|
Post by Emily on Nov 4, 2005 23:12:13 GMT 1
Én is akaroooom!!
|
|
|
Post by MarChi on Nov 4, 2005 23:18:01 GMT 1
Legyek én is gonosz? ?!?
A folytatás után megkapod! :-) Pluszban azt a képet is, ahol Ville egy az egyben Mige farkát tartja, bár az ki van cenzúrázva, de félreérthetetlen. ;-)
;D ;D ;D
|
|
|
Post by MarChi on Nov 4, 2005 23:55:41 GMT 1
|
|
|
Post by Emily on Nov 4, 2005 23:59:14 GMT 1
XDDD Hát...Mige helyében azzal én nem büszkélkednék...
|
|
|
Post by MarChi on Nov 5, 2005 0:10:32 GMT 1
Ha jól emléxem, volt ott mellette egy olyan kép, ahol Ville egy hasonló csizmába próbál belelépni. Azt nem mentettem le, mert asszem csak gonosz célzás volt... legalábbis remélem :-)
|
|
|
Post by Emily on Nov 5, 2005 10:57:56 GMT 1
Nem idegesíti őket az a sok haj? Bár igaz hogy látniuk tulajdonképpen nem kell semmit, de akkor is. Egyedül olyankor gyűlölöm a hajam, mikor valaki az egészet így a képembe nyomja (az emberek valamilyen oknál fogva szeretik ezt csinálni -_- 'Jé, haj, borzoljuk össze!' -_-).
|
|
|
Post by MarChi on Nov 5, 2005 16:51:00 GMT 1
Viszont nagyon jól áll nekik a hosszú haj. :-) Szerintem sokkal kevesebb gond van vele mint a röviddel :-) Én legalábbis erre tartom.
|
|
|
Post by Emily on Nov 5, 2005 16:54:41 GMT 1
Nemtom, sosem volt rövidebb a hajam vállig érőnél, az is csak egyszer és kb 3 hónap alatt visszanőtt. Az biztos, hogy sok nyűg van vele, de megéri. És igen, nagyon jól áll nekik. ;D Ville is visszanöveszthetné... *duzzog*
|
|
|
Post by MarChi on Nov 5, 2005 17:27:55 GMT 1
Nekem volt rövid is. Csupa macera, sose arra állt, amerre akartam, folyton kócos volt. Na most is kócos, de úgy, ahogy én akarom! :-)
Ville meg azzal fenyegetõzött valahol, hogy minden albumra megváltozik a haja, lehet, hogy a következõn már kopasz lesz.
Remélem ez a hülye kérdésre hülye válasz kategória volt. és esze ágában sincs ilyet tenni.
Majdnem sírva fakadtam, mikor megláttam Jared Leto-t kopaszon.
|
|
|
Post by zoska on Nov 5, 2005 18:06:18 GMT 1
Nekem már ez a rövid-dundi-öreg Ville is sok(k) volt, szóval most ezzel az ötlettel enyhe szívrohamot hoztál rám, MarChi...
|
|
|
Post by Emily on Nov 5, 2005 18:57:34 GMT 1
|
|
|
Post by Emy on Nov 5, 2005 20:41:18 GMT 1
Néhány érdekes Apocalyptica idézet amit érdemesnek találtam fordításra Perttu: "Állandóan orgiázunk a stúdióban. A zene szerelem férfiak között. :: Riporter: "Szóval egy pasas csellóval ezerszer szexibb látvány mint Keith Richards a gitárjával?" Eicca: "MÉG SZÉP....majd meglátod." :: Perttu (kérdés: 10-es skálán mennyit adna Eiccának csókolózásból): "Eicca jól csókol és jó teste van - de nincsenek mellei." (Emily: Még jó... ) :: Paavo: "Antero kívülről nagyon nyugodt, de belül őrjöng." :: Eicca: "Oh, egy gitáros semmi egy csellistához képest! A lányok imádják, ahogy a hangszereinkkel bánunk." *Emily szorgosan bólogat* :: Eicca: "Nagyon gyakori! Meztelennek lenni Finnországban." (Emily: ) :: Eicca: "Ja! Mindig meztelenek vagyunk, mikor együtt vagyunk!" (Emily: *ájul*) :: Kérdés: "Miért olyan szexi a cselló?" Perttu: " Először is mert a lábunk között tartjuk." :: Antero: "Ja, Perttu egoja 50 km hosszú ". :: Antero: "Nem ANNYIRA szőrös!" (Emily: ??? XDDD ) :: Perttu (*kizárja Anterot a buszból*): "Már nincs szükségünk rád!" Fangirl: "Itt maradsz velünk?" (mi=seregnyi fan) Antero (*rémült fej*): "NEM!"
|
|
|
Post by MarChi on Nov 5, 2005 21:01:24 GMT 1
Nem kéne nekünk ellátogatni hozzájuk??? Pár évre? Ráadásul én inkább a hideget tûröm mint a meleget. Már tudom, hova megyek nyaralni :-)
Ja, Emily, tényleg nagyon jó helynek tûnik az ottan közöttük :-)
|
|
|
Post by Emily on Nov 5, 2005 21:37:35 GMT 1
Most olvasgattam a hivatalos oldalukon a fórumot és csak néztem... Perttu aktívan fórumozik. Ilyet azért nem sok khm 'sztár' csinál.
|
|
|
Post by MarChi on Nov 5, 2005 22:27:37 GMT 1
Keanu Reeves meg... Na igen... Szép lenne. Egy félmeztelen Keanunál már csak egy félmeztelen Keanu meg egy másik félisten volna szebb. Tudom, hogy láttam valahol merészebb képeket is, de nem találom õket :-( Mindenesetre az "Otthonom Ideho" igen jó film! Nem viszem a színészekhez, hiszen van rockbandája is a bácsinak ;-)
|
|