|
Post by Neji on Aug 1, 2005 10:58:18 GMT 1
Itt lehet minden színészekkel kapcsolatos slashes témát megbeszélni... ;D ;D ;D
|
|
|
Post by Emily on Aug 1, 2005 11:12:22 GMT 1
Gale Harold!!!! Gale, imádlak!!! Öh, izé... Na szóval, QaF színész az úr, mégpedig Brian szerepében. És ő maga saját bevallása szerint nem vonzódik a férfiakhoz. Hmm... Azért soha nem tiltakozott, ha forgatások során valamelyik srác lekapta. Van egy bakis videom, amiben Justin (jajj, hogy hívják a drágámat? Nem jut eszembe..) csak úgy szájon csókolja...olyan édes. Nem állítom hogy hazudik, szerintem ő bevallaná ha meleg lenne. Csak fura, hogy neki magánéletben is belefér férfiakat csókolni.
|
|
|
Post by bes on Aug 1, 2005 11:13:06 GMT 1
Keanu Reeves! Egy kis bio: "Halálok, pletykák Magánéletérõl kevés bizonyosat tudni, sok a pletyka, de kevés a megbízható információ. Keanu is folyton ködösít. Sokan homoszexuálisnak tartják. “Nem vagyok meleg! – tiltakozott. Majd hozzátette: – Bár soha nem lehet tudni…” Azt is mondják, hogy titokban egybe akart kelni (vagy meg is tette?) David Geffen producerrel. Hírbe hozták tragikus sorsú barátjával, River Phoenixszel is, akivel az Otthonom, Idaho címû filmben remekelt. Ugyanakkor tagadhatatlan, hogy Keanu a lányokat is szereti. Egykori barátnõje Jennifer Syme terhes is lett tõle. A kislány viszont halva született, és a gyerek halála után felocsúdó szülõk hamarosan szakítottak. Pár hónappal késöbb Jennifer is meghalt egy balesetben. Újabb családi tragédia következett – kiderült, hogy testvére, Kim leukémiában szenved. Keanu sokáig magába roskadt, majd jött az újabb barátnõ, Brenda Davis, de mellette sem sikerült vigaszt találnia." www.nana.hu/index.php?apps=cikk&cikk=17140
|
|
|
Post by bes on Aug 1, 2005 11:14:39 GMT 1
Gyönyörû a drága, és tartsa meg sokáig ezt a pasicsókolós szokását!
|
|
|
Post by Emily on Aug 1, 2005 11:24:20 GMT 1
Gyönyörû a drága, és tartsa meg sokáig ezt a pasicsókolós szokását! Egyébként színészkedés előtt ácsként dolgozott. (Anyám: 'Miért nem nálam ácsolt??? ;_; ') lol Mint Jézus... Ezért van ennek ilyen jó teste. Szeretem ha egy férfi munkától izmos, nem a szteroidoktól meg a kondizástól.
|
|
|
Post by bes on Aug 1, 2005 11:29:45 GMT 1
Bizony! Más: Harrison Ford is dolgozott ácsként, vagy mi! Csak õ már egy idõsebb kategória! Olyan aranyosak, csak az a kár, hogy ez a kép itt nem RP.
|
|
|
Post by Emily on Aug 1, 2005 11:40:24 GMT 1
Majd rakok be Justin/Brian RP képecskét, de ahhoz be kéne kapcsolni az én gépemet meg megosztani a hálózatot... és egy lusta dög vagyok.
|
|
|
Post by bes on Aug 1, 2005 11:47:35 GMT 1
Ráérsz... a fórum nem megy sehová...
|
|
|
Post by bes on Aug 1, 2005 11:49:04 GMT 1
Más: Csak szerintem aranyosak?!
|
|
|
Post by Emily on Aug 1, 2005 11:49:54 GMT 1
Awww... Éééédes.
|
|
|
Post by bes on Aug 1, 2005 11:50:37 GMT 1
Awww... Éééédes. Akkor jó!
|
|
|
Post by zoska on Aug 1, 2005 11:55:39 GMT 1
Egyébként Matt Damon-ból még ki is nézném, hogy van némi homo hajlama. Mintha csak dühbõl szedne fel valakit pont egy pillanattal azután, hogy a kedves barátja összejön valakivel. Meg hát ugye aki látta a Tehetséges Mr. Ripley-t...
|
|
|
Post by Emily on Aug 1, 2005 12:00:05 GMT 1
Egyébként Matt Damon-ból még ki is nézném, hogy van némi homo hajlama. Mintha csak dühbõl szedne fel valakit pont egy pillanattal azután, hogy a kedves barátja összejön valakivel. Meg hát ugye aki látta a Tehetséges Mr. Ripley-t... Jajj, én láttam. Életkedvem valahol igen minuszban volt a végére, de nagyon nagyon jó dráma volt. Ebben tetszett először Damon alakítása. Amúgy nekem sose jött be az arca. Jude Law-t meg egyenesen utálom. De akkor is jó film volt, jó történet és szép színészi alakítások.
|
|
|
Post by bes on Aug 1, 2005 12:02:11 GMT 1
Egyébként Matt Damon-ból még ki is nézném, hogy van némi homo hajlama. Mintha csak dühbõl szedne fel valakit pont egy pillanattal azután, hogy a kedves barátja összejön valakivel. Meg hát ugye aki látta a Tehetséges Mr. Ripley-t... Tegnapelõtt harmadjára, miután délelõtt olvasta egy kicsit a "Ripley és a maffiózók"-at, a filmben lévõ reklámok alatt pedig bele-belepillantott a konkurens adón futó dokumentumfilmbe valamilyen szamoai szokásról, ott ugyanis igenis egészen elfogadottak a nõként élõ pasik... Valami szó is volt rá... Nemtom. És mellesleg: Na ugye!
|
|
|
Post by bes on Aug 1, 2005 12:07:53 GMT 1
Egyébként Matt Damon-ból még ki is nézném, hogy van némi homo hajlama. Mintha csak dühbõl szedne fel valakit pont egy pillanattal azután, hogy a kedves barátja összejön valakivel. Meg hát ugye aki látta a Tehetséges Mr. Ripley-t... Ebben tetszett először Damon alakítása. Amúgy nekem sose jött be az arca. Jude Law-t meg egyenesen utálom. De akkor is jó film volt, jó történet és szép színészi alakítások. Jude Law-ban az a jó, hogy meglehetõsen sok slashy filmben játszott már. Mostígyhirtelen: Gattaca (tudom, tudom, ott van Uma Thurman, de az a különleges egymásrautaltságot, ami Ethan Hawke és közötte van, nem lehet nem észrevenni) Ráadásul azt hiszem szerepelt egy Oscar Wilde életét feldolgozó alkotásban is, a Natural Nylon hármasáért (Johnny Lee Miller, Ewan McGregor és Jude) pedig már lelkesedtem a Star Wars RPS-ben... Matt Damon arca elõször nekem se tetszett... a filmjein keresztül kedveltem meg, de persze ebben igencsak nagy része volt az Affleck/Damon barátságnak is...
|
|