|
Post by marle on Oct 20, 2005 19:59:12 GMT 1
Én megírom a Weiss Kreuz-t Láttam az animét és szeretem is Meg, ha a slash szempontjából kellenek a leírosk, akkor új Naruto-sat is írok, mert a már kész lévõben pont nem a fiú/fiú vonulatot elemzem...
|
|
|
Post by Neji on Oct 20, 2005 20:08:53 GMT 1
Köszi Marle!
|
|
|
Post by zoska on Oct 22, 2005 8:00:09 GMT 1
Emy...rendben^^ szólok én neki... Elérhetetlen laptulajok...: kikre gondolsz? *hátha valaki tudja mivan velük* Zos...össze kéne írni az összes lapot...és a fandomot is...és onnantól egyszerûbb lenne...akkor feloszthatnánk hogy ki kiknek szól...*és akkor mee is tudna csinálni valamit és nem csak eljátszani*ezredjére is * a despotát...* Ayát, ha nagyon akarom, még talán utol is tudom érni, köszönhetõen a PK-nak (meg egy ismerõsnek, Wasshnak), de ott van a Felnõtt fanfic archívum. Nem próbálkoztam még a mailírással nekik, de az az oldal már 3 éve nem frissült. Szóval a mail lehet, hogy él, de igen kicsi rá az esély. De szerintem más példát is hozhatnék. Jah, igen Deep Space Anime, meg Szamcsi. A lány lassan 2 éve eltûnt Finnországban. Kiutazott, azóta nem jelentkezett. Pedig ott is vannak slash-ek, ráadásul fõleg animések. Aztán volt pár hely, ahol nem találtam mindenhol mail-t. De akkor kigyûjtök szépen mindenkit, és elküldöm neked mail-ben, hogy kiknek írtam, kik válaszoltak, kiknek kellene még írni. Vasárnap, ha visszajöttem, akkor ezt is elintézem.
|
|
|
Post by Emily on Oct 22, 2005 8:03:59 GMT 1
*lol* Emy kicsit le van maradva, de azért kezd lassan felzárkózni... Oksi, szóval HIM és Placebo + vállalok még Vam-et (olyat is csak én írtam eddig) meg Apocalypticát, ha elkészül régen tervezett ficem.
|
|
|
Post by brigichan on Oct 22, 2005 8:40:15 GMT 1
Ayát, ha nagyon akarom, még talán utol is tudom érni, köszönhetõen a PK-nak (meg egy ismerõsnek, Wasshnak), de ott van a Felnõtt fanfic archívum. Nem próbálkoztam még a mailírással nekik, de az az oldal már 3 éve nem frissült. Szóval a mail lehet, hogy él, de igen kicsi rá az esély. De szerintem más példát is hozhatnék. Jah, igen Deep Space Anime, meg Szamcsi. A lány lassan 2 éve eltûnt Finnországban. Kiutazott, azóta nem jelentkezett. Pedig ott is vannak slash-ek, ráadásul fõleg animések. Aztán volt pár hely, ahol nem találtam mindenhol mail-t. De akkor kigyûjtök szépen mindenkit, és elküldöm neked mail-ben, hogy kiknek írtam, kik válaszoltak, kiknek kellene még írni. Vasárnap, ha visszajöttem, akkor ezt is elintézem. Szamcsit én ismerem, miskolci animés társam volt, de én se hallottam róla már évek óta... Utánanézhetek, hátha találok valami elérhetõséget, ha gondolod...
|
|
|
Post by Neji on Oct 22, 2005 9:50:03 GMT 1
Fú...csajok...imádlak titeket! *hatalmas ölelééééééééééééééés*
Köszi Zos...!
|
|
|
Post by achris on Oct 22, 2005 10:47:45 GMT 1
Ayát szerintem Lare el tudja érni.
|
|
|
Post by ruka on Oct 22, 2005 18:43:03 GMT 1
Ayát, ha szeretnétek el tudom érni. Csak kopogjatok a fejemre, és rágjátok a számba (izé azt azért mégse ^^), hogy mi kéne és miért meg hogy stbstb...
|
|
|
Post by Neji on Oct 22, 2005 18:51:10 GMT 1
Azt kérdezd meg lécc akkor tõle, h. belinkelhetjük-e az írásait...
|
|
avednay
Full Member
demented young lady
|
Post by avednay on Oct 23, 2005 15:48:18 GMT 1
Gyerekek, nekem lenne még egy kérdésem. A ficekhez tehát lehet majd kommentárt írni. Az jó. De ugye pontozni nem kell õket? Mármint olyan kis csillagos értékelés nem lesz mellettük, mint a Merengõn? Ugye nem? Zoska: emailben elküldtem neked a linkjeimet meg a leírásokat.
|
|
|
Post by zoska on Oct 23, 2005 16:07:41 GMT 1
Neeem, nem lesz csillagozgatás. De a komment is elviekben csak akkor lehetséges, ha a greatest journalra pakoljuk fel a ficet. Ez pedig vagy külön kérésre mûködik majd, vagy akkor, ha még nem publikálták az írók sehol a munkájukat. De a lehetõség adott.
brigi: Szamcsi kiment Finnországba, és mondta, hogy nem biztos, hogy hazajön. Valószínûleg ez a verzió áll fent. Szóóóval... Vagy marad az oldal másik tulajdonosa, a srác, mint lehetõség, akitõl engedélyt kérek, vagy passzolom a kérdést.
Jah, igen: animés slashes oldalak linkjeit is várnám, ugyanis abból csak párat találtam. Lehet, hogy annyi az össz, de lehet, hogy csak én nem ástam elég mélyre magam a Yu-gi-oh-k és egyéb dolgok rengetegében.
|
|
|
Post by ruka on Oct 23, 2005 18:20:13 GMT 1
n-ne...yugioh-t ne....és semmi 'let's duel' izét, ne....könyi...ne....kirohanok a világból és vissza...n-ne.... < /offtopic > (töröljétek nyugodtan, csak megszólalt bennem önkéntelenül a kis-ruka)
|
|
|
Post by Neji on Oct 24, 2005 7:55:52 GMT 1
Valaki megosztja velem mirõl is van szó?
|
|
|
Post by zoska on Oct 24, 2005 11:43:59 GMT 1
Hallottam anno, hogy íródtak anime-témában valahol Yu-gi-oh slashek magyarul Nem tudom, hogy mennyi igaz belõle, de eddig még nem futottam bele az oldalba. Ruka meg a Yu-gi-oh tényétõl lett ily hirtelen rosszul
|
|
|
Post by brigichan on Oct 24, 2005 14:13:28 GMT 1
brigi: Szamcsi kiment Finnországba, és mondta, hogy nem biztos, hogy hazajön. Valószínûleg ez a verzió áll fent. Szóóóval... Vagy marad az oldal másik tulajdonosa, a srác, mint lehetõség, akitõl engedélyt kérek, vagy passzolom a kérdést. Ákos/Kamisama/kitudjamostmilyennévenfut rendes srác, biztos megengedi, hogy belinkeld a cuccot.
|
|