|
Chat 3
Nov 29, 2006 17:49:13 GMT 1
Post by Neji on Nov 29, 2006 17:49:13 GMT 1
Anyának mondtam a problémát erre: - Mér, Norbi pasi? *imádom Anyut!* XD~~~~~~ (amúgy képzelem öcséd fejét XDDDDDDDDD)
|
|
|
Chat 3
Nov 29, 2006 18:13:44 GMT 1
Post by kinslayer on Nov 29, 2006 18:13:44 GMT 1
|
|
|
Chat 3
Nov 29, 2006 19:57:39 GMT 1
Post by lianihikawa on Nov 29, 2006 19:57:39 GMT 1
Neji: egy szóval nem mondtam, hogy ne Norbira nyomd. =P Azt mondtam én személy szerint, hogy az ő módszerét még nem próbáltam, de nekem a Bíró Ica bejött. Marle: átérzem az öcséddel kapcsolatos nyitogatós játszmát. ^^;; Nekem is van egy kötöznivaló öcsém és ő is folyton azzal szórakozik, hogy ha zenét hall tőlem, állandóan rám tépi az ajtót, csak én nem tornázom, hanem táncolok. XD Kins: ARIGATOU GOZAIMAS a zenééét!!! Nagyon szupka! Nagyon tetszik.
|
|
|
Chat 3
Nov 30, 2006 19:59:39 GMT 1
Post by achris on Nov 30, 2006 19:59:39 GMT 1
Lia: az idõjárás miatti aggódásról lekéstem, tele vagyok régi (orvosnemlátta) repedésekkel, amik majd kurvára fognak fájni, ha egyszer megvénülök... Egy törés ide vagy oda A szociális öngyilkosság rész már sokkal inkább zavar, bár masszívan abba az irányba haladunk, hogy el fogunk jutni oda, amikor már nem fog. Köszi a drukkot! ^^; Kins: köszi neked is! És a linket is. Ha már itt tratunk, aki vigyorogni akar: www.norbiupdate.hu/index.php?action=fullnews&id=255295&category=1201&category_name=mediamegjelenesekNekem azért kellett abbahagynom a 4 naposat, mert anyagilag nem bírtam. A Norbi meg ha jól tudom olyan, hogy bármit lehet enni, csak mindig más napszakban, ezért elég költségkímélõ. Van nekem "varrónõ spannom". De mire kell: Oo Neji: hát vegyél. Miért ne? Úgy kell csinálni, h senki se nyisson rád. ^^; Szerencsére tökélyre fejlesztettem "a húgaim elõl elbújva tornázás" képességét Amúgy képzeljétek, tegnap végre láttuk a párhuzamos osztály osztálytáncát. Olyan volt, mint egy aerobic óra, sok lány ugrabugrál és rázza a mellét meg a fenekét modern zenére, velük szemben egy zubi fazon piros melegítõben (!) kiabálja, hogy "Cici!!" "Fenék!!" No comment. Inkább ezer Bíró Ica.
