|
Post by zoska on Aug 5, 2005 18:20:09 GMT 1
Össz-DeG PV-ket töltöttem le, pl. a Machivellism – feltételezem, hogy egészen új – darabját is. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Aztán meg a Sid. Wháááá! Imádom! Aki-ról meg Mao-ról majd keresek képeket, mert eddig csak pocsék darabokat sikerült hirtelen elõhalászni. Aki az abszolút bishounen, androgyn külsejû, és gitáááros. Asszem, õk e gyengéim. Mao az énekes, és olyan, mint egy édes kis bohóc néha. Kb. olyan a kisugárzása, mint Garanak a Merry-bõl, ami nagy szó, mert az utóbbi úriemberért is odavagyok, és bizony az õ esetében sem a szépség a döntõ érv, finoman szólva.
|
|
|
Post by zoska on Aug 7, 2005 1:01:38 GMT 1
Huhhh… Aki tényleg az egyik legszebb emberi lény, akit láttam. Nem mondom, hogy a legszebb férfi, mert õszintén szólva õ valami nemtelen módon szép. Kegyetlen a sors, hogy ilyen srácok csak a japán leánykáknak (vagy srácoknak… Nem nagyon vagyok otthon a szexuális identitásáról szóló hírek vagy pletykák tekintetében.) jutnak. Meg sem érdemlik õket… No de visszatérve a fotókra: némelyik erõsen erotikus töltetû. Olyannyira, hogy meg merem kockáztatni, hogy ezek a legszexisebb képek, amiket az utóbbi idõben láttam. Ha a mennyországba jutok, már meg is van a gitárosokról a lista, hogy kiket szeretnék magam mellett tudni (Toshiya, Miyavi, Aki, Tohra biztos kellene, aztán akad még pár énekes is, akiket szívesen látnék körünkben, úgy mint Kyo természetesen, aztán Atsushi, bár vele eddig a pokolba akartam kerülni, na de mindegy, ami nekem a menny, az neki a pokol lenne, azt hiszem ). Na meg ha már ígértem Maot is, akkor belinkelek egy képet az egész bandáról. Mao a jobb felsõ, Aki meg ugye a jobb alsó.
|
|
|
Post by zoska on Aug 8, 2005 11:24:07 GMT 1
|
|
|
Post by ruka on Aug 8, 2005 11:31:25 GMT 1
komment, komment, komment...
*reagál*
OMG!!!
Miyavit nagyon szeresseeeem. Slashelhetõ, de nagyon. Mostanában kezdtem kizuhanni a jrock témából *tekintve beteges Naruto obsessionnek*...
Uhh...uhm....
kimegyek japánba egy fekete zsákkal és minden helyes jrock membert elrabolok...*bólogat*
|
|
|
Post by marle on Sept 25, 2005 21:44:46 GMT 1
SIIIIIIIID! *fellángolt a szerelem* Uh, komolyan mondom, az utóbbi egy hétben teljesen meg vagyok értük veszve/örülve/ki minek akarja Aki és Mao tényleg nagyon.... *nyel* bishiek és a zenéjüket imádooom.... *_______* So csatlakozva Zoskához itt van róluk még pár kép, hátha valakit érdekel
|
|
|
Post by brigichan on Oct 8, 2005 13:39:04 GMT 1
*stílusosan Oroszlán Szonja és Bebe " Egy szoknya, egy nadrág" c. számát hallgatja... vajon miért? * Na, csak eljutok már ennek a topiknak a végére is... A sok nyálcsorgatás mellett kissé nehéz volt végigolvasni... Meg hát Malre is úgy gyõzködött a conon, hogy érdemes ide bekukkantani... Atsu-.... Astu-... ATSUSHI! Istenkirály! Nem vagyok kimondottan B-T rajongó, hiszen ahhoz túl sok év munkáját kellene átlátnom, ami persze lehetetlen... De amit eddig láttam és hallottam tõlük, az nagyon tetszett. Csak azt sajnálom, hogy Astu sose képes a szájszinkronra a PV-kben... Viszont azért van némi mozgáskultúrájuk.... Emlékezzünk csak a 21st Cherry Boy-ra... Istenem, idén januárban láttam elõször, és majd lefordultam a székrõl... Amit azok ott levágnak... Csak az a két idióta gaijin csaj ne bohóckodna ott mellettük... Szánalmas. Egy kir Diru, mert nekem is kezdenek megtetszeni: A koliszobám: . Olyan jó "alattuk" aludni... Láttam, mondta valaki korábban, hogy bírja a Sadst... Hát... Nekem nagyon nem jött be a zenéjük, pedig Kiyoharu után igencsak nagy reményekkel lendültem nekik... Mert Kiyoharu is akkora arc... Hû, az Emily c. PV után nagyon beleszerettem. Csak ne lenne olyan gizda állat... Bár... A koliban mindenki meg van halva érte, aki meglátja a képeken a falamon. Fõleg a vértócsás tetszik nekik... Vajh miért... De legalább az Emily PV óta tudom, honnan vette Mester Tamás az ötletet a Szabadíts fel! c. klipjévez... How uncool. Te Zos, te mész a müncheni koncertre? Egy barátnõm/levtársam is mondta, hogy már javában szervezi... Nem lehet, hogy esetleg ismeritek egymást? A Dir-en is volt, Berlinben (?)... AmyJade a fedõneve, bár biztos van még egy tucat másik is. Polgári nevén B. Petra, és szegedi. Fú, annyi mindent akartam még írni, de biztos eszembe jut késõbb... *bocs, hogy nagyok a képek*
|
|
|
Post by brigichan on Oct 8, 2005 18:33:39 GMT 1
Ja, és ma mi akadt a kezembe... Marle, végre rájöttem, hogy a Yuuyami Suicide-ból van az avatarod! Bazz, ezen filóztam már vagy egy hete... Épp most kaptam cd-t némi Pierrot cuccal, és azon volt a PV. Szakadtam a röhögéstõl, mit ne mondjak...
