|
Post by ironwolf on Jul 20, 2005 15:06:30 GMT 1
De ha nem tudod a karakterek teljes életrajzát, akkor szeméttel is simán megetethetnek, nemdebár?
|
|
|
Post by bes on Jul 20, 2005 15:25:16 GMT 1
De ha nem tudod a karakterek teljes életrajzát, akkor szeméttel is simán megetethetnek, nemdebár? Hoppá!!!! OK. Eez eszembe se jutott! Úgy látszik, eddig mázlim volt! Vagy az is lehet,hogy nem, csak nem tudtam róla... Én amúgy is hajlamos vagyok bármit elhinni, amit mondanak nekem.... (hülyegyerek röhög magán egy jót, mint mindig, amikor a hiszékenysége kerül szóba) Rendben van. Eezt itt hagytam abba. (most már csak a makacság beszélne belõlem)
|
|
|
Post by ruka on Jul 20, 2005 15:32:09 GMT 1
A közös, átfogó oldalhoz visszatérve: az én véleményem szerint egy fanfiction.net-hez hasonló oldalt csak többen tudnánk összedobni. Mivel -saját tapasztalat alapján- óriási munka egy oldal irányítása. Viszont mindenképp lehetne indítani egy community-t és ott összegyûlni. Ott olvashatsz, kommentelhetsz etc. És onnan kéne archiválni egy fanfiction.net-szerû oldalra. [amit php-ben kéne megcsinálni...mert html-ben elég húzós lenne a dolog ]
|
|
|
Post by zoska on Jul 20, 2005 15:53:46 GMT 1
Igazából már vannak tervek, sõt... De ezt majd máskor, máshol bõvebben.
|
|
|
Post by nigellanoir on Jul 20, 2005 16:05:53 GMT 1
A közös, átfogó oldalhoz visszatérve: az én véleményem szerint egy fanfiction.net-hez hasonló oldalt csak többen tudnánk összedobni. Mivel -saját tapasztalat alapján- óriási munka egy oldal irányítása. Viszont mindenképp lehetne indítani egy community-t és ott összegyûlni. Ott olvashatsz, kommentelhetsz etc. És onnan kéne archiválni egy fanfiction.net-szerû oldalra. [amit php-ben kéne megcsinálni...mert html-ben elég húzós lenne a dolog ] A fanfic_hu éppen ilyen volt, de hiába reklámoztuk orrba szájba, nem volt rá igény. NA ok, off vége... sztem ennek már nyitni kéne egy külön témát. Mo-n egyénként tényleg nagyon kevés a slasher és az is ridegen bánik velünk, szegény-szerencsétlen írókkal.
|
|
zel
New Member
|
Post by zel on Jul 20, 2005 17:06:52 GMT 1
Sajnos a slashekért közel sem annyira rajonganak, mint a szimpla történetetkért, ami azért néhol elkeserítő, engem nem zavar,(annyira) hogy nem kapok kritikát, úgy gondolom lassan csak a saját szórakozásom miatt rakom fel. Igazából az lenne a legjobb, ha egy ugyanolyan (nagy) oldal alakulna mint a merengő KIZÁRÓLAG Slashereknek szerintem jó ötlet lenne, én csak az ötletadó voltam, nem tudok oldalt csinálni, pedig csináltam már egyet macromédiával(darren shan-est), de végül függőben maradt... én egyébként ma éppen kerestem képet Pitonról a regényembe, és olyanokat találtam, hogy belészerettem , pedig nem kedvelem Pitont, de most már más szemszögből nézve, olyan, mint mindenki más( ha kicsit ideges vagy ilyesmi) majd a fanartos részbe bedobok egy-két képet, amin luciussal van, uhh olyan boldog voltam mikor ráakadtam, hogy az valami őrület ;D
|
|
|
Post by marle on Jul 20, 2005 22:22:44 GMT 1
Szerintem is jó ötlet egy ilyen nagy oldal De neee, Merengöt légyszi ne emlegess! Színvonal kéne, az meg ott nincs.... Szerintem is olvasson bele az ember bármilyen témájú/tartalmú ficbe, amiröl úgy gondolja, jól hangzik. Max nem tetszik meg neki a fandom, vagy ha igen, akkor jobban utána néz, rajongó/olvasói mivolta úgyis addig piszkálja, amíg többet meg nem tud az adott szereplökröl... Legalábbis szerintem.
|
|
|
Post by ironwolf on Jul 20, 2005 22:40:41 GMT 1
*vállvonogat* Akkor most leszek szíves FMA-t fordítani, mi...?
|
|
|
Post by Kíra on Jul 21, 2005 12:18:58 GMT 1
Nem akarom megtörni ezt a lelkes hangulatot, de www.fanfiction.hu már létezik, és úgy nézem, hogy működget is. Térjünk inkább vissza oda, hogy a kritika-vélemény mint olyan, miért nem honosult meg kicsiny hazánkban?
|
|
|
Post by ironwolf on Jul 21, 2005 15:43:26 GMT 1
MERT UTOLSÓ LUSTA DISZNÓK VAGYUNK!! XD
|
|
zel
New Member
|
Post by zel on Jul 21, 2005 19:44:57 GMT 1
Szerintem is jó ötlet egy ilyen nagy oldal De neee, Merengöt légyszi ne emlegess! Színvonal kéne, az meg ott nincs.... Szerintem is olvasson bele az ember bármilyen témájú/tartalmú ficbe, amiröl úgy gondolja, jól hangzik. Max nem tetszik meg neki a fandom, vagy ha igen, akkor jobban utána néz, rajongó/olvasói mivolta úgyis addig piszkálja, amíg többet meg nem tud az adott szereplökröl... Legalábbis szerintem. én a merengőn "publikálok" tény sokszor sz@r
|
|
|
Post by Kíra on Jul 22, 2005 17:22:38 GMT 1
MERT UTOLSÓ LUSTA DISZNÓK VAGYUNK!! XD De ez akkor népbetegség nem...? "Hiába kérés-könyörgés, Hiába súlyos büntetés, Mindent megteszek, de itt Már semmi nem segít, Hát akkor jöjjön a vasszigor, Jöjjön az ostor, szolgasor, A szép szóra e sok lator már rá sem hederít"
|
|
|
Post by ironwolf on Jul 22, 2005 21:50:18 GMT 1
*rofl*
|
|