~
Junior Member
|
Post by ~doll~ on Jan 10, 2006 19:56:28 GMT 1
*Felcsillannak szemei* Coll+set album? *térden kúszva marle elé megy**könyörgõ kiskutya szemekkel néz* Kéééérlek tõõõltsd feeeel!
|
|
|
Post by zoska on Jan 10, 2006 21:13:14 GMT 1
No, most egy kis duplázás. A TMGE nagyon kellemes, klasszikus rockot játszik, ezek a számok pedig az Aoi Haru betétdalai (aki nem ismerné, ez egy nagyon híres, és felejthetetlen japán film). A Guniw Tools is meg a Velvet Eden is a visual kei elektronikusabb vonulatához tartoznak. Elõbbi kevésbé, utóbbi jobban. www.megaupload.com/?d=V1QN3X33 TMGE – Drop www.megaupload.com/?d=2JUJ3K13 TMGE – Akage no Gary www.megaupload.com/?d=3UO1A8X5 Guniw Tools – Tooi Kari www.megaupload.com/?d=6XN7E5C1 Guniw Tools – Hush and cool www.megaupload.com/?d=CTO957PS Velvet Eden – La fin www.megaupload.com/?d=6XN7E5C1 Velvet Eden – Sad Mask Tiril: igen, Atsushi, mint Atsushi Sakurai. Ha meghallgatod a számot, nagyon átjön az a szexi összhatás, ami rá jellemzõ, még ha a hangszerelés más is. Éjjel töltök fel még egy rakás számot, amik a kezdõ fülnek tökéletesek. Nagy bandák nagy slágerei. A D'esp-oldal linkjét pedig megkeresem. Nagyon tuti kis hely volt... Meg van livejournak community is, talán több is. Szerintem Gazette-es szintén van. Szóval linkek majd éjszaka...
|
|
|
Post by zoska on Jan 13, 2006 4:38:08 GMT 1
|
|
~doll~
Junior Member
|
Post by ~doll~ on Jan 13, 2006 19:06:05 GMT 1
|
|