|
Chat 3
Dec 7, 2006 17:21:10 GMT 1
Post by lianihikawa on Dec 7, 2006 17:21:10 GMT 1
Marle: azért kérdeztem. ^^ Nekem menne, én nem szeretem a marcipánt, de az üveges szekrényemben van egy kutyus. ^^ Nem tudom, mióta, csak azt, hogy régi. XD
Neji: felőlem is porosodhat. Nézni jobb.
Igen, tudom, ízlések és pofonfok... avagy ízlések és ficamok. =P
|
|
|
Chat 3
Dec 7, 2006 17:43:56 GMT 1
Post by Lare on Dec 7, 2006 17:43:56 GMT 1
Neji a filmet is megnézted hozzá?? Amiben a pasika, akit kiajánlottál, szerepel? hehehehehe na az igazán film...
Jaj és újabb kb nyolc db gay vonatkozású filmet gyûjtöttem be ,))) szal kövi filmnézés? hioihihihhohgiuh
Szülinaposoknak boldogat!!!
|
|
|
Chat 3
Dec 7, 2006 18:16:04 GMT 1
Post by marle on Dec 7, 2006 18:16:04 GMT 1
Neji: Kapoook? Hogyhogy? Na nem mintha nem örülnék neki vagy ilyesmi.......... XD~
|
|
|
Chat 3
Dec 7, 2006 19:28:33 GMT 1
Post by Neji on Dec 7, 2006 19:28:33 GMT 1
Uhm, izé... melyik filmre tetszik gondolni? *blush* Látni tuti nem láttam még vele filmet*ill aszittem igen, de kiderült h. mégse* de van jópár gay film raktárom, amit még nem tudtam meglesni, mert továbbra sincs hang a gépemen>.< Szal filmcímet kérekszépen és kiderül Ohó! (... látom szorgoskodtál *esetleg camet szabad kérni^^;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;*) Marle... izé... Db ben van egy extraszuper karácsonyi vásár (nem a bóvli téma hanem valami tök jós:P~~~) ésés volt marcipános stand... dedede olyan, h. ha látnád, ott halnál be helybe (tod, marcipánmenyország a hely ~~) és vettem anyuméknak és gondoltam ha már ottvok, kapsz te is^^;;;;;;; Csak lövésem sincs, mibe szállítsam neked h. túlélje szombatig (((szombattal kapcs meg még mindig lövésem sincs... amint tom hogy lesz, hívlak h. mikor gyere hova ~~~~~~~~~~))) -> ésés holnap d.e. gyere fel a netre ha még indulás előtt szeretnél dumcsizni velem^^;;;;;;; (elmesélem, hogy lett belőlem o-pair XD)
|
|
|
Chat 3
Dec 7, 2006 19:57:59 GMT 1
Post by Lare on Dec 7, 2006 19:57:59 GMT 1
Velvet Goldmine a címe ,))
|
|
|
Chat 3
Dec 7, 2006 20:19:27 GMT 1
Post by Neji on Dec 7, 2006 20:19:27 GMT 1
Eeeeegenegen egen! Megvan, de még nem láttam XD
|
|
|
Chat 3
Dec 8, 2006 21:39:53 GMT 1
Post by lianihikawa on Dec 8, 2006 21:39:53 GMT 1
Csajok... szerintem most jó ideig nem tudok majd jönni. T_T Lekéstem az uccsó vonatot hazafele Kiskunfélegyházáról és anyu bepöccent. Holnapra felkészülhetek, hogy épp csak életben hagy. Pedig itt biztonságban vagyok, nem pedig kint az utcán. Mindegy. Illetve nem az, de nem tudok mit tenni. Gomen.