|
|
|
Chat 3
Nov 30, 2006 20:30:43 GMT 1
Post by Neji on Nov 30, 2006 20:30:43 GMT 1
|
|
|
Chat 3
Nov 30, 2006 21:30:48 GMT 1
Post by achris on Nov 30, 2006 21:30:48 GMT 1
Köszi, a májam megvan Ma az Everwoodban (nem kérek rá megjegyzést, nézem és kész) szerepelt az a színész, aki a kés/alattban Seant játsza. Azt a Seant, akibe Julian McMahon mint Dr. Christian Troy szerelmes. Az Everwoodban meleget alakított!! Szerintetek létezik ekkora véletlen? Amúgy a Grace klinika O'Malley-je is meleg. ;D
|
|
|
Chat 3
Nov 30, 2006 21:56:23 GMT 1
Post by lianihikawa on Nov 30, 2006 21:56:23 GMT 1
Orvonemlátta??? *anyáskodó szigor pillantás* Na szép. Bááár... *lábával a földön lévő porszemcséket taszigálja* Ki beszél, tudom-tudom... XD Fog, ebben szerintem biztosak lehetünk. XD XS Amúgy képzeljétek, tegnap végre láttuk a párhuzamos osztály osztálytáncát. Olyan volt, mint egy aerobic óra, sok lány ugrabugrál és rázza a mellét meg a fenekét modern zenére, velük szemben egy zubi fazon piros melegítõben (!) kiabálja, hogy "Cici!!" "Fenék!!" - *fuldoklik a röhögéstől, földön fetreng, sír már, meg minden* Hoppálé! Lehet, hogy érdemes lenne mégis csak tévé elé tévedni néha a Született feleségeken kívülre is? XD
|
|
|
Chat 3
Nov 30, 2006 22:16:57 GMT 1
Post by achris on Nov 30, 2006 22:16:57 GMT 1
A vicc az h tényleg adtá a tv-ben, a tv2-ön a híradóban. A riport arról szólt, h 10-bõl 9 lány fogyókúrázik... Nem is értem Orvoshoz nem járok, jó hagyományõrzõ szokás szerint csak ha törik vagy ha varrni kell, ilyen meg szerencsére nem volt. Azért a csuklómmal kénytelen voltma benézni a reumatológiára ^^;
|
|
|
Chat 3
Dec 1, 2006 0:21:31 GMT 1
Post by lianihikawa on Dec 1, 2006 0:21:31 GMT 1
Én nem fogyózom. *büszkén kihúzza magát* Nincs mit leadnom, ami meg nem tetszik magamon, már gyúrom/gyúrnám, ha a hülye térdeim végre lenyugodnának.
Orvos én se. ^^ Voltam egyszer dokival a térdemmel, megfeszegette, majdnem odapisiltem a röntgenasztalra a fájdalomtól, nyomkodta, kiosztott, aztán azt mondta, hogy nincs semmi bajom, pihenjek. Meg az anyját, akkor miért fáj?! >.<" Na ezért utálok orvoshoz járni! Mindegyik feldughatja magának a megszerzett papírokat, annyit ér. Szerintem. Aztán persze vannak bizonyára kivételek is. De olyannal még nem találkoztam. ^^;; A hasam is megnyomorgatták, mikor fájt, s akkor se mondtak semmit. Hat, igen HAT órát kínoztak, amibe másfél óra várakozás benne van egy dokira, aki egy nőcskével trécselve érkezett. *morog* Ezek után valaki próbáljon meggyőzni, hogy el kéne mennem dokihoz, s kezet csókolok neki, ha sikerül. Észérvek ideig-óráig hatnak, de nem győznek meg, szóval ezzel hiába. ^^
|
|
|
Chat 3
Dec 1, 2006 19:45:49 GMT 1
Post by Neji on Dec 1, 2006 19:45:49 GMT 1
Uhm, nektek még nem is mestéltem,... *de nem menekültök, ne féljetek XD* Szal... tegnap reggel ellestem egy művészeti suliba ahova elvileg jelentkezni fogok. Ad1 : Bazz kiderüt h. ippen egy börtön mögött épült XD Ad2: ahogy jöttem hazafelé, persze megcsodáltam a börtönt, mint látványosságot. Tele volt hirdető plakátokkal, koncert, film,...stb... az egyiken meg a Szökés volt kinn. Beszarás volt Szeretem Debrecent XD~~
|
|
|
Chat 3
