|
Post by nigellanoir on Jun 27, 2005 20:09:11 GMT 1
Ide jöhet minden slashes beszélgetés, kép stb. a SW színészeivel kapcsolatban.
|
|
zsu
Junior Member
|
Post by zsu on Jun 30, 2005 13:53:06 GMT 1
|
|
|
Post by brigichan on Jun 30, 2005 16:25:01 GMT 1
Jesszus, az Hayden? ;D
|
|
zsu
Junior Member
|
Post by zsu on Jun 30, 2005 16:54:29 GMT 1
ahham. Hayden és Ewan a SW Londoni premierjén.
|
|
|
Post by nigellanoir on Jun 30, 2005 17:39:17 GMT 1
Aww... *group hug* Ez egyszerûen megunhatatlan... hajj, van pár avim errõl az eseményõl... ;D
|
|
|
Post by brigichan on Jun 30, 2005 18:56:11 GMT 1
Ez aztán tápszer a javából. Kérek a videókból!! Volt valami visszhangja a médiában? Csak kíváncsiságból kérdezem... /me amennyiszer nézi, annyiszor ledöbben... FULL szájra megy...!
|
|
zsu
Junior Member
|
Post by zsu on Jun 30, 2005 19:58:46 GMT 1
de még milyen visszhangja volt.. a London-i premier után Németországban is ott voltak a premieren a szereplõk, és Hayden így kommentálta a csókot: (ezt amit most idézni fogok egy német csaj írta be az egyik LJ-s community-ba) Videó pedig itt: www.biatv.hu/~cable/zsu/emhckiss.wmv4:26-nál van a csók.
|
|
|
Post by nigellanoir on Jun 30, 2005 20:03:42 GMT 1
de még milyen visszhangja volt.. a London-i premier után Németországban is ott voltak a premieren a szereplõk, és Hayden így kommentálta a csókot: (ezt amit most idézni fogok egy német csaj írta be az egyik LJ-s community-ba) Videó pedig itt: www.biatv.hu/~cable/zsu/emhckiss.wmv4:26-nál van a csók. Már mentem is... ;D Köszönet érte! Btw, tervezel Ewan/Haydent írni?? Pár inspiráló kép a Photobucketembõl:
|
|
zsu
Junior Member
|
Post by zsu on Jun 30, 2005 20:06:45 GMT 1
Ahh.. ezzk az ártatlan érintések.. ölelések edzés közben... ;D Nem tudom.. igazából még mindig arra várok hogy TE írj egyet.
|
|
|
Post by brigichan on Jun 30, 2005 20:10:28 GMT 1
Hm, bájos. De gondoltam, h rá fog bukni a sajtó.
|
|
|
Post by nigellanoir on Jun 30, 2005 20:10:46 GMT 1
Ahh.. ezzk az ártatlan érintések.. ölelések edzés közben... ;D Nem tudom.. igazából még mindig arra várok hogy TE írj egyet. True love. <333 Aww, I still want a group hug, lol. Hayden olyan cukin tud rajongani Ewanért, lmao. Nem tudom, lehet rászánom magam... akkor itt és most megkérdem, ki az, akit még érdekelne?
|
|
zsu
Junior Member
|
Post by zsu on Jun 30, 2005 20:16:08 GMT 1
Hát asszem az egyértelmû hogy engem érdekelne. *group hug* lmfao. errõl a cuki rajongásról jut eszembe.. egyszer olvastam egy olyan felállást amiben Hayden volt a domináns.. és uhh.. hát sajnálom hogy ez a felállás ritka, mert Hayden-ben.. a szemén vagy nem tom.. valamilyében.. lol.. de benne van a manipulációs készség.. picit olyan volt mint Anakin, leszámítva a "NOOOOOOOOOOOOOOOOOO"-t.. azaz a nyafogást. ;D
|
|
zsu
Junior Member
|
Post by zsu on Jun 30, 2005 20:17:55 GMT 1
Hm, bájos. De gondoltam, h rá fog bukni a sajtó. naná.. és ez a hülyegyerek meg adja alájuk a lovat..mer gyakorlatilag azt mondta hogy csak Ewan házassága meg a tény hogy gyerekei vannak áll kettejük közt.. ;D
|
|
|
Post by nigellanoir on Jun 30, 2005 20:25:12 GMT 1
Hát asszem az egyértelmû hogy engem érdekelne. *group hug* lmfao. errõl a cuki rajongásról jut eszembe.. egyszer olvastam egy olyan felállást amiben Hayden volt a domináns.. és uhh.. hát sajnálom hogy ez a felállás ritka, mert Hayden-ben.. a szemén vagy nem tom.. valamilyében.. lol.. de benne van a manipulációs készség.. picit olyan volt mint Anakin, leszámítva a "NOOOOOOOOOOOOOOOOOO"-t.. azaz a nyafogást. ;D Ok. *húz egy vonalat* Valahogy mindenkit meg akarok ölelgetni, ha rájuk nézek, lol. ;D Még az ellenségeimet is... még Palpatine szenátort is... vagy Chewbakkát. ;D Wow... gimme pls teh linkie.. ;D Amúgy van benne valami... he always wants more. Eskü, rps páros már rég volt rám ilyen hatással
|
|
zsu
Junior Member
|
Post by zsu on Jun 30, 2005 20:39:52 GMT 1
|
|