|
Chat 3
Dec 2, 2006 11:20:22 GMT 1
Post by lianihikawa on Dec 2, 2006 11:20:22 GMT 1
Arctica: Én egy kombínón álltam, mikor még az is megállt és csak lestünk, hogy most mi van. Totál meghalt Bp három perc leforgása alatt. Ott hallottam egy magában beszélő férfitől, hogy mi van. ^^;; Én Pest környéki vagyok csak, de ma is megyek a fővárosba. Nem félek, igazából úgy vagyok vele, mint a kutyákkal, nincs miért bántaniuk, ha mégis, igyekszem helyt állni. ^^ De nem hinném, hogy pont látnám. Cipőrepülés: GRATULAAA!!! *nagyon tetszik neki a dolog, bár átélni, gondolja, nem volt olyan vicces, de így utólag...* Gondolj bele, van mire emlékezie Csabáról. Achris: mi lehet, hogy elmentünk egymás mellett a Nyugatiban. XD Nem azért, mer tudom, hogy nézel ki, még emlékképem sincs róla, még nem láttalak (azért), csak én is ott lófráltam. Ilyen forgalmas helyen szerintem nem lapul meg egy szökésben lévő bűnöző. Marle: az aggódó anya... pacsi neki. Azért ez nagyon szép, mégha idegesítő is neked. Nahjoh, nem tudom megmagyarázni, de isteni volt olvasni azt a pár sort, amit írtál. ^^ Ruka: én is azt hittem mindig, hogy úgy hívják. ^^ Pacsi neked. Torkodnak meg meleg tea mézzel, citrommal, vagy bármilyen feltéttel, amihez csak kedved van. Bátyus mondókáját nem sütöm el, még a végén megköveznének vagy hajjjajjj... XD Lare: Boldog napot neked!!! :*
|
|
|
Chat 3
Dec 2, 2006 11:25:35 GMT 1
Post by arctica on Dec 2, 2006 11:25:35 GMT 1
Lányok, sose legyetek lusták időben kádat takarítani. ˘_˘ Legalább 50 percig sikáltam azt a sz@rt. Otthon nem tudtam eléggé értékelni, hogy csak tusolókabinunk volt, most meg viszasírom! T.T
|
|
|
Chat 3
Dec 2, 2006 12:25:19 GMT 1
Post by Lare on Dec 2, 2006 12:25:19 GMT 1
Hûûûûûûû... meztelen bishie+torta!!!!!!!!!!!!!! jujj ,)))) köszönöm!
Mindenkinek köszönöm! és elõre is, mert nemtom leszek-e ma még ,)))
puszi ,))
|
|
|
Chat 3
Dec 2, 2006 14:02:43 GMT 1
Post by achris on Dec 2, 2006 14:02:43 GMT 1
Arctica: domestosos víz. Egy óra ázs után nincs az a kosz, ami ne jönne ki belõle Lia: hát, lehetséges. Ha láttál egy 9milliócsomaggal suhanó alakot magad mellett egy másodperc tört részének erejéig az én voltam Lare, édes: (A többiek is letölthetik azért ^^ Amúgy láttam ma egy "Lare szállítmányozás" feliratú kocsit És ha még egyzser vásárolni indulnék bezárna vki a szobámba? Két nap alatt elköltöttem 21.000 forintot, és az ajándékoknak még a fele sincs meg!! ...
|
|
|
Chat 3
Dec 2, 2006 14:23:03 GMT 1
Post by Neji on Dec 2, 2006 14:23:03 GMT 1
Juhjj kissé megkésve, dedede én is nagyon boldog születésnapot kívánok!
|
|
|
Chat 3
Dec 2, 2006 20:37:55 GMT 1
Post by kinslayer on Dec 2, 2006 20:37:55 GMT 1
Én is csatlakozom: hepi börszdéj! A.Chris: GANBATTE, GANBATTE!!! A Schwarz ereje legyen veled!
|
|
|
Chat 3
Dec 2, 2006 21:57:47 GMT 1
Post by bolhas on Dec 2, 2006 21:57:47 GMT 1
Sokat, boldogat és szépet, meghitten, családiasan vagy sok emberrel nagy buliban... A lényeg, hogy élvezd annyira, amennyire kívánjuk (lásd mezítelen szépfiúk stb)
|
|
|
Chat 3
Dec 2, 2006 22:18:05 GMT 1
Post by arctica on Dec 2, 2006 22:18:05 GMT 1
Achris: köszi a tippet, próbáltam már és nem jött be. Indoklás lsd. lejjebb Nekimentem vízkőoldóval, hogy majd 'Vízkőoldó erős, vízkőoldó csinál másik lyukat!' Fenéket! A kádon lévő második védő(?)réteg meg se mozdult, nemhogy mint az a rendes kotútól elvárható lett volna. ez valami szpesöl volt. Mióta heveny bőrallergiám van a helyivíz+tusfürdő duóra muszáj szappannal tusolnom. A szappan pedig szépen rákövült a kádra >.< # Azt kellett egy óráig vakarni, szivaccsal és folyékony súrolószerrel, mert a körömkefét elhánytam valahová. *me reménytelen eset, ha takarításra kerül a sor* A Domestossal a wc-t vettem kezelésbe. Tekintve, hogy cicó is odajár, sosem sajnálom belőle a tak.szert. Így is épp elég csak lett. Hab a tortán, hogy most nem szeretnék tusolni menni, mert akkor megint újra kezdődik a szappanosodás! T.T lelki szememeimmel már látom is magam, ahogy ismét szorgalmasan fejjel a kádba lógva, ütemesen riszál a fenekem, szappantbontok. XD
|
|
|
Chat 3
Dec 3, 2006 18:54:19 GMT 1
Post by lianihikawa on Dec 3, 2006 18:54:19 GMT 1
Achris: olvastam a Pianissimo pillangó-t, bele voltam bújva a ketyerémbe, azután pedig lázasan kerestem a Párom, szóval ha el is suhantunk egymás mellett, nem láttalak. ^^;; Csak maga a tudat, hogy egy helyen voltunk... hihi... *hülyegyerekvigyor* Én még nem tudom, miből veszem meg az ajándékokat. T_T Van ötezer forintom és attól félek, nem elég. Pedig hosszú évek óta ez az első, hogy igazán úgy érzem, szeretnék tárgyi ajándékot adni a szeretteimnek. És arról sincs lövésem, mi módon juthatnék több pénzhez, mert ugye a szüleim nem pumpolhatom meg. Még akkor se, ha ők kimaradnak az osztásból. Vállaljam a szerepet, hogy bezárlak vagy vegyem el a pénzed? Esetleg pakoltassak veled vissza néha valamit a polcra?
