|
Chat
Nov 4, 2005 10:31:36 GMT 1
Post by zoska on Nov 4, 2005 10:31:36 GMT 1
Zoska:.........érdekes... én csak nem bírok velük, de félni a gyerekek tõl? ;D Szerintem inkább halottak napja, mint halloween, mert ez egy újabb olyan ünnep amit Amerikából hoztak be A tökéletes randi pedig épp halottak napján a gyertyákkal kivilágított temetõben a jó...... Nem túl gothi? *körül néz, majd gyorsan elbújik* Félek tõlük, mert abszolút nem kiszámíthatóak (pedig hozzá vagyok szokva, hogy egészen jól átlátom magam az emberek reakciói terén), és félek, hogy megbántom õket, vagy fájni fog nekik, ha a karomba veszem õket, és sírni fognak. és ne sírjanak, mert az rossz, azt nem akarom. Na, szóval ennyi. Nyúl vagyok, és imádom a kölyköket, de félek, hogy bántom õket. És jön a kishúgom karácsonyra... Temetõi randi... Hát, én személy szerint imádom a temetõket, de a randi fura dolog. Kényelmetlenek a kövek (ne tessék rosszra gondolni, de õsszebújásra sem alkalmasak, másra meg azért már gondolni sem kéne ). A temetõkrõl jut eszembe: tegnap jöttem el az otthoni temetõ elõtt és még mindig égtek a gyertyák, nekem meg valahogy furcsán katartikus érzés volt a látványuk. Jó hely a temetõ... Békés. És hogy goth-e... Bizonyos körökben az.
|
|
|
Chat
Nov 4, 2005 10:37:20 GMT 1
Post by bolhas on Nov 4, 2005 10:37:20 GMT 1
Nahh jó, én is igazat adok. Mert igaz. De a temető csendje... Ezen azért felkuncogtam. Mondd, ilyenkor hol találsz te csendes temetőt?... Jóhh, hát ostorozzuk magunkat, hogy csak ilyenkor megyünk el a sírokhoz, meg bizonygassuk, hogy neeeem, én gyakran kimegyek ám... Nekem nincs okom gyakran kimenni. Itt van két utcányira, ott fekszik a nagypapám... Három éves voltam, mikor elment. Nem emlékszem rá. És a név, a vérségi kötelék nekem nem jelent annyit, hogy áhítattal gondoljak rá. Nincs miért. Az amerikamajmolás meg... Áhh, nem az a lényeg. Most ennek a bulinak az lett volna a lényege, hogy ... buli. Akkor is, ha beöltözés. Mert mellesleg nálunk farsangkor mindig kitalálnak valami témát, amit muszáj betartani... Igaz, Tiril? Hatvanas évek, aztán az általuk választott film... No mindegy. És lehet, hogy a keltáktól származik, de nem ebben a szörnynek-öltözött-kisgyerekek-visítva-cukorért-rohangálnak-keresztül-az-utcákon formában. Nahh, yeah. És álom: Hyde?... Mondd, mi a francnak ébredtél fel egyáltalán??? Amúgy a múltkor én is hülyét álmodtam. De ezt már nem fogom elmondani... Nahh jó. Megerőszakoltam egy lányismerősömet (((nem, nem közületek van... esetleg ismerhetitek... esetleg))) Áhh, nem is erőszak volt mert élvezte, szóval... Nahh jó, ez minimum (18) és pecsét a homlokomra, hogy elmegyogyis ;D ;D ;D
|
|
|
Chat
Nov 4, 2005 11:49:46 GMT 1
Post by tiril on Nov 4, 2005 11:49:46 GMT 1
weee... .Bolhás...ejnye ejnye...milyen álmaid vannak!!! Jaj..és Hyde-os álom...wow..én tuti nem akarnék felébredni belőle, főleg ha esetleg csatlakozik hozzá még 1-2 jrock sztár... *el ábrándozni és szerezni egy zsákot ->irány Japán és bezsebelem az össze jó bishit, tud valaki egy jó nagy zsákot kölcsönadni??Rengeteg emberke kéne beleférjen ám * :-*rendeléseket jó pénzért felveszek*
|
|
|
Chat
Nov 4, 2005 12:07:57 GMT 1
Post by zoska on Nov 4, 2005 12:07:57 GMT 1
Oh, ezek szerint már egész partizánbanda alapulna itt a fórumról jrocker bishiek jogtalan (részemrõl jogosnak érzem, de szerintem a világ többi része ezzel nem nagyon értene egyet) eltulajdonítása céljából. Ámen! Már csak zsákot, repjegyet, és erõt kell összeszedni, és indulhatunk is. Nekem az is megfelelne, hogy mindenkit bevágnánk a közösbe...
