|
Post by zoska on Aug 18, 2005 13:09:56 GMT 1
Juj, ha már Allan Rickman került szóba, neki is volt egy filmje, ha jól rémlik, Sötét öböl volt a címe, aminek szintén volt egy igen erõteljes slash-vonulata, bár ezzel már le is lõttem a film nagy poénját.
Ez a Pillangó úrfi már olyan szinten borzolja a fantáziámat, hogy az kész botrány. Keleti fiúcska, nyugati bácsi (Jeremy Irons ráadásul), love, stb. Nincs meg valakinek véletlenül letöltött verzióban?
A Rómeó és Júliára visszatérve pár lány egy másik fórumon már egyébként is egy ideje Rómeó és Mercutió címen emlegeti a magyar színdarabváltozatot, és eddig enm értettem, hogy miért. Merthogy ugye én is slasher vagyok, de a dráma írott változata alapján aztán eszembe sem jutna õket összehozni. De most legalább megvan a válasz, hogy mi az átnevezés oka.
A Lolita meg… Juj, az mondjuk nem slash, de imádom a filmet is, a regényt is. Talán az utóbbit még jobban (ami nagy szó, lévén J. I. játszik benne).
|
|
|
Post by bes on Aug 22, 2005 9:39:03 GMT 1
A Pillangó úrfit sajnos én még anno a HBO-n láttam, de annyit mondhatok, hogy gyönyörû film...
A Sötét öbölnek még csak a címét halottam, de így már utána fogok nyomozni...
Rómeó és Mercutio nekem elõször talán a Baz Luhrman-féle filmváltozatban merült fel, de utána a darab nyomán is.... Mondjuk én hol nem... Szerintem Shakespeare egész jól slashelhetõ: Hamlet, Othello, stb.
|
|
|
Post by bes on Aug 23, 2005 11:40:56 GMT 1
Lehet, hogy ezt a SW RPS-be kellene, de szerintem ide is illik... Legalább egyértelmûvé válik, hogy nem csak a mi fantáziánk lát mindenhol slasht... Elvégre valaki csak kitalálta és beálította a pózokat! He-he!
|
|
|
Post by quiet on Sept 2, 2005 10:12:51 GMT 1
Hali, nekem is lenne színészek-párosításról slash ötletem.
Aki nézi a Helyszínelőket: Greg/Nick vagy Greg/Archie vagy Nick/Archie. Mit szóltok hozzá? Csak kéne, aki megírja.
Mondtok rá véleményt?
|
|
|
Post by Kíra on Sept 3, 2005 10:31:13 GMT 1
Helyszínelőkben sajna nem vagyok otthon, de ez itt a színészekhez kapcsolódik, az meg a szereplőkhöz. Egyébként, ha jól emlékszem a Ritka fandomok ismertetése topikban volt egy hosszú cikk valakinek a tollából a CSI-ról.
|
|
|
Post by achris on Sept 3, 2005 10:55:57 GMT 1
Hmm... ^^" Nem csoda, h eddig nem mertem ide bejönni... ^^" Abitoth: klassz színházi élmény lehetett Mondjuk R&J slasht én másokkal írnék. (Tybalt/Mercutio, es. fordítva) Beside: jujj, ezek jó képek!!! Biztos nem manipulációk?
|
|
|
Post by Alida-Erdogan Atalay Fan on Sept 5, 2005 8:24:38 GMT 1
|
|
|
Post by bes on Sept 5, 2005 10:14:51 GMT 1
Üdv!
Achris: Olyan 99%-ra biztos. Újságok honlapjain vadászom scannelt képekre, márpedig azokat fotósok szokják csinálni...
