|
Chat
Oct 30, 2005 14:36:12 GMT 1
Post by ruka on Oct 30, 2005 14:36:12 GMT 1
Neji: ez a sztori cuuukk, önkéntelenül felnevettem, amikor magam elé képzeltem az arcod, amikor megkérdezik, hogy a férjeddel mi van XD
s-so, halloween alkalmából én átváltoztam vámpírhercegnõvé és a õrültebbnél õrültebb spontán benyögéseimmel õrjítettem meg a körülöttem lévõket (akiket nem is kellett, mert már õrültek voltak az alagsori bishi-szellem és a vérfarkas....és akkor még a nyáladzó zombiról nem is esett szó)
|
|
|
Chat
Oct 30, 2005 15:14:15 GMT 1
Post by achris on Oct 30, 2005 15:14:15 GMT 1
Hát, leglább neked jó volt a Halloweened!
|
|
|
Chat
Nov 2, 2005 16:57:23 GMT 1
Post by zoska on Nov 2, 2005 16:57:23 GMT 1
Részemrõl a Halloween ki is merült az itthoni pihengetésben. No buli, emberek is csak elvétve. De hétfõn este pont a temetõ elõtt mentem el éjszaka, és az valami kísértetiesen csodálatos érzés volt. Este írtam, zenét hallgattam és átadtam magam az érzésnek. Csodás volt. Szóval részemrõl jól tellt a Halloween-izébizé. Neji: hehe, szalagavatós képek... Te meg, mint mennyasszony... Bolhás: tetszettek a képek, ügyesek vagytok. A sztori meg... Nem tudom, mennyire nyugtat meg, de én pl félek a gyerekektõl
|
|
|
Chat
Nov 2, 2005 20:30:10 GMT 1
Post by achris on Nov 2, 2005 20:30:10 GMT 1
Még egy ember! Haladunk! Amúgy a konkrét Halloween nekem is jól telt, volt RPG, este meg mindenkit kirúgtam, mert a náthám eluralkodott rajtam, hamar lefeküdtem, betegeskedtem az elmúlt 2 napban... De igazából az ünnepek jól teltek. Holnap meg megyek Laréhoz! ;D
|
|
~doll~
Junior Member
|
Chat
Nov 2, 2005 20:47:31 GMT 1
Post by ~doll~ on Nov 2, 2005 20:47:31 GMT 1
Zoska:.........érdekes... én csak nem bírok velük, de félni a gyerekek tõl? ;D Szerintem inkább halottak napja, mint halloween, mert ez egy újabb olyan ünnep amit Amerikából hoztak be A tökéletes randi pedig épp halottak napján a gyertyákkal kivilágított temetõben a jó...... Nem túl gothi? *körül néz, majd gyorsan elbújik*
|
|
|
Chat
Nov 2, 2005 21:09:21 GMT 1
Post by Emily on Nov 2, 2005 21:09:21 GMT 1
Wow...Megabaromságot nézte valaki? Mennyi idióta ember... Nem tudom, az ilyeneknek nem mondják meg az ismerősei, hogy sz*r hangjuk van és inkább ne égessék magukat? Viszont a hosszú hajú roma srác aki ma tovább jutott két utcányira lakik tőlünk. Majd kiesett a szemem, mikor megláttam. Na, ő tényleg tud, évek óta hűséges rajongója vagyok az együttesének. ;D Milyen kicsi a világ...
|
|
|
Chat
Nov 2, 2005 21:26:55 GMT 1
Post by MarChi on Nov 2, 2005 21:26:55 GMT 1
Elkezdtem nézni, de nekem fájnak az idijóta emberek, és pár perc után feladtam. Majd az elõdöntõktõl beszállok. De azt sajnálom, hogy így a jó produkciókról is lemaradok :-(
|
|
|
Chat
Nov 2, 2005 21:38:49 GMT 1
Post by Kíra on Nov 2, 2005 21:38:49 GMT 1
nálunk nincs tévé jelenleg - kiment a kábelszolgáltató
|
|
|
Chat
Nov 2, 2005 22:22:43 GMT 1
Post by tiril on Nov 2, 2005 22:22:43 GMT 1
waa..borzalmas volt a megaszarság...a végét láttam de fú..fájdalmas...komolyan...nincs otthon egy diktofon v. ilyesmi?Mert egyszer igazán megnyomhatnák a rec pirinyó gombocskát, hátha leesik nekik, nem kéne kínozni másokat a hagjukkal.
|
|
|
Chat
Nov 3, 2005 7:49:00 GMT 1
Post by achris on Nov 3, 2005 7:49:00 GMT 1
Olyanok vagytok! Ebben az egész mûsorban a válogatás a legérdekesebb! Én hála a magasságosnak még egy részt sem láttam belõle, csak részleteket, de azt sokat, mert a család nézi. Meg vagyok róla gyõzõdve hogy a mûsor felesleges és unalmas, fõleg azóta, amit a pápa halálakor csináltak... De ezt a válogatás részt szeretem, olyan vicces! ;D Megszakadok rajta. (Igazából néha sorsközösséget érzek a zsûrivel, bármennyire is unszimpatikus a legtöbb tagja, mégiscsak kritizálok néha én is vagy mi a szösz...) Viszont a világ mégis kicsi! Én a Született feleségeket néztem tegnap este. Azt hittem, hogy valami amerikai szemét lesz... És erre nem! JÓ sorozat, tényleg. Cinikus, titokzatos, és úgy egyáltalán. Tetszik. (És van Charmed 8/6, és végre megtudunk Billyrõl egyet s mást! ;D) Doll: szerintem lehet három dolgot is ünnepelni. (Halloween, Mindenszentek, Halottak Napja) Végülis, miért ne? Szerintem a halloween a buli ideje, a a halottak napja meg egyfajta kegyeleté. A kettõ nálam összefér. (Mellesleg a halloween õsi kelta ünnep, és a boszorkány újév elsõ napja is...) A temetõ meg: De én nem randiznék ott.