|
|
|
Chat
Nov 4, 2005 12:09:47 GMT 1
Post by zoska on Nov 4, 2005 12:09:47 GMT 1
Most látom csak, hogy 100 regisztrált tagunk van! ;D ;D ;D Hihetetlen.... Nem gondoltam volna, hogy ennyi kommunikatív (?) slasher van az országban. Büszke vagyok. Jó kis társaság vagyunk.
|
|
|
Chat
Nov 4, 2005 14:12:35 GMT 1
Post by kinslayer on Nov 4, 2005 14:12:35 GMT 1
Wow...Megabaromságot nézte valaki? Mennyi idióta ember... Nem tudom, az ilyeneknek nem mondják meg az ismerősei, hogy sz*r hangjuk van és inkább ne égessék magukat? Minden csak önkritika kérdése... az pedig nincsen az embereknek... Gáz, mikor magukat tehetségesnek mondó emberek valami förtelemmel állnak elõ... én végigordítottam az egészet, csak a végére nyugodtam le egy kicsit...
|
|
|
Chat
Nov 4, 2005 15:48:02 GMT 1
Post by achris on Nov 4, 2005 15:48:02 GMT 1
Hát, Zos, meg tudom ezt érteni. Én sem értek a gyerekekhez... Bár Lare kisfia úgy tûnt kedvel... De... hát nem tom. A temetõ jó dolog, de már mondtam... Azt meg nem fogom elmesélni, hogy nekem milyen élményem volt éjszakai temetõben (semmi "más", ahogy Zoska fogalmazta, ennyit azért elárulok...) És a mécseseket is szeretem, de mi nem gyújtunk, mert csak anya katolikus a családban, õ meg utálja... -.- Egyébként én sem gyakran járok ki a sírokhoz. A dédszüleim vannak kint, egy részüket alig ismertem, a dédnagyanyámat meg nem szerettem. Az anyai ági nagyszüleimet szerettem, de olyan régen mentek el, hogy már alig emlékszem rájuk. A nagyapám szokott gyakran kimenni az anyjához, szinte minden héten. Tudom, mennyire fáj neki, de ez már azért nem egészséges valahol... Persze az ember 70 éves ha elmúlt, gondolom, már nem él a mának... Bolhás, igazad van. A kis kelta gyerekek nem "csokit-vagy-csalunk"-oztak. Teljesen igazad van. De itt ugye tényleg a BULIról mint olyanról van szó. Az álmod meg: O.o Wow.... Kicsit meglepett, de ha élvezte, akkor nincs semmi baj ^^ Aki megy Japánba, annak felajánlok egy feneketlen zsákot A tagok meg... Nem hiszem, hogy ezen a fórumon 100 aktív tag lenne. Szerintem kb. 10 aktív, és 15 kevéssé aktív tag van. Honnan veszem? Ennyien szavaztak a cselendzsre. (Ezen szerintem tökéletesen lemérhetõ a fórum aktivitása.) ez persze elég szomorú, dehát, mit van mit tenni... Neji mindenesetre el fog ájulni, régi álma volt ez a 100-as. Ennek örömére majd szólok, hogy küldjön körbe pm-t. Megasztár. Még midnig ez van mûsoron? Az a véleményem, hogy egy csomó embernek nincs önkritikája. (Ez persze nem csak az énekesekre áll.) Így még én is tudok énekelni. Sõt, egy bizonyos hangmagasságon kb. 5 hangot ki tudok tisztán énekelni, így elõfordul, hogy egész szépen elénekelek egy hangsort, ami ezen a tartományon belül van. De én tudom, hogy ez még semmi. Van, aki nem tudja. ^^" Tudjátok, mit hallgatok? Rockosított Candyt... Nem is tudtam, hogy van a gépemen. A francia Rómeó és Júlia mappába keveredett ... Jajj, ne! Moonlight denzetsu rockosítva....!
|
|
KoUsagi
New Member
love me*kiss me *use me
|
Chat
Nov 4, 2005 16:32:20 GMT 1
Post by KoUsagi on Nov 4, 2005 16:32:20 GMT 1
achris: rockosított. Moonlight. densetsu. El se akarom képzelni. Juj. *fül befog* Multkor augy nosztalgiáztunk és SM R-t néztünk... azért azt mert csak az volt De juuuj... Micsoda nosztalgia... De még mindig naon laza szerintem SM rulz 4evaaa! Félelmetes zenékrõl csak annyit hogy mostanság túl sok azumangát néztem (anime, nagyon nagyon beteg és vicces és kawaii) és kábé az az opening megy a fejemben állandóan. Múltkor meg Wedding Peach OP. Amiben az a poén h én azt nem szeretem. Azt egy barátom szereti és ha itt van azt is meg kell hallgatni. Lefáradás. (barát= 20 éves, harmadéves egyetemista... fiú... lol) Más: kijött a SW EP3 DVD-n külföldön!!!! És Mo-on?!?!?!?!?!!? I want my jediiiiiiiiiiiiiiiiiii onegaishimaaaaaasu...... bár lehet h nem merném megnézni mert mert annyira megrázna... félek tõle, mert sztem meglátom Anit és Obit és a) slashficek emlékei bamm b) elbõõõgöm magam. Ja és Padme... mwhaaaaaaaaaaaaaaaaaa....*zokog* na jó off. Már megin random vagyok. És fangirl.
