|
Post by Illibeth on Oct 13, 2005 16:48:28 GMT 1
Kísértet járja be Középföldét, a tolkieni ihletésû ficek kísértete... Elftársak! Nekem személy szerint hiányoznak a Tolkienen alapuló slashek, mert kevés van, és rajtam, achrisen meg Kírán kívül gyakorlatilag senki sem ír... mi meg nem vagyunk elegek... (Perme pl. készül Celebrimbor/Elrondra, illetve már nagyon régen Denethor/Pippinre, csak idõm legyen.) Szóval: Tessenek alkotni ilyeneket! "Új anyag, új cím, új lendület..." /by ex-magyartanárom/ Feltételek: -idei év szilveszter napjáig készüljön el a mû (ha lehet... ) -Középfölde bármely korában játszódhat, de nem szerepelhetnek benne saját karakterek (abcúg Mary Sue, és különben is több száz szereplõbõl lehet válogatni) -egyetlen komolyabb megkötés: ha harmadkor, akkor nem lehet tünde/tünde páros. Bármely más korban lehet, ill. a harmadkorban tündét bármely más fajjal lehet... (egyszerû ok: nem szeretem a Legolas/Haldír típusú izéket. Az Elsõkor tündéi sokkal tökösebb gyerekek voltak.) -incestért külön virtuális ölelés és leborulás jár, bár persze nem kötelezõ... (Hej, mikor én elõször olvastam incestet... vörösödtem és vigyorogtam... de tetszett... ám nyomban kijelentettem, hogy apa/fiú sztorit SOHA! Majd megírtam több ilyent is... ) Tehát: világ Tolkien-rajongó slasherei, egyesüljetek!
|
|
|
Post by Kíra on Oct 14, 2005 21:36:00 GMT 1
Mit kapunk cserébe?
|
|
KoUsagi
New Member
love me*kiss me *use me
|
Post by KoUsagi on Oct 16, 2005 21:55:22 GMT 1
Jajj mi ez az elfes megkötéééés?!?!?!? én, mint az Elfrajongó Slasherek Országos Egyesületének(ESOE) ezenneli megalapítója LOL, tiltakozom ezen diszkrimináció ellen!!! És igenis voltak tökös tündék a harmadkorban is. Jó, lehet hogy nem gyõztek balrogot meg nem loptak szilmarilt, de azért nekik is volt pár komoly tettük. Na. Különben Elrohir & Elladan rulz és nem is tudom miért kellett õket kihagyni a filmbõl KHM KHM de ez már off. De hát na, én velük írnék valami szépet, sõt esetleg egy hármas eksönt de ha nem kell.... *ártatlan szemforgatás*
|
|
|
Post by ironwolf on Oct 17, 2005 1:39:31 GMT 1
Akkor igenis Slasheljük össze Legolast Samuval! Vagy Celebornt Frodóval! Elrondot Aragornnal! IGEEEEEN!! Vigyük a fajközi slash fáklyáját!! *robbantós orkot imitál a második filmből*
|
|
|
Post by Illibeth on Oct 17, 2005 13:46:08 GMT 1
Most elképzeltem, amint az olimpikon ork, meg mondjuk Haldír...
|
|
|
Post by Kíra on Oct 17, 2005 18:59:49 GMT 1
Ironwolf: Ha megírod a Legolas/Frodót én elolvasom. De akkor kérek szépen karakterdrámát, satöbbi. Meg féltékeny Gimlit és Samut. (Hmm... Egymás karjában vígasztalódnak? )
Egyébként emlékszel mi lett az olimpikon-ork sorsa? Lelőtték és aztán felrobbant darabjaira xD
|
|
|
Post by Illibeth on Oct 18, 2005 17:45:41 GMT 1
De legalább HÕS volt... a közönség meg jót röhögött...
|
|
|
Post by ironwolf on Oct 19, 2005 18:34:52 GMT 1
A Legolas/Samut megírom. ^__^ És ne b*sztassatok mán'... *benyomja a "Tűzszekerek" zenéjét*
|
|
|
Post by achris on Oct 20, 2005 15:10:38 GMT 1
Eddig Legolas/Frodó volt. Te Tinuviel... Mi kifogásod van Haldíron kívül a többi harmadkori elf ellen? Elrond, Glorfindel, Erestor, Rúmil, Orophin, Celeborn, Thranduil... Mit vétettek?
|
|
|
Post by Kíra on Oct 20, 2005 17:36:53 GMT 1
AChris: Frodót én kevertem bele. Ironwolf Samut írt ^^; Nézz vissza. ^^;
De tényleg. Mi a baj Elrondal, meg a többiekkel?
|
|
|
Post by Illibeth on Oct 25, 2005 10:12:44 GMT 1
Eddig Legolas/Frodó volt. Te Tinuviel... Mi kifogásod van Haldíron kívül a többi harmadkori elf ellen? Elrond, Glorfindel, Erestor, Rúmil, Orophin, Celeborn, Thranduil... Mit vétettek? Túl jók, túl semmilyenek (max Elrond rulez), nem olyan szeretni való õrültek, mint sok elsõkori... Mit tudunk róluk, azon kívül, hogy szépek és bölcsek? a Finwés banda meg a sindák tökösebbek voltak...
|
|
|
Post by achris on Oct 25, 2005 16:59:29 GMT 1
Azért a nagyrészükrõl épp nem ez mondható el...
|
|
|
Post by Illibeth on Oct 26, 2005 13:27:28 GMT 1
Valahogy nekem a harmadkori tüncök teljesen aszexuálisak. Csak úgy vannak... Glorfi szép, na de pajzánság? Hát... nemtom. Írjon vki, és gyõzzön meg...
|
|
|
Post by achris on Oct 26, 2005 14:07:30 GMT 1
|
|
KoUsagi
New Member
love me*kiss me *use me
|
Post by KoUsagi on Oct 26, 2005 21:13:40 GMT 1
És ha ott se találtál volna kedvedrevalót, www.libraryofmoria.com !!! És Glorfindel igenis egy pajzán dög tud lenni... Pl amikor a könyvtárból elcsen egy izgalmasabb témájú könyvet, és elkezdi kipróbálni az ÖSSZES leírt pozitúrát MWHAHAHAHA node, persze vannak szelídebb slashek is, ha most lélekbegázoltam volna na... de azér NC-17 rullaaah! Szóval, sztem harmadkor tündéiben épp az a jó h nem tudunk róluk túl sok konkrétat (kivéve akikről igen) és így a fantázia szabadon szárnyalhat és az már az író fantáziáján múlik, mennyire tökös legények. Na.
|
|