|
Post by MarChi on Nov 5, 2005 22:31:03 GMT 1
Perttu Perttu... lehet komolyabban szemügyre kéne vennem õket :-) Tényleg meglepõ. Engem biztos demoralizálna, ha rajonganának "értem". Nehéz lehet éplélekkel átélni ilyeneket.
|
|
|
Post by Emily on Nov 5, 2005 23:08:18 GMT 1
Mennyi hülye fangirl, istenem... Biztos nem lenne idegem ilyenekre válaszolgatni, hogy 'PERTTU, SZERETLEK!!! VEGYÉL FELESÉGÜL, ITT A TELEFONSZÁMOM: XXXXXX!!!!'. Mondjuk ő láthatóan jól elvan. 'Gondolkozhatok rajta? Ez most olyan hirtelen jött....' XDDD Tiszta lökött a srác. Pl nyitott egy külön topicot, hogy valaki legyen szíves és mondja el neki, mi az a 'lol' meg 'rofl', mert már olyan régen gondolkozik rajta. XDDD A moderátorok meg persze kiröhögték de azért felvilágosították.
|
|
|
Post by MarChi on Nov 5, 2005 23:15:24 GMT 1
Édes kölyök lehet. De ezt akkor sem lehet épésszel végigcsinálni. A Keanu képek nem tetszenek? Te hoztad fel annó a témát :-)
|
|
|
Post by Emily on Nov 5, 2005 23:48:42 GMT 1
|
|
|
Post by MarChi on Nov 6, 2005 20:23:07 GMT 1
|
|
|
Post by Emily on Nov 6, 2005 20:40:59 GMT 1
|
|
|
Post by MarChi on Nov 6, 2005 20:53:48 GMT 1
Szívesen. Tudod, egy kis estimese reményében elég sokmindenre kapható vagyok
|
|
|
Post by Emily on Nov 6, 2005 21:19:10 GMT 1
Ok. Egy szinte teljesen ugyanilyen srácot képzeljetek el szakál nélkül, kicsit rövidebb sötétszőke hajjal és előttetek a volt barátom. Basszus.... .... nem sok Nightwish képet láttam eddig, de ez... jesszusom... Talán mégis igaz, hogy mindenkinek van egy nem vérrokon hasonmása a földön.
|
|
|
Post by MarChi on Nov 6, 2005 21:28:22 GMT 1
És ilyen szépen festette a szemét is?
/asszem nálam már fetisszámba mennek a festett szemek/
|
|
|
Post by zoska on Nov 6, 2005 21:34:14 GMT 1
És ilyen szépen festette a szemét is? /asszem nálam már fetisszámba mennek a festett szemek/ De, jó, nem egyszemélyes a perverzióm! Festett szem (feketével, többnyire), meg festett köröm nagyon rulz!
|
|
|
Post by Emily on Nov 6, 2005 21:34:29 GMT 1
lol Nem, stílusilag azért kicsit más kategória.
|
|
|
Post by wilwarin on Nov 8, 2005 11:09:40 GMT 1
Gondoltam itt válaszolok, hogy ne adjak túl sok munkát a moderátoroknak... Én már régóta szeretnék Lauri/Ville ff-t olvasni:) de sajna gyenge angol tudásom miatt ez nem lehetséges. A Bittersweet óta szeretnék egy L/V-t...föleg mióta olvastam, h többször találkoztak szövegirás cimén, de minden mást csináltak csak azt nem....azért az a "minden más" megmozgatta a fantáziámat bár meg kell, hogy mondjam, valami agyi rendellenesség folytán mostanság a Bittersweet hallgatása közben Piton/Harry kép jelenik meg elõttem...és már ha akarom akkor se tudom elképzelni, h Lauri és Ville énekel:)
|
|
|
Post by MarChi on Nov 8, 2005 13:41:24 GMT 1
Jaj, Wil! Amióta elõször említetted, azóta nekem is megfordult párszor a fejemben ez a Pitonos hasonlat, és mindent elkövettem, kiûzzem onnan. Na nem mondom, hogy teljes sikerrel. De mióta nagyobb a Villés mappám Pitonénál, már nem olyan nehéz. Keserédes... elveszve a végzet karjaiban... nemnemnem... nemakaroooooooom! Tudsz egy felejtõátkot?
|
|
|
Post by Emily on Nov 8, 2005 13:52:39 GMT 1
lol Direkt ezért meghallgattam, de nekem nem Piton/Harry jön le belőle. Ha lesz mit fordítanom, akkor ígérem, megcsinálom, de úgy nem akarok belekezdeni, hogy nem tudom biztosra hogy lesz folytatás.
|
|
|
Post by wilwarin on Nov 8, 2005 17:47:04 GMT 1
Köszi...nekem bármikor jó lesz az a ff...nem sürgetlek:) ha eddig tudtam váni:) Szerintem jobb is ha te nem rájuk gondolsz mikor ezt hallgatod:) vagy egy másik számot Villetöl vagy Lauritól. Lehet ez azért van mert mostanság túl?? sok Pitonos történetet olvasok:) meg persze ott van Harry is:) De mondtam, h ez az én agybajom:) MarChi nem küldök semmilen átkot!! szerintem azzal a rengeteg Ville és Linde képpel megoldod magad is:)
|
|