|
Ice
Aug 31, 2005 16:01:31 GMT 1
Post by achris on Aug 31, 2005 16:01:31 GMT 1
Hm hm hm... Én jobb szeretem a HP-s írásodat... Azt a Voldie/Lucie-t Egyébként tényleg szép meg minden... De nekem elnyújtott, érzelgõs, kusza, zavaros, és nem értek belõle egy kukkot sem. Lehet, h egyszer újraolvasom, és akkor majd megértem. Egyelõre maradok a várakozó álláspontnál. Ez a rész tetszett nagyon: "Hogy is volt? "A lelkem, te bolondom...-megtanultam, ez leszek én, vagy talán már ez vagyok. Majdnem kétszáz betü. Összeszámoltam. Huszonöt féle hang, kiejtve mind-mind különbözö. A, Á, B, C, D, E, É, F... F nincs benne G igen, H szintén, I, Í, J... az megint nincs. Játék a betükkel." Olvastam egyszer egy novellát... Mi is volt a címe..? Megkeresem. Megvan: Dougles Rowland (Tölgyesi László): Kankalin Hátborzongató mû, ajánlom. az hasonlít erre a részre nagyon. Ha érdekel bepötyögök belõle. Egyébként a hangulata szerintem nem fagyos... nekem inkább... hogy is mondjam? ... sötét? de ez nem fedi a valóságot. olyan, mint mikor összeroppantod a vékony poharat a kezeddel, és egykedvûen nézed, ahogy a vér lecsöpög az ujjaidról. Távolságtartó...? Talán.
|
|
|
Ice
Aug 31, 2005 17:56:44 GMT 1
Post by Neji on Aug 31, 2005 17:56:44 GMT 1
Heh...hát igen. Tény, hogy kusza és értelmetlen, pontosabban nem is...ez az egész úgy íródik, hogy van egy alapszitu, de a pillanatnyi érzéseimet sürítem bele egy egy bejegyzésbe. Tehát passzol is a dolog, meg nem is. Az, hogy nem érted korántsem meglepö...mármint ez magamnak íródott, feltenni is csak azért tettem fel, mert Kevint érdekli és szeretné ha folytatódna...én viszont hajlamos vagyok elfeledkezni róla*csak pillants rá a bejegyzések dátumára*viszont ha fenn van a fórumon, az ösztönöz a folytatásra^^*színtiszta taktika^^ ;D *
Kíváncsi lennék arra az írásra...az írásokhoz bepötyögöd?
Tetszik a hasonlatod. Mindenképp elgondolkodtató.
Anneke: tényleg nem tudok mit mondani, köszönöm^^.
|
|
|
Ice
Aug 31, 2005 18:07:32 GMT 1
Post by achris on Aug 31, 2005 18:07:32 GMT 1
Ez ismerõs Hát az a baj, h ca. 16 oldalas novella... Nem hiszem, h az egészet bepötyögöm. De szívesen kölcsönadom a könyvet, ha legközelebb találkozunk Részletek: "a mellette tornyosuló sziklákból kinyúlik egy másik szikla, a lovag azt mondja, egy Überhang... ez jó szó, ez tetszik, lehet vele játszani, játék a szavakkal - , ami majdnem érinti." "Álltam a szavam. Megfújta a sípot, én pedig jöttem és segítettem.. segítettem Kákaszakállnak végezni velevégezni vele áték-játék-játék a szavakkal?..." Hát, ilyen novella
|
|