|
Post by nigellanoir on Jul 3, 2005 22:07:55 GMT 1
egy köztudottan meleg pasassal él... Ilyet szól, köztudottan meleg... Nincs mit... remélem a kép elég inspirációt fog nyújtani egy femslashez. Kiváncsian várom, mit hozol majd össze.
|
|
|
Post by Kíra on Jul 4, 2005 11:48:06 GMT 1
A képet ismertem (figyelem az alkotóját) de a ficek nagyon tetszettek. És sötét!Ginny nagyon ott van AChris: Szerintem Lucius nem meleg. Csupán kedveli a férfiakat. Meg a nőket. Meg a hatalmat. Meg a ... ;D De Narcissa ettől még vigasztalódhat a növére karjaiban.
|
|
|
Post by achris on Jul 5, 2005 19:48:00 GMT 1
AChris: Szerintem Lucius nem meleg. Csupán kedveli a férfiakat. Meg a nőket. Meg a hatalmat. Meg a ... ;D De Narcissa ettől még vigasztalódhat a növére karjaiban. Ok, ez jobb megfogalmazás.
|
|
|
Post by bes on Jul 7, 2005 12:04:23 GMT 1
A femmeslashsel semmi komoly baj sincs, kivéve amikor Miss Parker a Kaméleon c. sorozatból összefut CJ Parker fehérházi szóvivõvel "Az elnök emberei" c. sorozatból a reptéren, beszélgetni kezdenek, kölcsönösen megdícsérik egymás ruháját, táncolni kezdenek... És a szegény eltévedt olvasó itt elrohan, hogy úgy két hétig számítógépre se nézzen, és egyáltalán... Ami röhej, az röhej, ami szép az szép, ami természetes, az természetes.
Fönti femmeslash-ellenes állapotból indultam, amíg a Vészhelyzet (jó-jó tudom, megint sorozat, de ez egy általános téma) c. sorozatban az indiai orvostanhallgató lány, Neela, el nem kezdte kiskutya-szemekkel követni a nõvérbõl orvostanhallgatóvá avanzsált Abbyt. Ez változtatott, mert ami aranyos, az aranyos.
Most ott járok, hogy olvasok és válogatok. Amik itt vannak, azok egész jók!
Amúgy én sem vagyok egy Hermione-fan. Elviselem.
|
|
|
Post by achris on Jul 8, 2005 20:25:21 GMT 1
"Miss Parker a Kaméleon c. sorozatból összefut CJ Parker fehérházi szóvivõvel "Az elnök emberei" c. sorozatból a reptéren, beszélgetni kezdenek, kölcsönösen megdícsérik egymás ruháját, táncolni kezdenek... " Jujjj... de durva
|
|
|
Post by Neji on Jul 8, 2005 20:41:15 GMT 1
AChris: Szerintem Lucius nem meleg. Csupán kedveli a férfiakat. Meg a nőket. Meg a hatalmat. Meg a ... ;D Ezt a meg a-részt nem akarod bövebben kifejteni?
|
|
|
Post by bes on Jul 13, 2005 9:54:01 GMT 1
A femmeslashsel semmi komoly baj sincs, kivéve amikor Miss Parker a Kaméleon c. sorozatból összefut CJ Parker fehérházi szóvivõvel . Elnézést, a második név, természetesen C.J. Craigg, vagy mi... A lényegen ez mit sem változtat. Viszont a Charmed femmeslash, ami ezen az oldalon van, az teccik...
|
|