|
Post by Anaina on Aug 11, 2005 13:25:53 GMT 1
örülök hogy tetszik!
|
|
|
Post by zoska on Aug 11, 2005 15:24:25 GMT 1
az egyik srác a melegítőből van a másik viszont nagyon Justinos,csak barna hajjal Nem-nem, õk valami Buffy-szerû sorozatban szerepeltek, amit nálunk nem adtak, de majd megkeresem, hogy mirõl is lehet szó.
|
|
|
Post by Anaina on Aug 11, 2005 15:42:23 GMT 1
thom filicianak hívják,ő lakberendező,ez tuti!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Post by BessideBacard on Aug 11, 2005 15:42:29 GMT 1
az egyik srác a melegítőből van a másik viszont nagyon Justinos,csak barna hajjal Nem-nem, õk valami Buffy-szerû sorozatban szerepeltek, amit nálunk nem adtak, de majd megkeresem, hogy mirõl is lehet szó. Ha jol tudom a szereplok a Melegito c. reality/atvaltoztato showbol, a Qafbol, az L World c. sorozatbol, a Will es Ggracebol es meg valamibol vannak, de azt nem tudom. A jobb otlet hijan Justinnak gondlt sracot a melegitos lakberendezo, valami Tom oleli...
|
|
|
Post by BessideBacard on Aug 11, 2005 15:45:06 GMT 1
Akkor Filicia... en csak Jay Rodriguez nevet tudtam megjegyezni... Pedig meg Csillagkapu crossover fanfictiont is olvastam roluk...
De ez mar off
Bocs
|
|
|
Post by BessideBacard on Aug 11, 2005 15:49:49 GMT 1
Megvan ra van irva a feketere Boy meets boy Ha jol tudom, parkereso realityshow, de nem bizt...
Viszont a fekete kepen Brian labanal, az ugye nem Ted? Hasonlit, de tul jol nez ki....
|
|
|
Post by BessideBacard on Aug 11, 2005 15:51:31 GMT 1
A fekete kepre ra van irva... Tenyleg Justin...Jol elcsufitottak...
|
|
|
Post by tiril on Aug 11, 2005 18:05:56 GMT 1
Justin? ???PFú de elcsúfították a szép kis arcát......amúgy az tényleg Ted Brian lábánál....az 5-ös szériában egész jól néz már ki Ted is.....meg Emett is......Justin is....egyszóval avalahoyg mind megszépülnek szvsz...
|
|
|
Post by Anaina on Aug 11, 2005 20:22:07 GMT 1
igen az tényleg Ted!és tényleg nagyon jól néz ki!Mondjuk én mindig bírtam őt!!!de a fő kedvenc Emmett!Anyukám csak tündérkének hívja és nagyon imádja!Amúgy Anyukám nagyon nagy qaf fan,szerintem ha kicsit Debbie típus
|
|
|
Post by tiril on Aug 12, 2005 9:40:38 GMT 1
De jó neked.....az én anyám mindig avval cikiz, hogy "már megint azokat az undorító buzikat nézed"? grrr...iylenkor kissé dühös tudok lenni rá...
|
|
|
Post by Alida-Erdogan Atalay Fan on Aug 12, 2005 10:19:30 GMT 1
Hát eddig csak pár részt láttam és mikor anyám megtudta elkezdtünk errõl beszélni.Õ mindig azt mondta nekem és mondja most is mikor felhozom a témát:Kislányom nekem már nem tudnak újjat mutatni. Na bumm neki. A férjem meg ki tudna futni a világból mikor mondom neki na én nézek egy kis Fiúk a klub-bólt. Na akkor neki vége kiszalad a szobából de van hogy simán átkapcsol máshova.Vagy nem engedi hogy felevegyem mert szerinte ez egy nagy baromság. Na jó befejezem. Amikor tudom nézem.Tényleg hol tartanak most?
|
|
|
Post by Anaina on Aug 12, 2005 10:30:27 GMT 1
Tegnapelött befejezték az ismétlést, most kis szünet jön, és folytatják.
|
|
|
Post by brigichan on Aug 12, 2005 12:30:19 GMT 1
Áh, micsoda képek, thanx értük! És ha már megszépülés... Imádom, hogy Justin haja egyre hoszabb...
|
|
|
Post by tiril on Aug 12, 2005 21:10:48 GMT 1
Igen, iylen hosszú hajjal a legcukibb........de ő mindig jól néz ki......olyan édes......napsugár mosolyú
|
|
|
Post by brigichan on Aug 13, 2005 9:05:55 GMT 1
Igen... *sóhaj* ... édes... nagyon édes... *droolz*
|
|