|
|
|
Chat 3
Dec 3, 2006 21:06:28 GMT 1
Post by achris on Dec 3, 2006 21:06:28 GMT 1
Lia: mindhármat egyszerre!! Akkor talán ban esély, hogy kevesebbet költök egy kicsivel Borzalmas vagyok!! De már ott elromlott az egész, mikor az ATM mellé tettek egy könyvesboltot Jelentem,a vizsga megvolt, úgy sikerült, ahogy vártam: magnó könnyû volt, a többihez hozzá se tudtam szagolni... Egyébként HHJJ természetesen, annyi ismerõssel találkoztam, h rohadtul megérte ^^; Egy srác, aki emlékezett rám a szónokversenyrõl megpróbált beszédbeelegyedni velem XDD
|
|
|
Chat 3
Dec 4, 2006 0:38:18 GMT 1
Post by kinslayer on Dec 4, 2006 0:38:18 GMT 1
A.Chris, már ezért megérte!!! ...én meg meghaltam... megint... most ezt nézzétek meg... s erre a zenére *imádom, elfogult vagyok* Nézzétek a templomnál lévõ táblát majd a végén... de végig figyelni kell, mert... *prüszköl a röhögéstõl* www.youtube.com/watch?v=YpTAXHSbMkk
|
|
|
Chat 3
Dec 4, 2006 20:06:32 GMT 1
Post by Lare on Dec 4, 2006 20:06:32 GMT 1
|
|
|
Chat 3
Dec 5, 2006 11:50:11 GMT 1
Post by kinslayer on Dec 5, 2006 11:50:11 GMT 1
*ugrik* ANAINAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Boldog születésnapot!
|
|
|
Chat 3
Dec 5, 2006 15:17:58 GMT 1
Post by lianihikawa on Dec 5, 2006 15:17:58 GMT 1
Achris: jó... mondjuk érdekes lesz... ne vedd figyelembe, hogy még csak 17 éves vagyok, tudok még annál is kevesebb lenni... s nagyon néha több is. XD Ha figyelnem kell a vásárlásaid, igyekszem az utóbbira öszpontosítani. ;P Én is borzalmas tudok lenni, van most a Móricz Zsiga körtéren egy hatalmas vásár... még nem jártam arra, csak mikor minden zárva volt, különben kiraboltam volna őket, hisz nem járkálok pénzzel Pesten. XD Szegény Mocok is szívott, mikor elhaladtunk egy cukros bódé mellett. XD *jobbot nyújt* És a legjobb: KÖNYVEEEEK!!! *__* Most olvastam ki Jennyfer Blake - Karnevál című könyvét, amit egyszerűen imádtam. Három nap alatt kivégeztem a 309 oldalt, ami nálam rekord, hisz analfabéta, diszleksziás, olvasásundoros embernek ismernek, akik nem tudják, mennyire megszállott vagyok, ha találok kedvemre valót. XD (Amíg ilyen nem akad az utamba, addig télleg olyan vagyok, mint amilyennek gondolnak. XD ) No meg szeretném megszerezni a Georgia Nickolson vallomásainak a negyedik kötetét potom 1500 Ft-ért, csakhogy ez nem mostanában lesz, ha (hangsúlyozom, HA) a karácsonyozási lázam nem múlik el. Könyvről még... ajánlottak csomó jót, többet között érdekelne a vámpíros könyvsorozat is... meeeg... Mi is van még? Leslie L. Lawrence könyveket is ajánlottak és a címükből ítélve tényleg nem lehetnek rosszak... Lehet, hogy nem új telót kéne kérni karácsonyra (bár szegényke szerintem kissé szeretne már nyugdíjba vonulni XD )? Oo? XD
Anaina: Boldog napot kívánok! ^^
|
|
|
Chat 3
Dec 5, 2006 15:56:26 GMT 1
Post by ruka on Dec 5, 2006 15:56:26 GMT 1
van a körtéren vásár? (jó tudni, minden nap legalább kétszer áthaladok rajta *headdesk* ) Boldog szülinapot Anaina~~!
|
|