Alida: Szia-szia-szia! Az utolsó kép tényleg egész ígéretes lenne, ha nem ijedtem volna azonnal félholtra a másik srác szemeitõl.
|
|
|
Post by bes on Sept 12, 2005 12:43:32 GMT 1
Ja! És Quiet nem is volt annyira off. A Talk CSi fórum Nick/Greg shipper rovatában állítólag hallottak mindenféle "rumor"-okat (pletyiket) terjengeni a Nicket és Greget játszó színészekrõl, vagyis George Eads-ról, és Eric Szmandáról. Vesszek meg, ha találtam bármit is a Neten, pedig nagyon kerestem... Ez van. Csupán csak rossz helyen kerestem: www.livejournal.com/community/ericandgeorge/Livejournal Közösség, akik szinte már-már meggyõzik az embert.
|
|
|
Post by bes on Sept 12, 2005 14:08:08 GMT 1
OK! Meghaltam! Böngésztem a fönti linket, és ezt találtam: CSI RPS threesome, William Petersen/George Eads/Eric Szmanda... www.livejournal.com/community/knotted_words/1373.htmlÉn nem szoktam olyat olvasni, amiben kettõnél többen szerepelnek, de ez tulajdonképpen rendben van. De nem ez a lényeg! Örülnék, ha valaki rájönne, minek is örülök ennyire! De ha nem, az sem baj... Elég ha én vigyorgok! Elég, ha én szédelgek a széken, és hiszem azt, hogy hallucináltam, hogy rossz abalkot nézek (nyitva van vagy hat) és hogy káprázik a szemem. Az élet szép!
|
|
|
Post by kinslayer on Jun 23, 2006 11:26:34 GMT 1
Bes, ezt aztán nevezem!!! *szereti a sorozatot* Egyébként sokkot kaptam. Muszáj megosztanom veletek ezt a lelki terhet... *dramatizál* Nem tudom, mennyire szeretitek a Csillagkapu filmet/sorozatot. Én 11 éves korom óta rajongok a filmért, és kb. 10 éve a sorozatért. Ha láttátok a filmet, tutter emlékeznetek kell Ra-ra... a színész neve Jaye Davidson. Naív gyermek voltam, én balga azt hittem egészem a mai napig, pontosan 2 perccel ezelõttig, hogy a szentem csak egyszerûen gyönyörû, meg hogy ghánai a papája, onnan a bõr szép tónusa, stb. Hát tévedtem... Gondolom a dolog nem igényel további hablatyolást a részemrõl... Ez még csak a kezdet... de mikor kapcsoltam, hogy ÕT láttam a Síró Játékban is anno... na itten borult nálam a bili... de beszéljenek helyettem a képek... Csak úgy: blogfile.paran.com/BLOG_88298/200502/1108589809_5.jpgjaye.save-the-day.net/i/photos/jaye4.jpgMint Ra: www.afterelton.com/movies/2005/photos/villains/stargate.jpgjaye.save-the-day.net/i/photos/ra_jaye2.jpgA Síró játékban: jaye.save-the-day.net/i/photos/cg_jaye2.jpg*még mindig sokkhatás alatt van... hogy milyen náív...*
|
|
|
Post by bes on Jun 23, 2006 13:09:48 GMT 1
"Bes, ezt aztán nevezem!!! *szereti a sorozatot*"
Láttad az utolsó bekezdés táját is? Az "Édesem"-mel? Ez nem egy magyar fic!
A többire meg: Azt hiszem, erre mondják, hogy: Oooops!
Én spec. szeretem a filmet is és a sorozatot is (van is valahol egy rovatunk itt nekik, nem?), és az egyik indokom éppen a drága. Egyszerûen annyira csodaszép. Mondjuk én is gyerek és naív voltam, de csak annyira, hogy nme tudtam döntésre jutni: férfi-e, vagy nõ.
Most már vannak sejtéseim.
|
|
|
Post by kinslayer on Jun 23, 2006 15:47:23 GMT 1
Bes, láttam bizony! Néztem is akkorát, és utánakerestem, mert nem akartam elhinni, hogy az író nem magyar... Betojás!
Jah, CSK-nak van rovat... de gondoltam inkább ide teszem...juhj...
|
|
|
Post by bes on Jun 27, 2006 13:44:20 GMT 1
Kimaradt: Az elsõ kép a legszebb!
|
|
eoryn
Junior Member
"The dream that comes alive at night!"
|
Post by eoryn on Jun 27, 2006 14:37:57 GMT 1