|
|
|
Post by marle on Oct 8, 2005 19:50:32 GMT 1
Szia Brigiiiiii! Végre itt is látni téged XD Tök jó az a kép Kaoru-róól *heart* És tök jó a szobád fala is! Igen, abból van az avi XDDD Ne tudd meg, mennyit szenvedtem, míg megtaláltam a PV-jét.... XDDD Egy blogon akadtam rá az avira, és rögtön eldöntöttem, hogy kell nekem az a klip, amiböl van XDD Persze a csaj francióul írt, so egy szót sem értettem az egészbõl XDDD Beletelt egy kis idõbe, mire rájöttem, hogy Pierrot klip, és hogy a Yuuyami Suicide-ból van XDD
|
|
|
Post by brigichan on Oct 8, 2005 22:22:20 GMT 1
Thanx. Épp holnap készülök nyomtatni még egy adagot hozzá. ;D De te laglább még blogokban is találsz valamit. Nekem még az is örökkévalóság, hogy pl. tisztességes Star Wars avatarokat találjak, nemhogy slash avatart. Egyszerûen nincs jó módszerem a keresésre... vagy nem tudom...
|
|
|
Post by marle on Oct 8, 2005 22:28:00 GMT 1
Miket nyomtatsz hozzá? Hát.... én se direkt találom õket.... ^^" Erre is úgy akadtam rá, hogy unalmamban pitas-blogokat kezdtem nézegetni, és az egyikben megtaláltam ezt.... ^^" Én amúgy mindenre Google-t használok... ^^" Ha épp nagyon elegem van belõle, akkor szétnézek Origo-n is.... ^^" Szinte minden képemet így szereztem... ^^" (Uff, asszem kezdünk átmenni off-ba ^^")
|
|
|
Post by brigichan on Oct 8, 2005 22:32:59 GMT 1
Fõleg Vidollt meg Pierrot-t (ezt így írják? ), mert õket is nagyon szeretem - és mert a Larukuról nincsenek olyan mûvészibb csoportképek, mint ezekrõl. [ és mert Hyde lányos korszaka kicsit taszít... a mostani rosszfiús meg... na mindegy...]
|
|
|
Post by zoska on Oct 9, 2005 9:40:15 GMT 1
Brigichan: igeeeen, Petrával együtt szenvedtük végig a berlini utat, egy kabinban (ne4m azért, mert egymás társasága volt szenvedés, félre ne tessék érteni, csak hosszú volt az út, meg fullasztóan meleg a vonat). Münchenbe most sajnos nem jutok el (ohmy, anyagilag kissé leterhelt most a japán 0.), de jövõre... Jah, igen, állítólag jövõre jön a Gazette, a Nightmare, meg Miyavi. Komolyan mondom, elõre örülök, mert mindhármat szeretem. Újabban különösen a Nightmare-re vagyok rákattanva, mert ritka-beteg egy társaság. Töltök fel pár apróságot szerintem még ma, mert azokat érdemes látni. Marle: bah, megvan a PV, amibõl az avatarod van, mégsem esett le, hogy ismerõs volna... Na, akkor most *zoska el, pv megkeres, megnéz, nyáladz* opciót futtatjuk, asszem. Kiyoharu: hát, vegyes érzelmekkel viseltetek az úriember iránt. Nagy arc, szeretem, mint jelenséget, és elismerem a tehetségét, de a hangját nem nagyon tudom megszokni (megjegyzem, és a SADS-es korszakát szeretem a legjobban, bár a szóló meg a Kuroyume sem rossz). A külsejét tekintve meg az abszolút csalódás az volt, amikor láttam róla aktot. Megkeresem, és beteszek párat. Szóval... Hogy is mondjam... Meg van öregedve. Vékonyka... És meztelen. Szóval nem bishie, sajnos. No és a pv-i: nekem a Sister meg a Mind Breaker nagyon tetszett, az Emily-t szerintem meguntam, az a gond. De a Sister, az telitalálat. Szép, igényes (hetero) erotika. Viszont szigorúan 18+. És pár random kép, csak mert... Csak R*banc-Toshiya: R*banc Miyavi: Életem értelme, Kyo: Kawaii-szerencsétlen: Csak-kawaii: És végül szépfiús: Szerintem a képek többsége volt már, de most belenéztem a feltöltött "képek" mappámba, és ezek valahogy ide kívánkoztak.
|
|
|
Post by Emily on Oct 9, 2005 9:48:05 GMT 1
Az az utolsó kép Kyo-ról... *borzong* Büntetni kéne az ilyen fotóst. Illetve inkáb a stylist-et. @_@ Vagy a sminkest, a szájfény nekem tényleg beteszi a kaput. @_@;;;
Miyavinak amúgy hanyas dereka lehet? 50 körül? Kész őrület...
|
|
|
Post by Emily on Oct 9, 2005 9:49:45 GMT 1
Ja, közben hogy reagáljak Aki-ra: b@sszus, nem semmi... Tényleg gyönyörű.
|
|
|
Post by zoska on Oct 9, 2005 10:32:02 GMT 1
|
|