|
Chat
Nov 7, 2005 18:54:17 GMT 1
Post by marle on Nov 7, 2005 18:54:17 GMT 1
Én nem vagyok oda különösképp a gyerekekért... Sikerült "eljutnom arra a pontra", hogy ha meglátok egy aranyos kölyköt az utcán megmosolygom (lásd 1-3 évesek), de nem érzem közel õket magamhoz, mi több, ha lehet, inkább kerülném õket, jelen pillanatban még attól is frászt kapok, hogy egyszer talán majd én is anyuka leszek... Achris: Sok sikert A pénzért bármit módba én is sikeresen eljutottam... Szerdán megyek a rébuszba, hátha akad valami munka, amihez nem kellek minden nap... *azon tûnõdött, hogy még akár szórólapokat is osztogatna*
|
|
|
Chat
Nov 7, 2005 19:27:02 GMT 1
Post by achris on Nov 7, 2005 19:27:02 GMT 1
Köszi, Marle Szórólap? Nem mondom, te is elkeseredett lehetsz...
|
|
|
Chat
Nov 7, 2005 20:37:35 GMT 1
Post by ruka on Nov 7, 2005 20:37:35 GMT 1
Marle remélem nem az öcsém volt rád ilyen hatással. nem olyan rossz õ, mint amilyennek tûnik...csak kicsit...eleven ^^
|
|
|
Chat
Nov 8, 2005 7:53:48 GMT 1
Post by Alida-Erdogan Atalay Fan on Nov 8, 2005 7:53:48 GMT 1
Hello Elnézést hogy napokig nem írtam de csak néha jutottam nethez de akkor elolvastam az újonnan felkerült írásokat és nagyon tetszettek. Mindekié. Lehet hogy most megint sokára jövök majd addig is sok sikert és ihletet a munkákhoz. Ügyesek vagytok.
|
|
|
Chat
Nov 8, 2005 18:02:41 GMT 1
Post by achris on Nov 8, 2005 18:02:41 GMT 1
Végigpuskáztuk a töri OKTV-t, így marha jól sikerült! ;D
És veletek mi újság?
|
|
|
Chat
Nov 8, 2005 18:19:05 GMT 1
Post by marle on Nov 8, 2005 18:19:05 GMT 1
Achris: Hát... végülis a szórólaposztás nem olyan rossz, dolog, bár télen kissé kellemetlen... ^^" Viszont az órabér hidegben magasabb, mint nyáron, rekkenõ hõségben volt ^^" *utána nézett*
Ruka: nem, nem... Nem miatta van ^^ Úgy általánosságban... ^^" Az öcsiddel való találkozás elõtt se vonzódtam hozzájuk jobban ^^"
|
|
|
Chat
Nov 8, 2005 18:23:14 GMT 1
Post by achris on Nov 8, 2005 18:23:14 GMT 1
Hát, te tudod...
|
|
|
Chat
Nov 8, 2005 20:15:09 GMT 1
Post by Emily on Nov 8, 2005 20:15:09 GMT 1
Öööö.... asszem kicsit elragadtattam magam egy beadandó házidogával kapcsolatban. ' Sikerült a 4 oldalból 10-et csinálni. (apám: 'Mi az istent nyomtatsz, folytatásos kalandregényt!?') A legjobb az egészben, hogy az állítólagos partnerem semmit nem segített benne (nem mintha rábíznék ilyesmit, nem akarom még az ujjlenyomatát sem látni semmin, amire jegyet fogok kapni) és ma jutott eszébe, hogy tennie kéne valamit az ügy érdekében, úgyhogy megkérdezte hogy mit vegyen nekem amiért megcsináltam. ;D *örül az ingyen cuccnak*
|
|
|
Chat
Nov 8, 2005 20:49:38 GMT 1
Post by MarChi on Nov 8, 2005 20:49:38 GMT 1
Hogy nekem miért nem volt soha ilyen partnerem a házikhoz. Remekül tudok ajándékot venni. ;-)
|
|
|
Chat
Nov 8, 2005 20:56:43 GMT 1
Post by achris on Nov 8, 2005 20:56:43 GMT 1
Azért az sem jó, ha az ember túl sokat ír... Nekünk a töritanárunk pl. lazán visszadobná, ha 4 helyett 10 oldalt írnék... Mert sok, és õ nem fogja elolvasni... Végülis, valahol érthetõ, csakhát... Szóval csak óvatosan!
|
|
|
Chat
Nov 8, 2005 20:58:49 GMT 1
Post by Emily on Nov 8, 2005 20:58:49 GMT 1
Á, 3 éve tanít a fickó és marhára nem érdekli, hogy mit csinálsz, amíg csinálod. (= adj be valami ahhoz hasonló izét, amit kért és megvan az 5-ös) Szakmai tárgy, szóval igazából még magát a tanárt sem izgatja.
|
|
|
Chat
Nov 9, 2005 10:12:18 GMT 1
Post by zoska on Nov 9, 2005 10:12:18 GMT 1
Ma önfeláldoztam, hogy másnak jó legyen. Jó fej vagyok. Csak náthás leszek (pont a jófejségem miatt), és azt nem szeretem. És senki nem ért semmit, és nincs értelme a kommentnek, de valahol muszáj volt kicsit levezetni a dolgokat.
