|
Post by tiril on Oct 7, 2005 21:15:59 GMT 1
Eh...igen..mintha a számból vetted volna ki a szót ^^Amúgy Hunter jófej srác....én nagyon csípem...
|
|
|
Post by brigichan on Oct 7, 2005 21:41:49 GMT 1
Úristen, rájöttem, ki ez a Kristóf... Ezt most nem mondjátok komolyan, ugye? Az egy akkora szánalmas alak, hogy ki tudnának vele kergetni a világból. Nehogymár egy ilyen idiótát betegyenek egy ilyen kultikus sorozatba...!
|
|
|
Post by tiril on Oct 8, 2005 9:35:40 GMT 1
"Októberben viszont nemcsak a folyatatás jön, hanem a ParaRadio és a radioCOOL meleg magazin-műsora, a Mások is, mely természetesen nagy hangsúlyt fektet nemcsak a meleg társadalom problémáinak felkutatására, hanem célul tűzte ki a heteroszexuálisok sztereotip hozzáállásának felszámolását a homoszexuálisokkal szemben.
Nemrég adtuk hirül, hogy a sorozat három szereplője hazánkba érkezik. Sok kérdés érkezett azóta szerkesztőségünkbe és ezekre szeretnénk most válaszolni.
Az eredeti tervek szerint nem a radioCOOL hanem egy külső cég kereste fel a "Fiúkat", és kezdte el szervezni a Magyarországra jövetelüket, egy Queer as Folk mozimaratonra diszvendégként, viszont a rendezvény elsősorban anyagi okok miatt késöbbi időpontra került. Irásbeli igéretet kaptunk arra, hogy még idén eljönnek a fiúk, és a rendezvény is meg lesz tartva. Addig is kitartás, nézzétek a COOL Tv-t, hallgassátok meleg műsorainkat és amint biztosat tudunk, értesitünk benneteket itt a honlapon." Ez most jelent meg aradiocool honlapján.....WAAAAAAAA:::BÁRCSAK IGAZ LENNE!!!!!!!
|
|
|
Post by Anaina on Oct 8, 2005 11:13:48 GMT 1
látom bepunnyadt a topic!ezt nem hagyhatom! szóval állítólag Gale Harold(Brian) és Randy Harrison(Justin) vmikor idén jönnek kis hazánkba! ez még nem tuti,úgy olvastam! Na erről a cikkről beszéltem én is Tiril, ebben a hozzászólásomban. Ezek szerint megint feltették Hát nem tudom...
|
|
|
Post by tiril on Oct 8, 2005 12:05:25 GMT 1
Eh...volt egy előző cikk is...amit aztán levettek...és a radiocool kussolt, mint állat....és senki semmit nem tudott erről a dologról...és vagy tegnap, vagy ma ez a cikk került fel a honlapjukra....Istenem...annyira annyira jó lenne, ha igaz lenne....*ábrándos tekintet* Eh....ha jönnek, vinnem kell majd repülősót, mert tuti beájulok ~_^*20 cm-vel a föld felett lebeg*
|
|
|
Post by brigichan on Oct 8, 2005 12:55:45 GMT 1
Ah... erre nincsenek szavak. ;D
|
|
|
Post by bes on Oct 10, 2005 15:01:46 GMT 1
Úristen, rájöttem, ki ez a Kristóf... Ezt most nem mondjátok komolyan, ugye? Az egy akkora szánalmas alak, hogy ki tudnának vele kergetni a világból. Nehogymár egy ilyen idiótát betegyenek egy ilyen kultikus sorozatba...! Ha jól tudom, buddhista... vagy mi. Szerintem ez sok mindent megmagyaráz... (Értsétek a legjobb értelemben!)
|
|
|
Post by brigichan on Oct 10, 2005 16:18:04 GMT 1
A fülcimpám bánja, hogy buddhista, hogy õszinte legyek... Akkor is egy idegesítõ, ostoba ember.
|
|
|
Post by bes on Oct 10, 2005 16:23:58 GMT 1
A fülcimpám bánja, hogy buddhista, hogy õszinte legyek... Akkor is egy idegesítõ, ostoba ember. Drága vagy! Az idegesítõvel egyetértek (engem a modora és a kenetteljessége zavar borzasztóan, de azt a buddhizmussal magyaráztam, és arra a következtetsére jutottam, hogy a vallásba és az életfelfogásba nem szólok bele), az ostobát nem tudom megítélni, de elfeledkeztünk a legfontosabbról: Hogy lehet szinkronhang, ha egyszer olyan furán beszél???!!
|
|
|
Post by brigichan on Oct 11, 2005 11:22:29 GMT 1
Hogy lehet szinkronhang, ha egyszer olyan furán beszél???!! Na igen, nékem is az affektálásával meg az erõltetett, buta poénjaival van bajom. Nem is értem, hogy díjazhatja valaki az ilyesmit. Ugyanolyan bohócot csinál belõle a Viva, mint Gyõzikébõl az RTL. Persze lehet, hogy egy filmszerep teljesen már hangot/stílust hoz majd ki belõle... De ez csak feltételezés. Részemrõl olyan mély az ellenszenv, hogy lerúgom a tévét a helyérõl, ha egy epizódban õ fog megszólalni...
|
|
|
Post by tiril on Oct 11, 2005 13:33:34 GMT 1
1 epizódban? ???Végig fog Hunter játszani.....khmm...áruljátok már el, ki ez a Kristóf?Mit szonkronizál még?Miben játszott?
|
|
|
Post by Anaina on Oct 11, 2005 13:56:00 GMT 1
Hunter csak néhány részben fog játszani, nem végig, szomrú de így van. Pontosan a 3. évad 10-14, és a 4. évad első részében.
|
|
|
Post by Anaina on Oct 11, 2005 14:00:13 GMT 1
1 epizódban? ???Végig fog Hunter játszani.....khmm...áruljátok már el, ki ez a Kristóf?Mit szonkronizál még?Miben játszott? Az Inuyashában is szinkronizált, de azt nem tudom kit, mert nem ismertem fel a hangját. Meg játszott az Argoban is. Ő játszotta Orpheust, aki meglépett a fiú együttesből.
|
|
|
Post by brigichan on Oct 11, 2005 14:40:29 GMT 1
1 epizódban? ???Végig fog Hunter játszani.....khmm...áruljátok már el, ki ez a Kristóf?Mit szonkronizál még?Miben játszott? A viva tv szõke mûsorvezetõje. 1-2 éve lehet náluk... Azt a mozis mûsorukat szokta vezetni... meg még biztos mást is... de a mozisat tuti...
|
|
|
Post by MarChi on Oct 11, 2005 16:54:53 GMT 1
Hunter csak néhány részben fog játszani, nem végig, szomrú de így van. Pontosan a 3. évad 10-14, és a 4. évad első részében. Hát ennél azért egy kicsit többen láttam. Állandó szereplõ lesz az 5. évad végéig. Igaz, pár részre el-eltûnik majd, de ha más nem is, a hiánya jelen lesz.
|
|