|
|
|
Chat
Nov 4, 2005 16:57:11 GMT 1
Post by Emily on Nov 4, 2005 16:57:11 GMT 1
Most látom csak, hogy 100 regisztrált tagunk van! ;D ;D ;D Hihetetlen.... Nem gondoltam volna, hogy ennyi kommunikatív (?) slasher van az országban. Büszke vagyok. Jó kis társaság vagyunk. Uff. ;D *grouphug*
|
|
|
Chat
Nov 4, 2005 18:19:17 GMT 1
Post by achris on Nov 4, 2005 18:19:17 GMT 1
Jó a Moolight densetsu! Tényleg jó lett, bár meglepett.
Wedding peach O.o Azt én is szerettem kis koromban.
És Sailor Moon rulez!!! ;D Én imádom. Nem tudok kinõni belõle.
|
|
|
Chat
Nov 5, 2005 9:28:09 GMT 1
Post by Lare on Nov 5, 2005 9:28:09 GMT 1
A.Chris... szeret a fiam... hehehehe... azóta is emleget...
|
|
|
Chat
Nov 5, 2005 9:34:12 GMT 1
Post by Emily on Nov 5, 2005 9:34:12 GMT 1
Tőlem valamilyen oknál fogva félnek a gyerekek... ^^; Húgom kis barátai meg rendszeresen csókolomoznak. -_-
|
|
|
Chat
Nov 5, 2005 10:47:09 GMT 1
Post by achris on Nov 5, 2005 10:47:09 GMT 1
Szeret? Te jó ég, oda az imázsom! ^^"
|
|
KoUsagi
New Member
love me*kiss me *use me
|
Chat
Nov 5, 2005 23:06:08 GMT 1
Post by KoUsagi on Nov 5, 2005 23:06:08 GMT 1
heee... a gyerekek aranyosak KIVÉVE MIKOR IDIÓTÁK ÉS NEM FOGADNAK SZÓT HANEM ÖLIK EGYMÁST MEG VISSZAKAPCSOLGATJÁK A TÉVÉT.... khemm. Magyarra lefordítva, van egy 7 és egy 12 éves hugom, és én vigyáztam rájuk délutántól este fél 10ig. És mind a kettő ellenkezős korszakában van. Miaz h ellenkezős, IDEGESÍTŐ. Na. Különben én télleg szeretem a gyerekeket de megesik hogy nem bírom cérnával ha a türelmemet próbálgatják. És akkor hujuj. Múltkor apám barátjának a tündéri kisfiával játszottam viszont, és nagyon jól összehaverkodtun, autókáztunk, meg lépcsőztem vele, meg futkároztunk... az a gyerek mondjuk nem tud megállni 1 pillanatra se de iszonyatos nagy élmény ahogy elfogad a pici gyerek és mosolyog rád és odaadja az autóját, vagy megfogja a kezed... haaajh... 100 slasher a fórumon... WHOOO! Éljenéljen!
|
|
|
Chat
Nov 7, 2005 18:46:32 GMT 1
Post by achris on Nov 7, 2005 18:46:32 GMT 1
Képzeljetek, úgyfest gyerekfelvigyázó leszek. ÉN. Nos, úgy néz ki, eljutottam a "pénzért mindent" állapotig. Mondjuk jelenleg nem aktuális még a meló, de ha mindegy jól megy, az lesz, és 1000 HUF/órát hoz, szóval ;D Remélem, legkésõbb november végéig lesz legalább egy-két alkalom. Egyébként élek, fáj a hátam, de kezdek hozzászokni. Semmit nem készültem töri OKTV-re, nincs meg a kötelzõ irodalom, és holnap lesz... O.o Kicsit kivagyok, de sebaj. Mozgalmas hetem lesz. Jah, és japán nyelvi szónokverseny, most szombaton 11:00-tõl a Japán Nagykövetségen. Aki teheti, jöjjön el, meg fogja érni. (/me kabátelvevõ ember lesz... ::gúúúú:: )
|
|