|
Post by nigellanoir on Jun 30, 2005 20:44:56 GMT 1
Ma már nem lesz idõm rá, de holnap el fogom. ;D ;D ;D Tnx! Az írással kapcs.: még mindig gyûjtöm az ötleteket és ingadozom... várom a személyt, aki eldönti, hogy melyik legyen. ^_^
|
|
|
Post by brigichan on Jul 1, 2005 10:12:00 GMT 1
naná.. és ez a hülyegyerek meg adja alájuk a lovat..mer gyakorlatilag azt mondta hogy csak Ewan házassága meg a tény hogy gyerekei vannak áll kettejük közt.. ;D Igen, ezen már nekem is pörgött kicsit az agyam.... De én már nem is csodálkozom. Ewan hogy kommentálta az esetet? Õ még nagyobb állat szokott lenni... BTW, mijezasok új szmájli? Édesek, nem azért, csak meglepõdtem.
|
|
|
Post by tiril on Jul 1, 2005 13:09:22 GMT 1
Jaj...én nem győzök ámélködni és a szegény klaviatúrámról törölgetni anyálam a videók meg képek láttán....ohh... *olvadozó sóhaj* én is úgy vagyok vele, hogy MINDENKIT kivétel nélkül szeertek...az egészet, úgy ahogy van.....csak egy ember hiányzik aki a kedvenceim közé tartozik...liem neesont...aza qui-gont...de hát ő sajna megahlt... (
|
|
|
Post by brigichan on Jul 1, 2005 13:21:29 GMT 1
Jaj...én nem győzök ámélködni és a szegény klaviatúrámról törölgetni anyálam a videók meg képek láttán....ohh... *olvadozó sóhaj* én is úgy vagyok vele, hogy MINDENKIT kivétel nélkül szeertek...az egészet, úgy ahogy van.....csak egy ember hiányzik aki a kedvenceim közé tartozik...liem neesont...aza qui-gont...de hát ő sajna megahlt... ( Figy, írj egy ficet, amiben valahogy visszahozod! (á lá szellemalakú Ben vagy Yoda) A Star Wars Infinitiesek-történeteknél amúgy sincs jobb és kreatívabb dolog!!
|
|
zsu
Junior Member
|
Post by zsu on Jul 1, 2005 15:43:38 GMT 1
Ewan hogy kommentálta az esetet? Õ még nagyobb állat szokott lenni... Ewan-rõl nem tok hogy kommentálta volna.. de biztos hozta volna a formáját.
|
|
|
Post by nigellanoir on Jul 1, 2005 16:03:49 GMT 1
Ewan-rõl nem tok hogy kommentálta volna.. de biztos hozta volna a formáját. Persze, hogy nem kommentálta az esetet... azért a feleségét is szereti még, gondolom... :-*Bár úgy hallottam, miután körbemotorozta a fél világot, válságba került a házassága... Ki tudja, kinél keresett vigaszt... Tiril: most hogy mondod... Liam/Ewan slasht látott már valaki?
|
|
|
Post by tiril on Jul 1, 2005 16:56:36 GMT 1
liam/ewan vagy qui-gon/obi van?Mert én csak az utóbbiból láttam slasht....