|
|
|
Chat
Nov 3, 2005 10:55:18 GMT 1
Post by tiril on Nov 3, 2005 10:55:18 GMT 1
waii..Charmed 8. széria???Fú...felkeltetted az érdeklődésemet, lehet, hogy én is letöltöm...
Én személy szerint nem szeretem az amerikából behozott, majmolós ünnepeket, de ha valaki szereti, hát csinálja, nekem 8. ^^ Fú, temető, éjszaka, köd, misztérium...tökéletes egy jó kis hátborzongató íráshoz..köszi az ötletet *kacsint*
|
|
|
Chat
Nov 3, 2005 12:37:29 GMT 1
Post by achris on Nov 3, 2005 12:37:29 GMT 1
A Charmed 8 az jó! ^^ Ajánlom. Én sem azt mondom, hogy a halloween ünnep! Csak egy alkalom, amikor az ember egy jót bulizhat! Mint a napfordulók, a névnapok, Bálint nap stb. Vagy mint Japánban a karácsony
|
|
|
Chat
Nov 3, 2005 13:16:13 GMT 1
Post by Emily on Nov 3, 2005 13:16:13 GMT 1
Na igen, a megaszarság válogatása egy ideig szórakoztató, de engem olyan 10-15 perc szerencsétlenkedés után kifejezetten kezd idegesíteni a dolog. Akinek nincs egy szemernyi tehetsége sem hozzá, az miért akar énekelni? Mert ha tényleg szereti csinálni, rendben, csinálja otthon. De miért hiszi, hogy mást érdekelni fog a szerencsétlenkedése? Sosem értettem, miért szereti az emberek jelentős része nyilvánosan leégetni magát, csak azért, hogy a tévében lehessen. =/
|
|
KoUsagi
New Member
love me*kiss me *use me
|
Chat
Nov 4, 2005 0:12:33 GMT 1
Post by KoUsagi on Nov 4, 2005 0:12:33 GMT 1
Hát a Halloweent mint beöltözõs amerikaiakat majmolós ünnepet nem szeretem... nem tudom, vmikor tavaly kezdõdhetett ez mert addig nem volt nálunk ilyesmi, vagy én maradtam le róla. Nem mondom, jó poén, mondjuk ha egyszer-egyszer tart beöltözõs helovííín bulit vki poénból, rendben, ezt is ki kell próbálni (megjegyzem, létezik nálunk is beöltözés, farsangnak hívják ), de miért kell felvenni minden sz*r szokást ami "nyugatról" jön? Olyan szép, meghitt ünnep a Mindenszentek meg a Halottak napja... a temetõ csendje, az õszi hideg napsugarak, stb stb.... Szerintem meg kéne õrizni ezt a hagyományt. Megjegyzem, mikor Amerikában voltam 4 éve, én is amerikai módra ültem a halloweent, (beöltözés, csokigyûjtés, majd videózás közösségileg ) dehát az pont arról szólt hogy kipróbálni mit csinál más. Nem is a kipróbálással van a bajom Mo.on se, hanem azzal, hogy elterjed/majmolás/kiszorítja a saját ünnepünket. Huh most konzervatív voltam? Nah amúgy meg meg akartam osztani 1 álmomat... elég félelmetes... szóval illik a témához... Ugyanis egy japán énekes (Hyde a Larukuból) meglátogatott! Mert áll. csinálnak egy TVsorozatot ahol kimegy/kimennek ezek a j-rockerek az emberhez(rajongóhoz) és mindenféle idiótaságot/ökörséget csinálnak. És épp hozzám jöttek ki. Remek. Hyde a szomszéd veteményeskertjében egy wc-n trónolt/pisilt mittomén és nekem kellett kiabálnom neki, JAPÁNUL hogy tûnjön onnan, és ott a kapu, jöjjön vissza mert jön a szomszéd és meglátja. persze ez nem volt folyékony japán nem kell megijedni, csak amolyan álomjapán lol. Aztán meg valami strandra is mentem vele (na nem egyedül)... aztán meg valahogy rámesett v ráestem és bizony ... heh... vicces dolgok is voltak ((16)/R-rated). Ez is azt bizonyítja hogy nem vagyok normális -.-""""""""" Hyde. LOL. Elnézést ha ez most abszolút senkit nem érdekelt, de ha már cset elmondtam mert ezt muszáj volt. Fõleg a sok j-rockerre való tekintettel
|
|
|
Chat
Nov 4, 2005 9:59:42 GMT 1
Post by achris on Nov 4, 2005 9:59:42 GMT 1
Nem voltál konzervatív Azt hiszem, valahol need van igazad. ^^" És az álmod Jobb lenne persze, ha tudnám, ki a szösz az a Hyde... bár... De azért jó is lehetett nem? Úgy értem ha R/16 rating... Én miért nem álmodok ilyet soha?
|
|