|
Post by Neji on Jun 30, 2005 21:38:20 GMT 1
Bocsánat, előző kijelentésem visszavontam! Megvan a párosítás, és az alaptörténet is... Ha minden igaz, néhány napon belül megírom! Na, remek! Kíváncsian várom :-)
|
|
|
Post by nigellanoir on Jun 30, 2005 21:46:55 GMT 1
Pontosan. Mert mondhatnám azt is, hogy a nõ/nõ dolog elfogadottabb mint a férfi/férfi, és ezért a slash provokatívabb.. csábítóbb.. nagyobb kihívást jelent... de szerintem a valódi ok az mégiscsak az írók nemi arányaiban keresendõ. Igaz-igaz-igaz. xwoman: az ötletet én is csak támogatni tudom! Nem láttam még egyetlen magyar femslasht sem, ideje megalapozni a mûfajt!
|
|
|
Post by xwoman on Jun 30, 2005 22:42:20 GMT 1
Jelentem, kész az előszó a femslash írásomhoz... Eredetileg novellát akartam, de úgy tűnik nekem az önnálló novik nem mennek... Szóval ez egy kb. 10 részes kisregény lesz. Hová tehetem ki?
|
|
|
Post by brigichan on Jul 1, 2005 10:23:39 GMT 1
Nem láttam még egyetlen magyar femslasht sem, ideje megalapozni a mûfajt! Hogyne lenne magyar femslash. Én Larelindtõl is olvastam egyet (bár nem tudom, írt-e többet). Ez az: lauralinda.uw.hu/ ("Írók" -> "Larelind") A címe Cho vigasza. [remélem, nem haragszik meg, amiért belinkeltem... ]
|
|
|
Post by Alida-Erdogan Atalay Fan on Jul 1, 2005 10:28:42 GMT 1
Hello Olvastam már pár femslasht és nekem ugyan az a véleményem mint a többieknek. Ez is majdnem olyan mint slash csak itt nõk vannak a középpontban. Ezért én is azt mondom hogy velük is kell foglalkozni nem csak a pasikkal
|
|
|
Post by nigellanoir on Jul 1, 2005 16:46:39 GMT 1
Hogyne lenne magyar femslash. Én Larelindtõl is olvastam egyet (bár nem tudom, írt-e többet). Ez az: lauralinda.uw.hu/ ("Írók" -> "Larelind") A címe Cho vigasza. [remélem, nem haragszik meg, amiért belinkeltem... ] Ok, én eddig még nem kutattam utánuk, de örülök, hogy te igen. Thanx a linket--->emberek, lehet olvasni!!!
|
|
|
Post by achris on Jul 1, 2005 19:24:47 GMT 1
Hát, nemtom, Lare engem mindig kért, h ne adjam ki a linkjét, de majd nem mondjuk el neki Xwomen: már repülök is olvasni, és közben írok én is. Alida: örvendek jó látni ilyen gondolkodású embereket
|
|
|
Post by xwoman on Jul 1, 2005 20:30:34 GMT 1
Várom a te műved is! Kíváncsi vagyok, te milyen párosítást találtál ki!
|
|
|
Post by zoska on Jul 1, 2005 21:03:36 GMT 1
Femslasht anno néhányat olvasgattam, még a Buffy kapcsán, ahol szerintem sokkal jobban sikerül egy femslash vagy egy hetero párosítás, mint a natúr slashek, mert a srácok egyszerûen nem olyanok… Egyébként érdekelne a téma, mert a nõi lélek sokkal összetettebb, mint a férfi, tehát sokkal mélyebbre lehetne benne ásni, de írni egyelõre nincs erõm (késõbb ki tudja? Csak meg kell találni a megfelelõ fandomot.), olvasni meg csak jobbakat lenne érdemes, amibõl meg sajnos úgy tûnik, hogy nincs túl sok. De ha itt születnének ilyen ficek, azokat nagyon szívesen olvasnám.
|
|
|
Post by xwoman on Jul 1, 2005 21:21:41 GMT 1
Femslasht anno néhányat olvasgattam, még a Buffy kapcsán, ahol szerintem sokkal jobban sikerül egy femslash vagy egy hetero párosítás, mint a natúr slashek, mert a srácok egyszerûen nem olyanok… Egyébként érdekelne a téma, mert a nõi lélek sokkal összetettebb, mint a férfi, tehát sokkal mélyebbre lehetne benne ásni, de írni egyelõre nincs erõm (késõbb ki tudja? Csak meg kell találni a megfelelõ fandomot.), olvasni meg csak jobbakat lenne érdemes, amibõl meg sajnos úgy tûnik, hogy nincs túl sok. De ha itt születnének ilyen ficek, azokat nagyon szívesen olvasnám. Már van kettő is fent!
|
|
|
Post by nigellanoir on Jul 2, 2005 10:47:07 GMT 1
De ha itt születnének ilyen ficek, azokat nagyon szívesen olvasnám. A Mûhely részlegben máris megtalálhatsz 1-1 írást Achristõl és xwomantõl.
|
|
|
Post by brigichan on Jul 2, 2005 14:24:00 GMT 1
Hát, nemtom, Lare engem mindig kért, h ne adjam ki a linkjét, de majd nem mondjuk el neki Tudom, engem is (csak ezért nincs fenn a linkje az oldalamon, különben ott lenne már rég). De az utóbbi idõben több HP-s slash oldalon is találtam hivatkozást, mely hozzá vezetett, gondoltam, azóta talán engedékenyebb lett. Meg hát olyan nem lehet, hogy egy ilyen csodálatos író mûvei ismeretlenek maradjanak néhányak számára. Õ az egyik legtehetségesebb a "magyar piacon" IMHO.
|
|
|
Post by Neji on Jul 2, 2005 17:29:33 GMT 1
Uh...asszem Jinjang slashe volt az elsö olyan fem, ami elöl nem menekültem. Azt is tessék megkukkantani! ( www.tar.hu/jinjang )
|
|
eunys
New Member
|
Post by eunys on Jul 3, 2005 9:32:12 GMT 1
Huhh, látom azért akad, aki szereti a femslasht is! Szerintem HP-ben a fiatal Bellatrix az egyik legjobb ilyen karakter... meg még Ginny Én se olvastam még jó femslasht, de asszem sürgõsen rávetem magam az itt ajánlottakra... utána jelentkezem...
|
|
|
Post by Neji on Jul 3, 2005 10:06:13 GMT 1
Bella! Végre! Valami újszerü! (már nagyon elege van Hermionéböl) -> bár vele kapcs, még semmit se olvastam. Egyáltalán létezik Bellás fem?
Okok, várom a véleményt ;D ;D ;D
|
|