|
Post by kinslayer on Aug 29, 2005 9:05:37 GMT 1
Szia Alida!!! Na, ez kellett még nekem mára!!! Heheheheheheh...
|
|
|
Post by Alida-Erdogan Atalay Fan on Aug 29, 2005 9:31:55 GMT 1
Szia Alida!!! Na, ez kellett még nekem mára!!! Heheheheheheh... --------------------------------- Nem Értelek!
|
|
|
Post by kinslayer on Aug 29, 2005 9:47:19 GMT 1
Szia Alida!!! Na, ez kellett még nekem mára!!! Heheheheheheh... --------------------------------- Nem Értelek! Nagyon örülök, na!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Istenkirály ez a kép...
|
|
|
Post by Alida-Erdogan Atalay Fan on Aug 29, 2005 10:53:57 GMT 1
--------------------------------- Nem Értelek! Nagyon örülök, na!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Istenkirály ez a kép... ------------------------------ Ok leeset.Szivesen. Egyébként ha tényleg jó képeket akarsz látni ide menj mert ma került fel pár rajz.Van köztük Brian-os is. www7.online.rtlklub.hu/hozzaszolas.php?topicid=37463&forumid=214Csak lefelé menj. ;D
|
|
|
Post by kinslayer on Aug 29, 2005 12:35:23 GMT 1
Drága ember vagy te Alida...(csorog a nyála, és tapad az általad adott linkre)
|
|
|
Post by tiril on Aug 30, 2005 9:17:11 GMT 1
Hy!!Visszajöttem a nyaralásból és mit találok itt????Egy csomó képet amiből egy csomó nekem nincs is meg ) Amúgy Eathen írtó jó pasi...és cuki meg minden.....de UTÁLOM.....amúgy van valaki, aki látta az 6-ös széria legutolsó részét? ?Azaz az egész sorozat leguccsó részét....mert avval szivesen dumálnék egy kicsit.....
|
|
|
Post by Alida-Erdogan Atalay Fan on Aug 30, 2005 9:56:39 GMT 1
Pár képecske mindenki nagy örömére. --Hogy is hívják ezt a pasast? ---Ezt a képet egy arab oldalról szedtem le. --Emlékesztek ez Brian lakásának a falán volt kint ha jók az emlékeim. --A kis Justin ;D www.queerasfolkfans.cjb.net/ ----Érdemes benézni érdekes dolgok vannak fent.De alap spanyol jó ha van. Na holnap megint jövök nektek pár képpel addig is legeltessétek szemeiteket. Remélem minden betette.
|
|
|
Post by bes on Aug 30, 2005 10:43:40 GMT 1
Davidnek hívták… Amit beraktál az tõle a kedvenc részem… A színész Chris Potter, játszott a Kung Fu-ban is. És abban a sorozatban is megslashelték a karakterét. Bár ezek a képek talán a másik QaF témába illenek...
|
|
|
Post by Alida-Erdogan Atalay Fan on Aug 30, 2005 12:05:42 GMT 1
Davidnek hívták… Amit beraktál az tõle a kedvenc részem… A színész Chris Potter, játszott a Kung Fu-ban is. És abban a sorozatban is megslashelték a karakterét. Bár ezek a képek talán a másik QaF témába illenek... --------------------------- Hello Ja tényleg igen õ játszott a Kung-Fu-ba.Tudtam hogy valahonnan ismerõs de hogy honnan arra nem tudtam rájönni. Akkor el lehet mondani hogy Chris Potter jó slash alany. Kattintsatok a linkre.Remek kis animáció került fel ide: www7.online.rtlklub.hu/hozzaszolas.php?topicid=37463&forumid=2147747-es hozzászólás Szeder-tõl.
|
|
|
Post by quiet on Sept 11, 2005 17:46:08 GMT 1
:(Sziasztok nos ma csak ezt sikerült találnom de igyekezni fogok. ;D ;D Brian: Oh, ez a kép nagyon cool-os! Igaz, hogy a szobám falán már három klassz kép szerepel Brian-rõl (és Brian/Justin párosról), de ez lesz a negyedik!!!!! Remélem, sikerült átpakolnom néhány hozzászólással elõbbrõl, még nem csináltam ilyet. Tudjátok, én vagyok gépügyileg a S.O. (= Sötétség Országa). Ja és KÖSZI EZT A KIRÁLY KÉPET, HOGY LÁTHATOM ÉS KINYOMTATHATOM!!!
|
|
|
Post by brigichan on Sept 12, 2005 13:36:03 GMT 1
Hát tényleg elég odavágós...
|
|
|
Post by Alida-Erdogan Atalay Fan on Sept 12, 2005 20:09:45 GMT 1
Szívesen!Örülök ha gyarapíthatom egy rajongó gyûjteményét. Tudom mostanában nem raktam be új képeket de ami késik nem múlik.Talán holnap.Sõt biztos.
Na most lépek mert álmos vagyok. Sziasztok.
|
|
|
Post by Alida-Erdogan Atalay Fan on Sept 13, 2005 5:15:54 GMT 1
|
|
|
Post by Alida-Erdogan Atalay Fan on Sept 13, 2005 5:24:05 GMT 1
|
|
|
Post by brigichan on Sept 13, 2005 17:59:27 GMT 1