eunys
New Member
|
Post by eunys on Jul 3, 2005 11:00:28 GMT 1
Még én sem olvastam ilyet, de kíváncsian várom, hogy tud- e vki hasonlóról...
|
|
eunys
New Member
|
Post by eunys on Jul 3, 2005 11:04:08 GMT 1
Boccs a bénázásért, legközelebb ígérem ügyibb leszek...
Csak hogy ne legyen off: Ti milyen HP femslash párosításokat tudnátok elképzelni? Bár nekem Hermione az egyik kevenc szereplõm, femslashben vhogy nem jönne be a dolog... Mondjuk Tonksot már el tudnám képzelni, esetleg Narcissa Malfoy...
|
|
|
Post by Neji on Jul 3, 2005 11:33:41 GMT 1
Tonks na igen, erre rábólintanék...Bellára is, az tuti...Nárcisszára nemtom...ha jól megírják mért ne? (Mionét nem szeretem, de meg nem tudnám indokolni, hogy mért...) Neked nincs kedved behatóbban foglalkozni velük? Mondjuk egy slash keretében? Semmi gond! ;D
|
|
eunys
New Member
|
Post by eunys on Jul 3, 2005 12:52:40 GMT 1
Tonks na igen, erre rábólintanék...Bellára is, az tuti...Nárcisszára nemtom...ha jól megírják mért ne? (Mionét nem szeretem, de meg nem tudnám indokolni, hogy mért...) Neked nincs kedved behatóbban foglalkozni velük? Mondjuk egy slash keretében? Semmi gond! ;D Talán... vmi Bellás formálódik a fejecskémben, de eléggé kezdõ vok még slashírás terén, úgyhogy az elsõ valszínû elég lightos lesz. Meg számolni kell a csigalassúságommal is.... Ráadásul hatalmas bosszúság ért ma, mert az összes ediigi írományom kárba veszett... volt egy floppym, amin az erõsen alakuló verziókat tároltam, és egyszerûen kinyiffant... Nah mindegy, ez talán a jelzés, h ássam bele magam a femslashbe...
|
|
|
Post by marle on Jul 3, 2005 17:38:36 GMT 1
Femslash területén egyáltalán nem vok otthon és még mindig nem is nagyon szeretnék, de nekem a Bellatrix/Narcissa páros a legszimpibb... ^^"
Meg még talán McGalagony/Trelawney mikor még fiatalabbak....
|
|
|
Post by Neji on Jul 3, 2005 17:51:45 GMT 1
Meg még talán McGalagony/Trelawney mikor még fiatalabbak.... Uh...te ez sokkolt! Ez kb olyan mint az én Dumbi/Mordonom ^^ ->ezek után egy szót se a párosomról ;D ;D ;D
|
|
|
Post by nigellanoir on Jul 3, 2005 19:03:24 GMT 1
Meg még talán McGalagony/Trelawney mikor még fiatalabbak.... Na egy ilyet én is elolvasnék, szerintem róluk nagyon jó ficet lehetne írni... intelligens nõk megslashelése rulz. Szerintem nem egy lehetetlen gondolat, hogy pl. McGalagony esetleg szép volt fiatalkorában. Mondjuk õt el tudnám képzelni Madame Hoochkal is összepárosítva. [glow=red,2,300]Neji:[/glow] Persze, hogy létezik Bellaslash, sõt, ötcsillagos fanartokat is láttam róla már LJ-n. Általában Narcissával vagy Ginnyvel párosítják össze. Amúgy ha ilyesmit írnék, tuti, hogy õt slashelném meg... minden elborultsága ellenére szimpatizálok a csajjal. Még akkor is, ha megölte Siriust. Különben Chot is gyakran szokták slashelni.
|
|
eunys
New Member
|
Post by eunys on Jul 3, 2005 19:52:58 GMT 1
McGalagony Madam Hoochkal, ez nekem is tetszik! Jobban, mint Trelawney ( nem csípem a vén boszorkát...olyan, mintha fiatalon szétszívta volna az agyát..) Bellaslash? Hol lehet megtalálni??? Ellenszolgáltatásra is hajlandó vagyok érte!!!
|
|
|
Post by marle on Jul 3, 2005 20:00:58 GMT 1
|
|
|
Post by nigellanoir on Jul 3, 2005 20:01:03 GMT 1
|
|
|
Post by Neji on Jul 3, 2005 20:50:41 GMT 1
Dumbi kedvelte Mordont sööööööt, barátok, míg, ahogy Nigesz is mondja, McGalagony és az a banya?!? Jaaaaaaj ne amortizáld így le szegény értelmiségi tanárnöt! O.o ;D ;D ;D Lefogadom, mind angol, mi? Mármint a femes írások...magyar vonatkozások e téren kiábrándítóak...
|
|
|
Post by achris on Jul 3, 2005 21:04:10 GMT 1
Hü... Szerintem a Black lányok klasszul slashelhetök. LegfQbbképp egymással, term Mit ér a femslash vérfertQzés nélkül? De Narcissa a legjobb alany véleményem szerint. Képzeljétek csak el: egy köztudottan meleg pasassal él... Mi másban lelhetne vigaszt? Szentem McGalagyon szép volt fiatalkorában... Aki így kihúzza magát, még öregen is, az fiatalon biztos szép volt
|
|
|
Post by Neji on Jul 3, 2005 21:08:28 GMT 1
Narcissa a legjobb alany véleményem szerint. Képzeljétek csak el: egy köztudottan meleg pasassal él... Mi másban lelhetne vigaszt? Nagy igazságot szóltál^^ -böszen bólogat-
|
|
eunys
New Member
|
Post by eunys on Jul 3, 2005 21:55:26 GMT 1
|
|
|
Post by marle on Jul 3, 2005 22:01:40 GMT 1
Hüha... Mióta itt vagyok a fórumon, egy csomó mindent megkedveltettetek velem/megszoktattatok velem, lehet, hogy még egy ilyen Bellaslashbe is beleolvasnék, ha valaki írna
|
|