|
|
zsu
Junior Member
|
Post by zsu on Jul 1, 2005 17:02:27 GMT 1
Bár úgy hallottam, miután körbemotorozta a fél világot, válságba került a házassága... Ki tudja, kinél keresett vigaszt... Tiril: most hogy mondod... Liam/Ewan slasht látott már valaki? jah, de aztán túljutottak rajta.. viszont Ewan megint tervez egy motoros utat Afrikába, és nem tudom hogy ezt a kapcsolatuk már túl fogja-e élni.. sebaj... Charlie nevû haverja, akivel motorozott, megvígasztalja majd. jó fej az a pasi is nagyon. Liam/Ewan? eww.. (amúgy 1000% hogy létezik ez a párosítás is)
|
|
|
Post by nigellanoir on Jul 1, 2005 17:05:54 GMT 1
jah, de aztán túljutottak rajta.. viszont Ewan megint tervez egy motoros utat Afrikába, és nem tudom hogy ezt a kapcsolatuk már túl fogja-e élni.. sebaj... Charlie nevû haverja, akivel motorozott, megvígasztalja majd. jó fej az a pasi is nagyon. Liam/Ewan? eww.. (amúgy 1000% hogy létezik ez a párosítás is) Jó... egyértelmû, hogy menekül a nõtõl.. rájött, hogy a pasik szebbek és szexibbek.. lmao... mondjuk Hayden társaságában erre tuti nem volt nehéz rájönni. Btw, who teh f**k is Charlie? Valami színész? Miért, Liam jó bõr ahhoz képest, hogy öreg pasi. Amúgy egy Liam/Hayden is érdekelne.
|
|
zsu
Junior Member
|
Post by zsu on Jul 1, 2005 17:12:06 GMT 1
váá fúúúj.. Liam/Hayden.. ha már mindenképpen meg akarod slashelni ezt az öreg fószert, akkor slasheld Orlando-val KoH-style-ban. Charlie színész, de nem ismert.. régen volt egy közös filmje Ewan-nel és ott ismerkedtek meg.. marha jó fej pasi.. (a humora teszi vonzóvá, amúgy nem lenne az) Ha ezt a videót letöltöd, a vége felé ott van õ is. www.biatv.hu/~cable/zsu/ewansinging_longwayround.avi
|
|
|
Post by nigellanoir on Jul 1, 2005 17:19:36 GMT 1
váá fúúúj.. Liam/Hayden.. ha már mindenképpen meg akarod slashelni ezt az öreg fószert, akkor slasheld Orlando-val KoH-style-ban. Charlie színész, de nem ismert.. régen volt egy közös filmje Ewan-nel és ott ismerkedtek meg.. marha jó fej pasi.. (a humora teszi vonzóvá, amúgy nem lenne az) Ha ezt a videót letöltöd, a vége felé ott van õ is. www.biatv.hu/~cable/zsu/ewansinging_longwayround.aviÁ, ahhoz most nincs kedvem... Jézus... de szar az ízlésed, McGregor... Btw, Ewan így magánemberként rohadt sok gesztusában meg mindenben emlékeztetett a volt ofõmre!
|
|
|
Post by tiril on Jul 2, 2005 9:50:55 GMT 1
Hééé, lehet hogy liam már nem fiatal de 1)szerintem még így is nagyon aranyos 2) ő játsza qui gon engem már evvel megnyert 3) ha látta valaki vele a schhindler listáját, rájön hogy minimum 1000 oscart érdemelne...... miért érzem úgy hogy kissé elfogult vagyok vele szemben?XDXD
|
|
|
Post by nigellanoir on Jul 2, 2005 13:02:09 GMT 1
Hééé, lehet hogy liam már nem fiatal de 1)szerintem még így is nagyon aranyos 2) ő játsza qui gon engem már evvel megnyert 3) ha látta valaki vele a schhindler listáját, rájön hogy minimum 1000 oscart érdemelne...... miért érzem úgy hogy kissé elfogult vagyok vele szemben?XDXD Nem vagy elfogult, én is egyetértek mind3 pontban.
|
|
|
Post by tiril on Jul 2, 2005 21:00:25 GMT 1
na jó...mostanság néztem meg az előbb említett remekművet és hát azóta liam mániában szenvedek ^^
|
|
sue
New Member
"Vajon van ?let m?s mogyor?f?kon?"
|
Post by sue on Jul 3, 2005 19:18:09 GMT 1
Hayden/Ewan rulzz, az egyetlen RPG páros ami valaha megfogott (semmi RPGt nem olvastam még azon kívül amit Zsu fordított Colin/Orlando), de azok a forgatási képek, meg a kiss, meg a nyilatkozatok... aww... Írjon má vki egy ilyen slasht Mondjuk Nigella néni
|
|