|
Post by Neji on Aug 8, 2005 10:12:20 GMT 1
|
|
|
Post by bes on Aug 8, 2005 10:19:18 GMT 1
Na jó... a civil életben nem vagyok képben... Azt is most tudtam meg, hogy az Emmett-et és a Justint játszó színész tényleg meleg... De a tény azért jólesik egy mezei slasher lelkének...
|
|
|
Post by Anaina on Aug 10, 2005 12:04:10 GMT 1
sziasztok!én teljesen új vagyok itt!viszont qaftémában igencsak jártas
|
|
|
Post by Anaina on Aug 10, 2005 13:21:23 GMT 1
igen justin(Randy Harrison),Emmett(Peter Paige),Ben(Robert Gant) és Vic bácsi(Jack Wetherall) melegek valójában
|
|
|
Post by tiril on Aug 10, 2005 14:03:49 GMT 1
Emett is???WAaaa...ez new hír. Én elkötelezett slasher vagyok meg minden, életben is írtó csípem a melegeket, na de Randy Harrisont így "elvenni" a női nemtől......nem ér.....a leghelyesebb pasik ált. melegek. Amúgy meg én legalábbis annyira nem veszem be hogy Brian (Gale Harold) hetero....számomra hihhetetlen, hogy valaki ennyire jól játsza a meleget....ennyire azért nem jó színész....bár ez csak az én szerény véleményem...
|
|
|
Post by Anaina on Aug 11, 2005 8:52:34 GMT 1
ezzrl én is így vagyok,de gale szentül állítja!de számomra kicsit hihetetlen,szerintem minimum bi
|
|
|
Post by tiril on Aug 11, 2005 9:52:46 GMT 1
Hát....szerintem csak kamuzik.....túlságosan nagyratörő és félti a karrierjét és nem vállalja fel....szvsz...mert hasonlítsuk csak össze Hal Sparks-szal (aki szerintem ugyancsak nagyon jó színész)arról a csávóról egyzseűen üvölt, hogy hetero....pedig nagyon igyekszik a szentem )ehhez képest Gale.....hmmm.....akkor sem hiszek neki
|
|
|
Post by zoska on Aug 11, 2005 10:45:17 GMT 1
Szerintem Gale olyan mély toleranciával beszél a melegekrõl, hogy ha õ is az volna, akkor azt elismerné nyílvánosan is. Az viszont biztos, hogy tapasztalatból mondja, hogy nem meleg, tehát próbálhatta már a dolgot, és nem szimplán elzárkózik elõle. Feltételezem, hogy nála nem a dolgok testi része hibádzana elsõsorban (lévén végigcsinált nagyon durva szexjeleneteket a kamerák elõtt, tehát valószínûleg nem undorodik a férfitesttõl), hanem a kapcsolatok lelki oldala. Annak meg, hogy ilyen „hiteles” valószínûleg az az oka, hogy árad abból a pasiból a szex, nincs mit tenni.
|
|
|
Post by bes on Aug 11, 2005 11:54:14 GMT 1
|
|
|
Post by Anaina on Aug 11, 2005 12:04:40 GMT 1
jó kis kép!
|
|
|
Post by zoska on Aug 11, 2005 12:08:12 GMT 1
A két egymást ölelõ srác melyik sorozatban szerepel? Csak mert biztos, hogy láttam õket valahol, de nem tudom betájolni, hogy mi volt a sorozat címe.
|
|
|
Post by Anaina on Aug 11, 2005 12:09:59 GMT 1
az egyik srác a melegítőből van a másik viszont nagyon Justinos,csak barna hajjal
|
|
|
Post by bes on Aug 11, 2005 12:21:51 GMT 1
Igen... A sötétebbik Melegítõs, a lakberendezõ, de Justinra még én sem ismertem rá... Csak olyan szépen összegyûjtöttek mindenkit... Majdnem mindenkit...
|
|
|
Post by Anaina on Aug 11, 2005 12:29:28 GMT 1
kit hiányolsz beside?mert úgy érzem hiányolsz valakit
|
|
|
Post by bes on Aug 11, 2005 12:36:39 GMT 1
kit hiányolsz beside?mert úgy érzem hiányolsz valakit Hááát... A QaF-bõl lehetnének sokkal többen is... És spec örülnék egy Emmet-nek mert elképesztõen tud kinézni... Fõleg, hogy a Will és Grace-bõl (szintén szívem csücske show) a teljes néygest megörökítették, és a Fab5-bõl is csak kettõt látok, az L World szereplõibõl viszont lehetne kevesebb is, mert 3 az sok. Na jó, nem sok, de õket nem ismerem... Postolhatnékom van... Küldöm a többit is...
|
|