Dec 1, 2006 20:10:11 GMT 1
Post by arctica on Dec 1, 2006 20:10:11 GMT 1
Neji, a börtönről jut eszembe.... Ma megjártam Budapestet! Ééés, csak 2 dugóban volt részem. Egyszer a Dózsa György úton(3 rendőr kimustrált Kalasnyikovokkal kukkolt a kocsiba), egyszer meg az M5-ösön (azért mentünk arra, mert arra gyorsabb) Egy frászt! Háromnegyed óra alatt haladtunk előre kb 5-6 km-t. Nem egy cseppet sem voltam pipa. Aztán akkor meg végképp nem füstölt a fejemm, mikor megláttam mi tartotta fel azt a többszáz (!) autóst! 4 rendőr! Azt hittem az nem látok jól. Épp belemelegedtem volna a melegebb égtájra küldésbe, mikor felhívott a Főnököm, hogy csak nyugi. Egy 3 éve sittenülő benzinkútrabló megszökött, elszedte az őt kísérő őr stukkerét, és most teletár éles lőszerrel bújdokol valahol Pesten. Pestiek, vigyázni magatokra! Norbi......jah, egyszer volt lent Csabán, és maratoni aerobicnapot tartott. Én is ott ráztam magem egész nap! Viszont tök ciki volt, mert a nagy ugrabugrában kikötődött a cipőm, és ahogy lerepült a lábamról, majdnem fejbetaláltam vele a FitnessIsteeent XD Egyébként, egyszer nyomtunk neki étlapot, vagyis egyhetes menüt. Ott röhögtünk...... a vasárnap ebéd vaddisznópörkölt volt, nem is tudom már mivel. Achris: tény és való, hogy ha nem előfizetéses menüt eszel, akkor majdhogynem anyagi csőd. Olyan hülye kajákat (medvetarkó kuszkusszal, és fürjtojással álá Kretén XD) tudnak össze-vissza válogatni, ráadásul mindből adott menniységet hetsz. De nem tudod, hogy kell elkészíteni, meg mennyit csinálj belőle, meg hogy vegyél csak annyi alapanyagot, hogy a megfelelő mennyiségű kaját készítsz el. u.u.i.: Láttátok már az új Bond film trailerét? Yukk, olyan csúnya benne James! Vagy én szoktam hozzá túlságosan Pierce Brosnan-hez? o.O
|
|
|
Chat 3
Dec 1, 2006 20:57:01 GMT 1
Post by achris on Dec 1, 2006 20:57:01 GMT 1
Egész délután a városban kóvályogtam halál nyugisan, és 40 perc alatt értem haza a Nyugatitól. Egyszóval a híradóból értesültem mindenrõl Van egyébként börtön mifelénk is, olyan vicces, mikor a rabok a kapuban álló látogatóknak mutogatnak ^^;;
|
|
|
Chat 3
Dec 1, 2006 21:11:59 GMT 1
Post by marle on Dec 1, 2006 21:11:59 GMT 1
Nuhhuh... a dugó engem is utolért, jól el is késtem óráról XDDD Aztán óra után mikor megnéztem a mobilomat, láttam hogy anya vagy 10x hívott XDDD Aszitte, túszul ejtett a szökött rab, mert nem hívtam vissza egyszer sem @_____@
|
|
|
Chat 3
Dec 2, 2006 8:38:41 GMT 1
Post by ruka on Dec 2, 2006 8:38:41 GMT 1
weeee!
Nálunk nem jártak a buszok, és amikor eleredtek (értsd egy óránként egy elbicegett XD) akkor mint a heringek verõdtek az emberek egymáshoz. Csudijó volt!
Norbiról jut eszembe, hogy amikor kicsi voltam (omg, volt olyan is?), akkor mindig azt hittem, hogy a neve SchoRbert Norbert és valami mesefigura.... vagy direkt ilyen nevet adtak neki... mindegy *shrugs*
És fáááááj a torkom -____-; pedig most nem is csináltam semmi rosszat. Azt hiszem. Legalábbis nem emlékszem XD
|
|
warwind
Junior Member
I'm a fangirl, hear my warcry: SQUEEEEEEE!!!
|
Chat 3
Dec 2, 2006 10:18:57 GMT 1
Post by warwind on Dec 2, 2006 10:18:57 GMT 1
BOLDOG SZÜLINAPOT LAREEEE!!!!! ;D
|
|