|
|
|
Chat
Nov 9, 2005 10:17:29 GMT 1
Post by anneke on Nov 9, 2005 10:17:29 GMT 1
Sziasztok! Na itt lennek ujra megint egy kicsinyeg... Szlovak billentyuzeten irok, azert nincs ekezet... Marle: koszonom a jokivansagokat! Haz epul-szepul, en meg itt nyaralok a nagyszuleimnel, es a nagynenemeknel van net, ugyhogy most kicsit raszabadultam... Mennyi minden tortent veletek, mig nem jutottam ide! Bolhas: nagyon tetszettek a kepek, jo volt a smink is, meg a ruha... A suli-bulik mar csak ilyenek, en is ha ossz-vissz ketton voltam egesz gimi alatt, halalra untuk magunkat, a zene sem volt valami jo, programrol meg ne is almodj... De szerintem mar is elmeny lehetett, hogy igy vegigmentetek a varoson... ;D En utoljara egy Dimmu Borgir koncert kedveert oltoztem boszorkanynak, de sajna, arrol nem keszult kep... Engem mindenki megnez, ha felszallok egy buszra, vagy akarhova megyek, meg akkor is, ha nem vagyok kioltozve-beoltozve... Nem tudom, miert van ez. Hm, azert az a gyerekes sztori, nem semmi! Halloween: eredetileg Samhain-nak hivjak, es kelta unnep volt, ujev. Nem oltoztek be jelmezbe, ugy tudom, hanem ilyenkor voltak a nagy aldozatok, hogy a kovetkezo ev termese jo legyen, meg ilyenkor varazsoltak, meg neztek a jovobe. Mert ugy tartottak - es egyes helyeken Angliaban meg most is - hogy ezen az ejszakan eltunik a halottakat es eloket elvalaszto fal, es ilyenkor konnyebb kommunikalni a szellemekkel. Egyebkent oktober 31-rol nov. 1-re virrado ejszakarol van szo eredetileg. Magyarok ilyenkor nem unnepeltek semmit. Ugy tudom, meg eleink sem. Csak amiota van ez a boszorkanysag-orulet nalunk, azota kezdenek ezek a szokasok itthon is meghonosodni. Legalabbis en ezt vettem eszre. Egyebkent, a halloween-bulizas meg a Balint-nap nekem sem tetszik nagyon. Hiaba, nem vagyok amerika-parti... Meg ugy gondolom, nekunk is vannak szep unnepeink, nepszokasaink. Inkabb azokat kene feleleveniteni. Megasztar: most nem neztem, de ma meg fogom, mert csaladi program lesz... Egyetertek Achrissal, nekem is ez az elovalogatas tetszik benne igazan. Engem mondjuk, nem idegesitenek a benak. Ugyis magukat rohogtetik ki... Tavaly Soma egy ilyennek be is szolt, hogy, dragam, hallottad mar magadat kivulrol? Szerintem, ide eleve azok az emberek jonnek, akik nem rendelkeznek kello onkritikaval, vagy hisznek az elfogult csaladtagjaiknak, ismeroseiknek. Nekem csak az nem tetszik, ha kapnak egy korrekt kritikat, akkor miert sertodnek meg? Nem megmerettetesre jottek ide? Akkor pedig el kene fogadni, amit kaptak, nem? Nekem azok a szimpatikusabbak, akik sajat szammal jonnek. Mert, hogy elenekelnek egy olyan dalt, amit mar elenekelt elottuk valaki jol, ok meg probaljak utanozni, azzal nem adjak onmagukat. Nem tudjak megmutatni, hogy mire kepesek. Meg akkor sem, ha egyebkent jo hangjuk lenne. Kivancsi vagyok az idei eresztesre. Nekem mar a tavalyi dontos csapattal is voltak fenntartasaim... Meg valami a gyerekekrol: fiatalabb koromban en sem tudtam veluk mit kezdeni. Es, hogy oszinte legyek, meg azt se nagyon tudom elkepzelni, hogy milyen anya is leszek en, pedig most aztan mar marhara aktualissa valt... Aztan amikor a baratnomnek megszuletett az elso kislanya kaptam nemi lecket babagondozasbol, de ennek ellenere meg felek kicsit... De ugy gondolom, majd minden megy a maga utjan.
|
|
|
Chat
Nov 9, 2005 14:21:32 GMT 1
Post by achris on Nov 9, 2005 14:21:32 GMT 1
Szia-szia!!! ;D Örülök, hogy látlak, örülök, hogy jól vagy! Neked aztán van türelmed, hogy így visszaolvastál mindent. ^^" Mikor látunk legközelebb? Zos: (Vegyél egy csomag negrót, az hasznos tud lenni. )
|
|
|
Chat
Nov 9, 2005 18:33:57 GMT 1
Post by kinslayer on Nov 9, 2005 18:33:57 GMT 1
Ma önfeláldoztam, hogy másnak jó legyen. Jó fej vagyok. Csak náthás leszek (pont a jófejségem miatt), és azt nem szeretem. És senki nem ért semmit, és nincs értelme a kommentnek, de valahol muszáj volt kicsit levezetni a dolgokat. Csak egy szó: Aspirin+méz... Tuti tipp...
|
|