|
|
|
Chat 3
Dec 9, 2006 4:57:42 GMT 1
Post by Sagastrina on Dec 9, 2006 4:57:42 GMT 1
|
|
|
Chat 3
Dec 9, 2006 15:04:33 GMT 1
Post by achris on Dec 9, 2006 15:04:33 GMT 1
Jelentem, én is porosodáspárti vagyok! Nem mintha a pasim hagyná, h csak ott álljon egy marcipán a polcomon Lia: Majd megnyugszik, ne aggódj. Én is állandóan ezt csináltam régebben, anya mindig a plafonon volt... de mostanában már csak röhög, ha becsússzan egy "Nem tehetek róla, elõbb indult a busz..." Mit csinálsz Félegyházán amúgy? Minden mocskos pénztzárcagyilkos decemberinek érjen bokáig a füle! Tegnap megbélyegezték Bolhást is, Tirilt is egy-egy szalaggal. Nagyon csinosak voltak kosztümben is, keringõ ruhában is, és bár a mûsortól nagyon féltünk Nejivel, végül az lett az est fénypontja A táncok is jók voltak, bár az angolkeringõn lehetett volna még dolgozni. Bolhásék bécsije király volt ^^; Meg találkoztunk Rukával is, szóval összességében jó kis nap volt. Ma voltam iskolában, kaptam egy 5-öst matekból aztán hazaengedtek. Aztán vásároltam, vettem könyvet (magamnak) meg ajándékot és büszkén jelenthetem, 2 hét és közel 30.000 forint után végre majdnem mindenkinek megvettem mindent!! ^^;;;;;;
|
|
|
Chat 3
Dec 11, 2006 9:12:50 GMT 1
Post by kinslayer on Dec 11, 2006 9:12:50 GMT 1
Sephot: a cosplay nagyon jó dolog, bizony! Lia: fffffffff, basszus... Majd kiengesztelõdik anyukád... *simi* A.Chris: Hm, kicsit irigy vagyok... *röhög* Szívesen megnéztem volna õket. A karácsony meg már csak ilyen...
|
|
|
Chat 3
Dec 11, 2006 14:35:43 GMT 1
Post by Neji on Dec 11, 2006 14:35:43 GMT 1
Ohó~~ na én is megjöttem, kicsit csaltam, mert ugyan már tegnap, dedede kidöglöttem a 2 nap alatt XD. Sikerült végiglesni életem eddigi legborzalmasabb palotását, amitől kivert a veríték és kirázott a hideg, de dede aztán láttam extra csini Tirilt és Bolhást (akikkel még táncoltam is ) megmeg tök jós volt az este( bár Tirilt sikeresen bűnözésre csábítottam, és volt akciós verekedés is, meg elvágtam a kisujjam és ömlött belőle a vér, holott csak kicsit vágdott el XD aztán meg virrasztás helyett kalandosan kikocsikáztam*F1 feeling és halálfélelem* Bolhásékhoz ) és a másnap is (még úgy is h. jegyeket nem sikerült vennem a Van Goghra*nem, nem Rembrandt XD*, helyette kiráztam mind Marlét, mind Bolhást hajnalban az ágyból és még nyafogtam is nekik mellé... tolerálták, jó volt ;D) bezsebeltem egy hülye vidékiek benyögést is... szal we~~~~ XDDDDD Jujj ésés megtanultam h. ha minden igaz csak nálunk létezik a vastaps hehe~~~~~ Furi, ne? Összességében tök klassz volt Rukával (ha csak egy rövid időre dededede akkoris ~~) meg Achrissel, Tirillel, Bolhással és Marlével összefutni ~~~ (hug) Tiszta fórummeet feelingem volt végig XD
|
|
|
Chat 3
Dec 11, 2006 16:16:43 GMT 1
Post by arcticaoutofammo on Dec 11, 2006 16:16:43 GMT 1
Jó látni, hogy mindenki megvan.
Engem ellep a munka. Ha meg nem akkor depizek. utálom.
Tegnap karácsonyi dalt hallgattam (nyilvános helyen adventi műsor címén), és közben fincsi pasik henteregtek egymáson (sajnos, csak a fejemben)
Összebalhéztam a főnökömmel, de ha egyszer nem kérek kib@szott ebédet, akkor nem kérek! T.T
Egy héttel ezelőtt még úgy tűnt, idén nem kell hullafáradtan karácsonyozni. Mára kiderült, hogy mégis. Szal elég szarul érzem magam. :/
Napról-napra jobban érzem milyen fáradt is vagyok. A munkahelyemen elszabadult a Pokol, és még én vagyok hisztis. *sóhaj*
|
|
|
Chat 3
Dec 11, 2006 16:54:16 GMT 1
Post by brigichan on Dec 11, 2006 16:54:16 GMT 1
Egy héttel ezelőtt még úgy tűnt, idén nem kell hullafáradtan karácsonyozni. Mára kiderült, hogy mégis. Szal elég szarul érzem magam. :/ *simi* Neji, a Velvet Goldmine jó, én is olyan 2-3 hete láttam, szerintem nézd meg, amint alkalmad lesz rá.
|
|
|
Chat 3
Dec 11, 2006 17:48:03 GMT 1
Post by achris on Dec 11, 2006 17:48:03 GMT 1
Neji: XD Arctica:
|
|
|
Chat 3
Dec 12, 2006 16:46:54 GMT 1
Post by bolhas on Dec 12, 2006 16:46:54 GMT 1
Waww, lassan sikerül kicsit kipihennem a pénteket XD Viszont a szalagomat még aznap este elvesztettem. Bánja fene, csak az igazgatóhelyettes számonkérte, hogy miért nem viseljük XD
|
|