|
Post by Illibeth on Oct 27, 2005 16:20:39 GMT 1
Inkább valami elsõkoros linket adjatok, ha van... (különös tekintettel az F-szekcióra)
|
|
|
Post by achris on Oct 27, 2005 16:35:03 GMT 1
Ezeken mindenféle van...
|
|
|
Post by Illibeth on Oct 27, 2005 16:53:01 GMT 1
A Móriát ismerem, de az én angoltudásom nem elég ahhoz, hogy megértsem az apró finomságokat egy slashben (pedig imádott piromániásommal is van jó pár... egyet mondjuk olastam, az NAGYON pervi... és jóóó...) Nincs itt ollan, aki szeret fordítani? *reménykedõsikon*
|
|
KoUsagi
New Member
love me*kiss me *use me
|
Post by KoUsagi on Oct 28, 2005 23:36:03 GMT 1
Félénken jelentkezem... Mármint a fordításszeretésre.... El is kezdtem egy tündéri Erestor/Glorfindelt, de nem igérek semmit mert mostanság a FASZKIVANAZANGOLLAL!! Nah ezt most jólesett leírni Nade hogy ne menjen offba... Cuki kis fic kb 1/3a van meg magyarul, A félreértés művészete a címe (egyelőre), eredeti szerző Ezra's Persian Kitty (aki egy fenomén ). Ha esetleg van vmi kívánság esetleg fordíthatok... ha nem túl hosszú XD Mert nem szeretek a levegőbe igérgetni meg ilyenek. Na
|
|
|
Post by arctica on Oct 29, 2005 9:31:21 GMT 1
öööö, hello. Tök új vagyok,azt sem tudom jó helyre írtam-e ?!szerintem nem de én is szeretek fordítani. És idõm az nekem sincs sok, de ami van azt általában ezzel töltöm. Mármint fordítással, meg neteléssel. Van egy pár történet amit fordíthatnék. Igaz azok anime alapúak és nem LoTR. De ha van kérvény szívesen nekiállok egynek. ;D
|
|
|
Post by achris on Oct 29, 2005 11:43:10 GMT 1
KoUsa: csak hajrá! Sok jót hallottam már errõl az íróról, de olvasni sajnos nem tudok tõle, szóval... Arctica: üdv itt a fórumon! A kommentedet... Hát félig-meddig jó helyre írtad.... Azért majd ki kell innen törölni, de, hogy hova rakhatnánk át...? Tudom! Niytok egy új témát, ugyanitt 'Fordítások' címmel, ok? És nagyon hálásak leszünk neked, ha fordítassz nekünk valami szépet! Ha a fórummal kapcsolatban bármi kérdésed van, a 'Basic' 'Kérdések a fórummmal kapcsolatban' témájában felteheted, és valaki biztos fog tudni felelni rá! Aztán... Nézz el az Ismerkedõbe is (a 'Basic'-ben található szintén), és mégegyszer: üdv a fórumon! ;D
|
|
|
Post by Kíra on Oct 30, 2005 11:55:36 GMT 1
Tinuviel: Csak a tüncik érdekelnek? melethryn.net -t próbáld meg.
|
|