|
Chat
Nov 9, 2005 20:15:03 GMT 1
Post by zoska on Nov 9, 2005 20:15:03 GMT 1
Köszi mindenkinek a tippeket, de úgy látszik, elkerül a nátha (köszönhetõen a hirtelen forró fürdõnek és a gyógyteának), de a tippeket elraktározom, mert még jól jöhetnek. Anneke: Jó, hogy minden rendben. Kíváncsian várom, hogy majd az új házból tudósíts
|
|
|
Chat
Nov 9, 2005 20:37:30 GMT 1
Post by Neji on Nov 9, 2005 20:37:30 GMT 1
Nnnnnnnnnnna...csak elõkerültem:S...*majd visszaolvasom, h. ki, hol, és merre... most nincs türelmem/idõm hozzá*
Uh...szal...rengeteg szörnyõ beszélgetés után eljutotunk anyámmal oda, hogy bejelentettem, amint lehetõségem adódik, költözöm. Tehát most, munka, és lakáskeresés megy ezerrel...*meló részben már van...lakás talán lenne is...pénz nincs...* viszont aki többet szeretne megtudni a lakáshitelekrõl...nos az nyugodtan fordulhat hozzám :S ...sõt...a diákhitelrõl is tudok bõvebb felvilágosítással szolgálni :S....
Röviden ennyi. Tehát fogalmam sincs, mi is lesz velem...itthon v. valamerre...stb. Ha itthon, akkor netközelben, ha nem...akkor valszeg nem lesz netem. *örülök, ha 2 suli mellett majd eltom tartani magam valahogy* Viszont ez még odébb lesz...
*el...les más, ezeddig szintén elhagyagolt topikokat is*
|
|
|
Chat
Nov 9, 2005 20:55:56 GMT 1
Post by zoska on Nov 9, 2005 20:55:56 GMT 1
Elõször nem nagyon értettem, hogy ez most jó vagy rossz hír (a mi szempontunkból nyilván rossz, mert kevesebb idõd jut a virtuális életre), de aztán megértettem, hogy ha valaki odáig jut, hogy úgy érzi, hogy költöznie KELL otthonról, akkor ez a legjobb, ami történhet vele. Hát nem lesz könnyû dolgod egyedül, de neked menni fog, Neji. Én nagyon szurkolok.
|
|
|
Chat
Nov 9, 2005 21:01:19 GMT 1
Post by tiril on Nov 9, 2005 21:01:19 GMT 1
Anneke: nagyon örülök neked, és hogy hallatsz magadról. ^^
Neji: egyetértek Zoskával, lehet, hogy így jobb lesz neked. De azért szomorú, hogy idáig fajultak a dolgok *megsimiz Neji buksiját* Drukkolok neked, és remélem minden össezjön úgy, ahogy szeretnéd.
|
|
|
Chat
Nov 9, 2005 21:04:01 GMT 1
Post by Neji on Nov 9, 2005 21:04:01 GMT 1
köszi...*kiteszi a sapkáját..és minden beleesõ 1 Ft-nak örül...hátha összejönne az a 4 milla *
|
|
|
Chat
Nov 10, 2005 12:28:45 GMT 1
Post by anneke on Nov 10, 2005 12:28:45 GMT 1
Neji: szurkolok, hogy minden osszejojjon! Elvileg en is boszifeleseg vagyok... Hatha meg tudlak tamogatni kicsit spiritualisan... Most kuldom, a nagy csillogo energiagomboket... Es kivanok kitartast a lakaskereseshez. Sajnos, tenyleg eljohet egy olyan pont, az ember eleteben, amikor mar csak azon abrandozik, hogy mikor koltozhet el otthonrol... Nekem is volt ilyen. Am, ha majd kulon lesztek rendezodni fognak a csaladi viszonyok... /tapasztalat/ Achris: muszaj megtudni, hogy mi merre hany meter... Jo regen nem neztem mar feletek, erdekelt, hogy kivel, mi van... A haz keszul, mint irtam. Kedvesem folyamatosan tudosit a munkalatokrol. Meg egyelore netkozelben vagyok. Majd megirom, azt is, ha megint nem leszek egy ideig... Zoska: a hazbol magabol egyelore biztos nem fogok tudni jelentkezni. ::)De mar kitalaltam, hol fogom enyhiteni a netelvonasi tuneteimet, ha lesz majd idom... ;D Ugyanis nem messze a hazunktol van egy Muvelodesi haz, es ott, a falut bekapcsolando a halozatba, van netezesi lehetoseg, elvileg ingyen. Majd referalok. Most egyelore meg mindig Szlovakiaban tanyazom. Nagynenemeknel van net. Garazdalkodhatok nyugodtan. ;D Meg egy natha tipp Zoskanak: harsfa es kakukkfu keverek tea melegen. Es sok-sok citrom. Ez mindig segit. Orulok, hogy megsem lettel beteg. En most masztam ki belole masodjara. De egyebkent eleg hulye az idojaras. Itt Eszakon is meleg van. Novemberben! Tiril: udv neked! A te kepeidet hol lehet megnezni a suli-bulirol?
|
|
|
Chat
Nov 10, 2005 13:48:13 GMT 1
Post by tiril on Nov 10, 2005 13:48:13 GMT 1
Hát elméletileg Bolhás tenné fela képeimet, én már elküldtem neki, de eddig szvsz nem nagyon ez foglalkoztatta ^^Ami nem baj, tekintve hogy írtó bénán sikerültek, de azért nószogatom majd.
|
|
|
Chat
Nov 10, 2005 14:21:50 GMT 1
Post by anneke on Nov 10, 2005 14:21:50 GMT 1
Jól van, varok turelemmel... Kivancsi vagyok, te hogy neztel ki.
|
|
|
Chat
Nov 10, 2005 17:40:44 GMT 1
Post by Neji on Nov 10, 2005 17:40:44 GMT 1
Jó sokat dumáltunk, mióta megvan ez a fórum Kíra javaslatára, itt, a 100. oldalon, zárom ezt a topikot, s nyitok egy újat, hátha inkább kedvet kapnak a többiek is a chathez, és nem rémiszti meg õket az az iszonyat post, amit eddig felhalmoztunk *uh...tiszta rémes...elfelejtettem ugyanis örömködni hogy weeeeeeee~~~~~~~~~~~~~ megvan a 100. tag is...de akkor most megteszem... yup-yupp ~~~~~~~~~~~~~~~~ már 106-an vagyunk...és bár igaz, többségében a tagok inkább csak csendes olvasgatók, azért lassacskán csak nõ az aktív tagok száma is *
|
|