|
Post by bes on Jul 20, 2005 11:20:03 GMT 1
Na ugye! Én mondtam, hogy Kinsey! Nem véletlenül dobálják szét a GLAAD díjakat sem! Eegyszerűen gyönyörűek, és szerintem Liam nem tud megöregedni! Más: Kinek, mi a véleménye a Natural Nylon produkciós cég édeshármasáról? Mármint: Johnny Lee Miller, Jude Law, de főleg Ewan McGregor így, egy kupacban? (Sadie Frostot ne számítsuk!)
|
|
zsu
Junior Member
|
Post by zsu on Jul 20, 2005 13:19:24 GMT 1
Más: Kinek, mi a véleménye a Natural Nylon produkciós cég édeshármasáról? Mármint: Johnny Lee Miller, Jude Law, de főleg Ewan McGregor így, egy kupacban? (Sadie Frostot ne számítsuk!) Hát Jude-ból most egy picit ki vagyok ábrándulva a viselkedése miatt.. igaz õ is csak pasi.. szal mit várjon az ember.. (attól függetlenül azért nem tudnék nemet mondani neki ) Johnny és Ewan viszont és így hárman.. de fõleg a Ewan/Jude párosítás. Tényleg Ewan megnevelhetné már ezt a barmot.. ez remek slash alap lenne..
|
|
|
Post by bes on Jul 20, 2005 14:01:33 GMT 1
Hát Jude-ból most egy picit ki vagyok ábrándulva a viselkedése miatt.. Nem akarok off lenni, de: Eegyébként hármuk közül Ewan a legaranyosabb, Jude inkább csak szép... Én Ewanról egészen sokáig azt hittem, hogy négy ember, olyan kaméleon... aztán leesett.
|
|
zsu
Junior Member
|
Post by zsu on Jul 20, 2005 14:11:44 GMT 1
|
|
|
Post by BessideBacard on Jul 20, 2005 14:18:24 GMT 1
|
|
zsu
Junior Member
|
Post by zsu on Jul 20, 2005 14:24:56 GMT 1
Ez tetszett, merci a linkért! Én is valahogy így képzelem el a kapcsolatukat. Bár azért Ewan-t sem kell félteni.
|
|
|
Post by bes on Jul 20, 2005 14:27:27 GMT 1
Ez tetszett, merci a linkért! Én is valahogy így képzelem el a kapcsolatukat. Bár azért Ewan-t sem kell félteni. Nnem is fféltem. Õ egy zseni!
|
|
|
Post by nigellanoir on Jul 20, 2005 15:53:06 GMT 1
Nem láttam még.. nem is akartam megnézni, de ezután.. Meg kéne nézni, hogy megy-e még vhol? Btw, enyje-benyje Jude... Te kis Júdás. Dehát mit várt Sienna, miután a feleségét is otthagyta? Na ok, off vége.
|
|
|
Post by brigichan on Jul 22, 2005 13:25:04 GMT 1
Ah, te jó ég. Adják még ezt a filmet? ;D *látni-akarjaaaaaaaa*
|
|
KoUsagi
New Member
love me*kiss me *use me
|
Post by KoUsagi on Nov 3, 2005 23:45:55 GMT 1
OMG! OMG! a) miért nem találtam meg eddig ezt a topikot?! b) miért halt beee?!?!?! Mindenki elment SW RPSt írni/olvasni?! Nade hogy konkrétan: Hayden + Ewan = ... ....... ........... *nem találja a szavakat* túúúúúúúl szép szinta hogy igaz legyen.... de télleg. És még hogy õk adják a nép alá a lovat, kész szemtelenség Lefogadom hogy otthon titokban felmásznak a netre és elolvassák a saját slasheiket. Vagy akár közösen is... Huuuhuhuhu, ez akár egész jó kis RPS alap lehet... hnnn... btw, végülis írt már valaki valami szépet, mármint ebben a témában, csajok? Az angol cuccok amiket én találtam, fõleg a livejournal-en voltak... és ált. tündériek... simán google-el kerestem rá, mer miért ne WAAAH és most kénytelen vagyok angol irodalom esszét írni szal byez---
|
|
|
Post by brigichan on Nov 13, 2005 8:09:49 GMT 1
|
|